Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Σε ποιό χώρο γίνεται η απόθεση των μπαζών και των οικοδομικών υλικών στό Δήμο Σαλαμίνας ???

Ο/Η spendor άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτησή
Εχω μιά απορία.Σε ποιό χώρο γίνεται η απόθεση των μπαζών και των οικοδομικών υλικών στό Δήμο μας? Αναφέρομαι στα μπάζα και τα οικοδομκά υλικά απο κατεδαφίσεις παλαιών κτισμάτων απο νέες εκσκαφές και απο τις εργασίες που γίνονται για την αποχέτευση.
Ξέρω οτι υπάρχει ενα παλιό λατομείο που χρησίμευε για την εξυπηρέτηση αυτής της ανάγκης.Στή συνέχεια όμως διακόπηκε η λειτουργία του και αφαιρέθηκε η άδεια διότι μαζί με τα μπάζα γινότανε και απόθεση σκουπιδιών με αποτέλεσμα να ξεσπούν φωτιές και να μολύνεται το περιβάλλον.
Μετά απο αυτή την εξέλιξη πρότεινε ο κ. Καραμπίνης το χώρο του λατομείου στη θέση Γούβα-Μπατσί ως λύση για το πρόβλημα και μάλιστα δωρεάν γιατί πρέπει να πούμε οτι στο χώρο που έκλεισε η απόθεση γινότανε με τίμημα 20 ευρώ το φορτηγό.
Η λύση Καραμπίνη απορίφθηκε απο το Δήμο μας με πρωταγωνιστή το κύριο που είχε την εκμετάλλευση του παλιού λατομείου και προσπαθεί να ξαναπάρει την άδεια λειτουργίας, διότι όπως ειπώθηκε η ρίψη μπαζών σε ενεργό λατομικό χώρο είναι επικίνδυνη.
Μπορώ να συμφωνήσω πιθανόν να υπάρχει και σχετική διάταξη νόμου που προβλέπει κάτι τέτοιο.Ομως δεν θα μπορούσε ο Δήμος να καθορίσει κάποιον άλλο χώρο γι' αυτή τη δουλειά? Είνα δυνατόν να εχει αφεθεί αυτή η υπόθεση στη τύχη της και στο φιλότιμο των χωματουργών?
Μαθαίνω οτι τα μπάζα και τα κάθε λογής οικοδομικά υλικά αφήνονται όπου είναι πιό εύκολα,στα δάση στις ρεματιές σε ακάλυπτους χώρους ειδικά τις νυχτερινές ώρες.
Το πρόβλημα είναι καθημερινό,πιεστικό και ζητά άμμεση λύση.Η δημοτική αρχή θα πρέπει να ενεργήσει αποτελεσματικά και να ορίσει η να δεσμεύσει έστω ένα χώρο για να σταματήσει να υπάρχει αυτή η άναρχη κατάσταση η οποία κακοποιεί το περιβάλλον ακόμη περισσότερο.
Ο κύριος που είχε την εκμετάλλευση του παλιού λατομείου και τον λειτουργούσε ως χώρο απόθεσης μπαζών και νύν αντιδήμαρχος,θα πρέπει να βοηθήσει να βρεθεί λύση και οχι να λειτουργεί με βάση το προσωπικό του συμφέρον και τα 20 ευρώ ανα φορτηγό.
Η ώρα του περιβάλλοντος για τη Σαλαμίνα δεν είναι δώδεκα παρά πέντε αλλά δώδεκα και πέντε.
Απο: spendor
  • Δείτε όλες τις αναρτήσεις του συντάκτη: spendor

  • Σχόλια:
    Γιατι δεν γραφετε οτι ο εν λογο κυριος του εν λογο λατομειου στα παλουκια .τεως κομουνιστης ,οψιμος σοσιαληστης και νην αρχικαπιταληστης λεγεται,ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ?
     
    Μα δεν εχεται καταλαβη φιλοι μου οτι ζουμε σε μια απεραντη χωματερη και ενα απεραντο βοθρο? Οπου και να κοιταξεις στη Σαλαμινα το μονο που βλεπεις απ'ακρη σε ακρη του νησιου ειναι μονο σκουπιδια και μπαζα γιατι αυτο μας αξιζει.
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress