Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

Νέο σχόλιο για.... ΟΜΟΣΠΟΝ∆ΙΑ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Ο/Η spendor άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτησή
Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση αγαπητέ φίλε ακούσθηκαν και άλλα απίθανα απο τούς δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης και της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης με μοναδικές εξαιρέσεις τον κ. Καλογήρου Δημήτριο και τον κ. Μακρή Αθανάσιο οι οποίοι τάχθηκαν κατά της απάτης που πήγαινε να στηθεί και η οποία ονομάσθηκε μάλιστα και πολιτική απόφαση! Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι κυρίως της πλειοψηφίας προτίμησαν τη σιωπή της συνενοχής η τη σιωπή της βλακείας, διαλέγετε και πέρνετε.
Ακούσθηκε λοιπόν οτι η απόφαση που θα πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο να μην κοινοποιηθεί στον Περιφερειάρχη για προληπτικό έλεγχο νομιμότητας αλλά να παραμείνει στα πλαίσια του Δήμου διότι γνώριζαν πολύ καλά και οι ίδιοι οτι ο Περιφερειάρχης θα επέστρεφε πίσω την απόφαση ως μη σύννομη.
Ακούσθηκε ακόμη να χρησιμοποιηθούν αριθμοί πρωτοκόλλων παρελθόντων ετών και όχι οι τρέχοντες αριθμοί του έτους 2008,για να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικαλεσθούν οτι οι αιτήσεις έχουν κατατεθεί εμπρόθεσμα μέσα στις προθεσμίες που όριζε ο νόμος του 2003.Ολα αυτά ασχέτως αν κάποιοι απο αυτούς έχουν χτίσει αυθαίρετα μετά το 2003 μετά δηλαδή απο τη ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου!
Εχουμε δηλαδή δύο κατηγορίες ενδιαφερομένων αυτούς οι οποίοι δεν κατάφεραν να ηλεκροδοτηθούν με το νόμο του 2003 διότι προφανώς δεν είχαν δικαίωμα(δασικές εκτάσεις ) και αυτούς οι οποίοι έχτισαν αυθαίρετα μετά τη ψήφιση του νόμου καί τις προθεσμίες που αυτός όριζε.
Ολα αυτά ονομάζονται πολιτική απόφαση!
Μήπως πρέπει να πάρουμε τα στυλιάρια αδέλφια?
Απο: spendor

Σχόλια:
ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Κ.Κ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ , ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ: ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ .ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ. ΕΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΟΦΕΛΙΜΗ.ΔΕΙΞΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ 100ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.Η ΚΡΙΤΚΗ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟ.ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress