Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

Σακασβίλι ,το τραγικό ανθρωπάκι που με ύπουλο χτύπημα την ημέρα της έναρξης των Ολυμπιακών , αιματοκύλισε όλη την περιοχή και την χώρα του .

salamispress Αυτό το τραγικό ανθρωπάκι αφού αιματοκύλισε όλη την περιοχή και την χώρα του ,τώρα κλαίει σαν την μωρή παρθένα και ζητάει την βοήθεια της Δύσης .

Συνέντευξή του malakasvili στην ευρωπαϊκή έκδοση της Wall Street Journal
Ο πρόεδρος της Γεωργίας Μιχαήλ Σακασβίλι προειδοποίησε τις δυτικές χώρες να μην εγκαταλείψουν την Γεωργία γιατί αυτό θα αποδυναμώσει την δημοκρατία σε όλο το πρώην σοβιετικό μπλοκ.
"Αν πέσει η Γεωργία αυτό θα σημάνει και την πτώση της Δύσης στο σύνολο της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και παραπέρα", τόνισε ο πρόεδρος της Γεωργίας σε συνέντευξή του στην ευρωπαϊκή έκδοση της Wall Street Journal.

Αυτός δεν θα σταλεί στη Χάγη κ. Γιωργή υπερασπιστή του πλανήτη ???

Σχόλια:
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
 
Ο συγκεκριμένος τύπος είναι αμερικανοσπούδακτος , δικηγορούσε στη Νέα Υόρκη όταν στρατολογήθηκε για να σώσει τον τόπο του. Όπως και οι ανεκδιήγητοι ηγέτες των Σκοπίων , που και αυτοί είναι αμερικανοσπούδακτοι, παίζουν καθαρά το παιχνίδι των αμερικάνων που επιθυμούν να στραγγαλίσουν την Ρωσία η οποία τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ξανά υπερδύναμη.
Σαν Ελλάδα πρέπει να δραστηριοποιηθούμε για να δείξουμε ότι ο ρόλος μας στην περιοχή είναι σημαντικός.
Στην διεθνή σκακιέρα εκτός από το ΜΑΤ σημαντικό ρόλο παίζουν και οι σωστές κινήσεις που γίνονται στα πούλια.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress