Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

ΜΕΤΡΟ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΣΠΡΑΧΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτησή
Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΙΣ 4 ΤΟΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΠΡΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΖΟΝΕΣ Η ΚΡΑΝΗ.(ΜΕΤΡΟ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΣΠΡΑΧΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ).ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ.ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΗ ΦΟΡΟΝΤΑΣ ΖΟΝΗ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΩ ΣΩΣΤΑ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΟΡΥΒΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ;ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ........
Από τον/τη Ανώνυμος

Σχόλια:
εγώ έχω μία απορία..πώς μπορεί να γράψει η τροχαία για ηχοσυστήματα χωρίς decibelometro? και όταν σταματάει αμάξια με ηχοσυστήματα τους λέει θα σας γράψω για ζώνη ή για φιμέ τζάμια γιατί δεν μπορώ να μετρήσω τον ήχο.Δεν είναι φοβερό??Και για να μην πούμε για την άλλη μόδα με τα ποδήλατα με τα ηχοσυστήματα που μας έχουν σπάσει τα νεύρα!!Όντως τελικά δίκιο έχεις φίλε που έγραψες το άρθρο είναι καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα τα μπλόκα.Θα έπρεπε να ντρέπονται!!
 
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΛΑΣΟΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΜΑΚΑΚΙΑΣ.
 
Πραγματι για να γραψει κληση λογω υπερβολικου θορυβου πρεπιε να εχει ντεσιμπελομετρο. Αλλα και για τα φιμε ο νομος ειναι συγκεχυμενος. Δεν κανουνε μπλοκο το βραδυ στη Σαλαμινος που πανε σαν παλαβοι, αλλα και στους παραδρομους. Η ευκολη κονομα ειναι ο παπους που παει στη λαϊκη χωρις κρανος!Η μαμακια παει συννεφο στο νησι. Απο τους μαμακες με τα ποδηλατα που παιζουν στη διαπασων, μεχρι τους καφρους που οδηγουν και παρκαρουν λες και ειναι στη Σαλαμινα του 1960.
 
Sygnomi re paidia alla akouo polla ilithia.Anti na katigoreitai tin troxaia gia eispraktiki taktiki mipos tha eprepe eseis na eiste nomotageis polites?Koitakste prota ta xalia sas loipon k meta kante kritiki stous allous.Den kourastikate na katigoreitai gia ola to kratos eno eseis den kanete tipota mesa sto nomo?
 
giati sou eipe kaneis oti emeis exoume to podilato?sou eipe kaneis oti emeis exoume to fime i to ixosistima...??apla kaname aples diapistoseis gia tin troxaia...
 
Ego milao gia to kranos k tin zoni pou lete parapavo.Auto me ta podilata einai apla asteio...
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress