Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

Σήμερα στη Σαλαμίνα αναμένεται Σλοβένος επιθετικός για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο !!!

salamispress Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αίαντα Σαλαμίνας είναι από χθες ο Ουρουγουανός Ντιέγκο Φερνάντες ο οποίος έπαιζε σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας στην Αργεντινή, ενώ έχει περάσει και από το κυπριακό πρωτάθλημα με την ΑΠΕ Πιτσιλιάς.
Ο 26χρονος επιθετικός φάνηκε πώς θα βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω αφού σκόραρε στο πρώτο του παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕ Κρανιδίου. Τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν οι Παχ (8΄) και Ελμπάζης (70΄).
Σήμερα στη Σαλαμίνα αναμένεται ο Ναλιτζης , Σλοβένος επιθετικός για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
--------------------------------------------------------
Τρίτη,12 Αυγούστου 2008 >> φιλικό την Πέμπτη με την Προοδευτική στη Σαλαμίνα και την Κυριακή με την ομάδα της Καλλιθέας
Oλοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της απόκτησης του Ντιέγκο Φερνάντεζ ενώ σήμερα θα πέσουν οι υπογραφές και με το Ναλιτζης που φέρεται ήδη να έχει συμφωνήσει. Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι την Πέμπτη με την Προοδευτική στη Σαλαμίνα ενώ την Κυριακή θα υποδεχθούμε την ομάδα της Καλλιθέας. Οι Μήτρου και Καλλιπολίτης,πιθανό να είναι στη διάθεση του Ηλία Φυντάνη για το ματς της Κυριακής.
--------------------------------------------------------
Κυριακή,17 Αυγούστου 2008 >> Αιας - Καλλιθέα 2-0 σε φιλικό
Με ένα γκόλ σε κάθε ημίχρονο ο Αίας επιβλήθηκε της Καλλιθέας με 2-0. Το πρώτο με εξαιρετικό σουτ του ΠΑΧ και το δεύτερο πλασέ του Κουσίδη... Ο Αίαντας Σαλαμίνας παίζοντας κατα διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο είχε την δυνατότητα περισσοτερων τερμάτων.
Την Τετάρτη,20/8/08 ο Αίας αντιμετωπίζει τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ στο δημ.Σταδιο Σαλαμίνας στις 18.00
Απο: aias1931
--------------------------------------------------------
Τεταρτη,20 Αυγούστου 2008 >> Και ο Αλί Μπασί στον Αίαντα Σαλαμίνας
Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά οχτώ είναι οι ποδοσφαιριστές που δόθηκαν δανεικοί φέτος από τον Εθνικό, στον Αίαντα Σαλαμίνας! Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα είναι ο Αλί Μπάσι, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός .
ΑΙΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,Α'ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
31/8/2008 Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας

Σχόλια:
ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΦΕΝΕΤΕ. ΟΤΑΝ Ο ΑΙΑΣ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ Η Α.Ε.Σ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΜΕΛΑΚΙΑΚΟΥ ΔΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΜΑΔΑ 4ης ΕΘΝΙΚΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress