Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

Απάντηση σε…. ανάρτηση του φιλοζωικού Συλλόγου « Ο ΑΡΓΟΣ »

Απάντηση σε ανάρτηση 16 Αυγ 2008 Η "μάχη" της Σαλαμίνας!
http://filozoikos-syllogos-argos.blogspot.com/2008/08/blog-post_1089.html

Εμείς οι Κουλουριώτες και Μόνιμοι Κάτοικοι της Σαλαμίνας δεν εξουσιοδοτούμε κανέναν και πιο πολύ εσάς να μιλάτε για λογαριασμό μας .
Εμείς είμαστε αυτοί που θα απαντήσουμε σε αυτούς που μας χαρακτηρίζουν βάρβαρους εμάς και τον πολιτισμό μας , εμείς ήμαστε αυτοί που μένουμε πίσω στο Νησί όταν το κάθε καλοκαίρι τελειώνει και ο κάθε κακομαθημένος παραθεριστής τελειώνει τις διακοπές του με το κουταβάκι και το γατάκι που αγόρασε η του χάρισαν για να περάσει όμορφα ένα και δυο μήνες , και ξαφνικά ξύπνησε ένα πρωί και κατάλαβε ότι πρέπει να γυρίσει στο σπίτι του και ποιος θα ταΐζει και που και πως θα ζήσει το ζωντανό στο σπίτι στην πολυκατοικία .

Εμείς είμαστε αυτοί που ταΐζουμε προσέχουμε ποτίζουμε και λυπούμαστε τα χιλιάδες ζωντανά που κάθε καλοκαίρι φεύγοντας κάποιοι φανταγμένη τα πετούνε στους κάδους μας στα λιμάνια μας και στους δρόμους μας .

Εμείς όμως δεν λεγόμαστε φιλόζωοι ούτε ανήκουμε σε κανέναν σύλλογο η σωματείο δεν διεκδικούμε κανένα τίτλο και ευχαριστήρια ούτε καμιά πληρωμή , είμαστε οι Μόνιμοι Κάτοικοι αυτού του νησιού και αυτός είναι ο πολιτισμός μας .

Σχόλια:
Δημοκρατία έχουμε και ελευθερία λόγου, νομίζω. Αν και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αποφάσισε να βγάλει από την ναφθαλίνη μεθόδους άλλων εποχών και ηγετών. Αν εμείς αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε τον μοναδικό νόμιμα αναγνωρισμένο φιλοζωικό σύλλογο «ΖΟΕΣ» της Σαλαμίνας κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει. Ούτε εσείς ούτε οι κυράδες, οι προσωρινά διαμένουσες εκεί. Η «κυρία» Γ.Φ γελιέται φρικτά.
 
Aυτά τα υποκείμενα τη Δημοκρατία και την ελευθερία λόγου τη θυμούνται όποτε τους συμφέρει. Αν είναι δυνατόν η ναφθαλίνη να χρονολογείται από το 2003 που έγινε ο νόμος 3170 ( τον οποίον παρεπιπτόντως πολέμησαν οι συγκεκριμένες οργανώσεις με κάθε μέσο νόμιμο και μή).
 
Καλέ, κυρία Ι. Φ. (ή με το παρατσούκλι Γιάννα Γαλανού) γιατί συγχίζεστε με τους νόμιμα αναγνωρισμένους φιλόζωους της Σαλαμίνας; Καλλίτερα να συγχίζεστε που ακόμα σας αναζητεί η αστυνόμια στο νησί και δεν σηκώνετε το τηλέφωνο. Μη σκάτε όμως. Υπάρχει και άλλη διαδικασία να σας βρουν. Θα την ανακαλύψετε συντόμως.
 
/Η Ανώνυμος είπε...
Aυτά τα υποκείμενα τη Δημοκρατία και την ελευθερία λόγου τη θυμούνται όποτε τους συμφέρει. Αν είναι δυνατόν η ναφθαλίνη να χρονολογείται από το 2003 που έγινε ο νόμος 3170 ( τον οποίον παρεπιπτόντως πολέμησαν οι συγκεκριμένες οργανώσεις με κάθε μέσο νόμιμο και μή).

17/8/08 22:38

Για τη τάξη και επειδή σ΄αυτή τη ταλαίπωρη χώρα δεν υπάρχει μόνο η κ.Ι.Φ.(ή με το παρατσούκλι Γιάννα Γαλανού) που πολεμά τους αδίστακτους και ανελέητους (ως πρός τα αδέσποτα και τους πραγματικούς ζωόφιλους) υπογράφω το παραπάνω σχόλιο

adespotos-greekstrays
 
@ ανωνυμος είπε
Για τη τάξη και επειδή σ΄αυτή τη ταλαίπωρη χώρα δεν υπάρχει μόνο η κ.Ι.Φ.(ή με το παρατσούκλι Γιάννα Γαλανού) που πολεμά τους αδίστακτους και ανελέητους (ως πρός τα αδέσποτα και τους πραγματικούς ζωόφιλους) υπογράφω το παραπάνω σχόλιο

Συμφωνούμε και εμείς. Θα πρέπει να γίνουν πολλά όμςω για να αλλάξουν τα πράγματα στο χώρο μας. Όπως να κλείσουν τα τρισάθλια κυνοκομεία π.χ. στο Λαύριο του Δήμου που το υποθάλπει και ο τοπικός σύλλογος και τα ζώα παθαίνουν καθημερινά. Βγάλτε τα στο δρόμο να σωθούν!
 
απο adespotos-greekstrays
@@ ανώνυμος (γνωστή και μή εξαιρετέα)

Και φυσικά πρέπει να γινουν πολλά για να αλλάξουν τα πράγματα στο χώρο μας. Πρώτο και κύριο να σταματήσει το παράνομο και ανατριχιαστικό εμπόριο των αδέσποτων. Και να παραπεμφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι άθλιοι εξαγωγείς.

Τρισάθλιοι, αλήθεια, είναι είναι οι χώροι που εσύ/εσείς κρατάτε τα ζωάκια μέχρι να τα ξαποστείλετε αδιάβαστα στο άγνωστο. Μάλλον κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.

Το Καταφύγιο του Λαυρίου είναι ανοικτό στο κοινό κάθε μέρα από τις 3 μμ μέχρι τις 8 μμ.

Ο χώρος - εγκαταστάσεις- και μόνο είναι Δημοτικός και φυσικά,όπως με δική μας πρωτοβουλία δημοσιεύτηκε, χρειάζεται πολλές βελτιώσεις.

Κατά τα άλλα, σήμερα οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλύτερες και τα περισσότερα απο τα 80 σκυλιά που φιλοξενεί , όχι μόνο δεν "παθαίνουν" αλλά είναι πανευτυχή και ζούν, χορτάτα και υγιέστατα, μέσα σε αγάπη και κάθε φροντίδα απαραίτητη που παρέχεται καθημερινά απο το τοπικό σωματείο .

Ταυτόχρονα γίνεται μεγάλη προσπάθεια με τους ντόπιους για να αλλάξουν τη νοοτροπία τους και κυρίως με τη Δημοτική Αρχή για να αναλάβει τις ευθύνες που της ορίζει ο νόμος.

Και να είστε σίγουρες πως άν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί ποτέ να βγούν τα ζώα "στο δρόμο" οι φιλόζωοι θα είναι και αυτοί στο δρόμο, δίπλα τους.

Γι' αυτό μη σας μπαίνουν κακές ιδέες. Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι στους εξαγωγείς το Λαύριο, όπως η Αθήνα (πεδίο δράσης σου) και άλλοι Δήμοι της Αττικής και της Ελλάδας γενικώτερα.


Και την επόμενη φορά μη βασιστείς τοσο βιαστικά σε παλιές αναρτήσεις ενός blog για να βγάλεις και να δημοσιεύσεις συμπεράσματα που σου αρέσουν.


adespotos-greekstrays
 
@ adespotos-greekstrays

ουαου! Από όσο γνωρλίζουμε σα έγινε προσφορά σε αρκετά σακιά με ξηρά τροφή, φάρμακα, Frontline κ.α. Αλλά εσείς θέλετε μετά από σύμφωνη γνώμη της "γιαγιάκας Kruella De Ville" να τα αφήνετε να πεθαίνουν. Για να δούμε η Νομαρχία και οι Κτηνιατρικές υπηρεσίες κατόπιν απόφασης εισαγγελεως για εξέταση του χώρου που δεν είναι σύμφωνα με τις διατάξεις του 3270/2003, τι θα πράξουν. Όνειρα γλυκά!
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress