Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

Τα ιδια και τα ιδια !!!

Θα ήθελα να διατυπώσω και εγώ την απόψη μου για το θέμα των ασθενοφόρων και την έλλειψη μέτρων. Δεν μπορώ να καταλάβω είμαστε ένα νησί με πάρα πολύ κόσμο, κάθε μέρα πληθαίνουμε και αυξανόμαστε ραγδαία. Δεν πρέπει ο δήμος να βάλει παραπάνω ασθενοφόρα? και αν, τέλος πάντων. ο δήμος δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί δεν απευθύνεται στην νομαρχία ή κάπου παραπέρα να μπορούμε να νιώθουμε πιο ασφαλείς? πόσοι ακόμη πρέπει να χαθούν στους δρόμους?
Ένα άλλο θέμα που με απασχολεί είναι τα ελλειπεί μέτρα της τροχαίας. Γιατί δεν κάνουν περισσότερα μπλόκα?Γιατί δεν βάζουν κάμερες να στέλνουν κλήσεις?Αφού δεν σεβόμαστε την ζωή μας, δεν σεβόμαστε την ζωή των συνανθρώπων μας ας σεβαστούμε τους νόμους. Ας λάβουν κάποια μέτρα τί φταίμε να μας σκοτώσει ο καθένας που οδηγεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα και κάνοντας τετιμποισμοισμούς στα φανάρια και σε δρόμους που δεν ενδίκνειτε? Και στην τελική μια καλή λύση θα ήταν να κάνουν ειδική πίστα σε μία από τις τόσες εκτάσεις που υπάρχουν να πηγαίνει ο κόσμος που αγαπά την ταχύτητα εκεί. Με αυτό τον τρόπο και τα νέα παιδία που αγαπούν την ταχύτητα θα το κάνουν με μεγαλύτερη ασφάλεια και εμείς οι υπόλοιποι θα κυκλοφορούμε χωρίς να φοβόμαστε.
Αυτό το νησί που τόσο αγαπάμε και σεβόμαστε θα υπάρξει κάποιος/α δήμαρχος που θα κάνει έργα και θα μας σεβαστεί σαν πολίτες?
Ευχαριστώ
Απο: microgirly

Σχόλια:
Ούτε η τροχαία, ούτε το ΕΚΑΒ είναι στις αρμοδιότητες του εκάστοτε δημάρχου σε οποιονδήποτε δήμο. Το ότι πρέπει να πιέζει για να υπάρχουν και να είναι αντίστοιχα με τον πληθυσμό του νησιού είναι εκ των ουκ ανευ. Το ίδιο όμως πρέπει να κάνουν οι βουλευτές της περιφέρειας και οι αρμόδιες υπηρεσίες υγείας και ασφάλειας.
 
kalo to sxolio sou alla an o dimos den piesei pou ipoti8etai oti einai poli konta stous dimotes fantasou ti 8a kanei o nomarxis kai oi vouleutes pou apexoun eti fotos apo emas
 
εμεις ρε αδελφια αληθεια τι κανουμε¨,απολιτος τιποτα το μονο που ξερουμε πολυ καλλα ειναι να κανουμε κριτικη και να μεταφερουμε τισ ευθηνες παντα στους αλους.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress