Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

ΟΜΟΣΠΟΝ∆ΙΑ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας
τάσσεται αλληλέγγυα στους αγώνες που δίνουν η Νομαρχία Δυτικής
Αττικής, ο Δήμος Μεγάρων, ο Δήμος Νέας Περάμου, Φορείς και
Σύλλογοι των περιοχών Μεγάρων και Νέας Περάμου για την οριστική
ακύρωση της απόφασης Δ5/ΗΛ/Γ/Φ28/10282/73Π/24‐4‐08 του
Υπουργού Ανάπτυξης , άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας, στη θέση
Βουρκάρι Μεθάνων, εργοστάσιου ηλεκτροπαραγωγής ισχύος 390MW
με χρήση φυσικού αερίου της ΕΛ.ΠΕ ΑΕ.
Ζητά τον αποχαρακτηρισμό της ευρύτερης περιοχής ως βιομηχανική
ζώνη και την προστασία του υγροβιοτόπου Βουρκαρίου Μεγάρων.
Καλεί τους ΟΤΑ και τους φορείς της Σαλαμίνας να πάρουν θέση για
να αποτρέψουν σε συνεργασία με τους γειτονικούς Δήμους, το
έγκλημα που γίνεται στην αυλή της Σαλαμίνας.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή

Ο Γεν. Γραμματέας: Δημήτρης ΤΣΟΥΡΑΜΑΝΗΣ
Ο Πρόεδρος: Νίκος ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Σχόλια:
Ο σύλλογος αυθαιρετούντων και καταπατητών έχει και απαιτήσεις...
 
Η ομοσπονδία αυθαιρερετούντων και καταπατητών του δάσους κόπτεται για το περιβάλον.Ο πρόεδρος της εν λόγω ομοσπονδίας πρότεινε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμαρχο να παρανομήσει για να ηλεκτροδοτηθούν οσοι έχουν αυθαίρετα μέσα σε δασικές εκτάσεις.Εισηγήθηκε μάλιστα και το τρόπο.Να γίνει μυστική ψηφοφορία και να διαμορφωθεί θετική πλειοψηφία με δύο ψήφους κατά της απόφασης έτσι ώστε να μήν μπορεί ο εισαγγελέας να προσωποποιήσει ποινικές ευθύνες.Απλά μαθήματα πολιτικής κουτοπονηργιάς.
Μήπως είνα ποινικό αδίκημα κυρία πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να συζητούν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι σε δημόσια συνεδρίαση το πώς θα ξεγελάσουν τον εισαγγελέα?Για ρωτήστε και τη νομική υπηρεσία του Δήμου σας.
 
@18¨24 χαίρομαι ιδιαίτερα που ξέρεις και αποκαλύπτεις λεπτομέρειες που δείχνουν το ήθος και το θράσσος αυτών των ανθρώπων. Η ειρωνεία είναι ότι αυτοαποκαλούνται όλοι αυτοί εξωραϊστικοί και εκπολιτιστικοί σύλλογοι!Α, ρε καταστροφή που μας έφερε αυτός ο σοσιαλισμός! Η αλητεία στην εξουσία!!
 
Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση αγαπητέ φίλε ακούσθηκαν και άλλα απίθανα απο τούς δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης και της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης με μοναδικές εξαιρέσεις τον κ. Καλογήρου Δημήτριο και τον κ. Μακρή Αθανάσιο οι οποίοι τάχθηκαν κατά της απάτης που πήγαινε να στηθεί και η οποία ονομάσθηκε μάλιστα και πολιτική απόφαση! Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι κυρίως της πλειοψηφίας προτίμησαν τη σιωπή της συνενοχής η τη σιωπή της βλακείας, διαλέγετε και πέρνετε.
Ακούσθηκε λοιπόν οτι η απόφαση που θα πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο να μην κοινοποιηθεί στον Περιφερειάρχη για προληπτικό έλεγχο νομιμότητας αλλά να παραμείνει στα πλαίσια του Δήμου διότι γνώριζαν πολύ καλά και οι ίδιοι οτι ο Περιφερειάρχης θα επέστρεφε πίσω την απόφαση ως μη σύννομη.
Ακούσθηκε ακόμη να χρησιμοποιηθούν αριθμοί πρωτοκόλλων παρελθόντων ετών και όχι οι τρέχοντες αριθμοί του έτους 2008,για να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικαλεσθούν οτι οι αιτήσεις έχουν κατατεθεί εμπρόθεσμα μέσα στις προθεσμίες που όριζε ο νόμος του 2003.Ολα αυτά ασχέτως αν κάποιοι απο αυτούς έχουν χτίσει αυθαίρετα μετά το 2003 μετά δηλαδή απο τη ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου!
Εχουμε δηλαδή δύο κατηγορίες ενδιαφερομένων αυτούς οι οποίοι δεν κατάφεραν να ηλεκροδοτηθούν με το νόμο του 2003 διότι προφανώς δεν είχαν δικαίωμα(δασικές εκτάσεις ) και αυτούς οι οποίοι έχτισαν αυθαίρετα μετά τη ψήφιση του νόμου καί τις προθεσμίες που αυτός όριζε.
Ολα αυτά ονομάζονται πολιτική απόφαση!
Μήπως πρέπει να πάρουμε τα στυλιάρια αδέλφια?
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress