Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

Λιμεναρχείο Υπάρχει στα Παλούκια της Σαλαμίνας ???

salamispress Έχω δυο μήνες να δω την Λιμενική αρχή στο λιμάνι Παλουκιών .
Η κίνηση των φεριμπότ έχει πολλαπλασιαστή αυτούς τους μήνες μαζί και τα αυτοκίνητα και οι επιβάτες με αποτέλεσμα να επικρατεί χάος στο λιμάνι και που είναι οι λιμενάρχες τους είδε κανείς γιατί εγώ και το πρωί που φεύγω καθημερινός και το απόγευμα που γυρνάω δεν τους έχω εντοπίσει .

Είναι δυνατών στο δεύτερο σε κίνηση λιμάνι της χώρας να μην βρίσκετε το λιμεναρχείο κάτω στο λιμάνι αλλά καθισμένη στα γραφεία τους και να βλέπουν την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και να αδιαφορούν.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας θα πρέπει να ενημερωθεί για αυτό το χάος που επικρατεί στα Παλούκια της Σαλαμίνας και να δράσει το συντομότερο δυνατόν .
sofia
  • Δείτε όλες τις αναρτήσεις του συντάκτη: sofia

  • Σχόλια:
    I alitheia einai pos opote gurnao kuriaki apogeuma apo perama exei kathe fora limeniko k mallista arketa atoma sta paloukia.Gia tis alles meres den mporo na po...
     
    Μάλλον tntvc πρέπει να εννοείς για την κυριακή των Αποκρεώ, όταν κάποιοι είχαν ντυθεί λιμενικοί, οπότε έτσι δικαιολογείται η άποψη σου.
     
    Oxi millao gia kathe kuriaki apogeuma opou feugei o polus o kosmos.K milao gia KATHE Kuriaki. K otan leo limeniko milao gia toulaxiston 4 atoma.Tora an esy den ta vlepeis isos ksexases na vgaleis tin maska sou apo tin Kuriaki ton apokrion pou les k pio pano...
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress