Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

Το εκκλησάκι της Ελευθερώτριας στο Λόφο Πατρίς…. προς κατεδάφιση ???

salamispress Πληροφορίες που μας έρχονται μιλούν για έγγραφο που έχει σταλεί στον Δήμο Σαλαμίνας από Γενική Γραμματεία Περιφέρειας , το οποίο ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ να κατεδαφιστούν όλα τα (παράνομα κτίσματα ) όπως αναφέρει την Ελευθερώτρια και το Ευριπίδειο Θέατρο, στον λόφο Πατρίς .

Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες από τον Δήμο Σαλαμίνος να μας ενημερώσει επίσημα για το έγγραφο και το περιεχόμενο του, αλλά και το μήνυμα του Δημάρχου για αυτό το θέμα και την στρατηγική που θα ακολουθήσει .

Στέλνουμε και μήνυμα προς τους Βουλευτές της Περιφέρειας μας ,να πάρουν θέση και να πολεμήσουν μαζί με τον Λαό της Σαλαμίνας αυτήν την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Περιφέρειας .

Σχόλια:
Αγαπητοι φιλοι καλο θα ειναι οταν αναφερωσαστε σε μια ειδηση να γραφετε και ην πηγη της ειδησης.Και εντιμο ειναι και σωστο και δεοντολογικο. Την ειδηση λοιπον για το εκλησακη πρωτη εφεραν στο φως της δημοσιοτητας η εφημεριδα ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ απο το επισημο σαιτ τους.
 
Εάν θέλετε να διαφημίσετε το νέο σίτε σας πολύ ευχαρίστως στείλτε μας e-mail για ανάρτηση.
Για μαθήματα δεοντολογίας δεν δεχόμαστε από εσάς , έχουμε και εμείς πηγές και έχουμε και εμείς μάτια και αυτιά .
Και να είστε σίγουροι ότι όταν θα χρησιμοποιήσουμε άρθρο από εσάς θα το αναφέρουμε όπως αλώστε κάνουμε με όλες τις αναρτήσεις μας .
salamispress
 
Αντι να φτιαξουνε και τους μυλους να δωσει και αλλη ομορφια στο νησι μας κοιτανε να γκρεμισουν οτι ομορφο εχει φτιαχτει τοσα χρονια.
Θα τα ισοπεδωσουμε ολα;
Παντα υποτιμημενη θελουν να εχουν την Σαλαμινα;
Ας βοηθησουν και οι βουλευτες για να αποτρεψουμε αυτην την αποφαση, μονο στις εκλογες μας θυμουνται;
 
Καλα λες μαθηματα δεοντολογιας μπορουμε να κανουμε μονο σε αυτους που γνωριζουμε σς αυτους που δεν τολμουν να γραψουν ουτε το ονομα τους τη δεοντολογια μπορει να εχουν αραγε'
 
Re file afou k esy upografeis san anwnumos.Tha mas trelaneis entelos....???
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress