Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Διακοπή λειτουργίας παιδικού σταθμού που λειτουργούσε χωρίς άδεια στη Σαλαμίνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στη διακοπή λειτουργίας μονάδας προσχολικής αγωγής και διαπαιδαγώγησης (παιδικός σταθμός) που λειτουργούσε χωρίς άδεια στη Σαλαμίνα προχώρησε η Νομαρχία Πειραιά.

Πρόκειται για την επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο «Το Αστεράκι» που βρίσκεται επί των οδών Αμπελακίων και Μεθώνης 18 στη Σαλαμίνα, η οποία όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που διενήργησαν κοινωνικοί σύμβουλοι της Νομαρχίας λειτουργούσε παράνομα, καθώς δεν διέθετε την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια ίδρυσης και λειτουργίας που χορηγείται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νομαρχίας.

Αμέσως ο Νομάρχης Πειραιά προχώρησε στην έκδοση απόφασης διακοπής λειτουργίας της, απόφαση η οποία υλοποιήθηκε με ευθύνη του αρμόδιου Α.Τ. Σαλαμίνας. Παράλληλα για την απόφαση της Νομαρχίας ενημερώθηκε και η εισαγγελία Πειραιά.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας επεσήμανε ότι «αυτό που ζητάμε από όλους τους επιχειρηματίες, είναι να κάνουν σωστά και υπεύθυνα την δουλειά τους. Να τηρούν δηλαδή τους νόμους και να σέβονται τους πολίτες. Όσοι όμως επιμένουν να ακολουθούν την οδό της ανευθυνότητας, θα μας βρίσκουν μπροστά τους. Γιατί κανείς δεν είναι πάνω από τους νόμους, κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την ασφάλεια τη δική μας και των παιδιών μας».
Από το Γραφείο Τύπου

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress