Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!! τα «σόναρ» των 6 φρεγατών του Πολεμικόυ Ναυτικόυ υπερτιμολογήθηκαν κατά 197 εκατ. ευρώ!

salamispress Πρόκειται για μια προμήθεια που αφορά πάλι το Πολεμικό μας Ναυτικό. Αφορά τα SONAR πλοίων.
Κόστος ανάθεσης 218.000.000 ευρώ. Θα μπορούσε να γίνει μόνο (κρατηθείτε) 21.000.000 ευρώ, δηλαδή πληρώσαμε (άγνωστο σε... ποιους...) 197.000.000 ευρώ καπέλο, ή... ό,τι άλλο σκεφθείτε ή υποπτεύεστε... Δηλαδή, κάπου ΕΠΤΑ ΔΙΣ. δραχμές παραπάνω...

Αυτά υποστηρίζει και καταγγέλλει με επιστολή του στην εφημερίδα μας ο κ. Δημήτρης Πανώτας, «ως ένας απλός πολίτης, ως ένας πρώην ένστολος του Πολεμικού Ναυτικού, που προέρχομαι από τις τάξεις του Π.Ν., πρώην υπαξιωματικός», όπως ο ίδιος δηλώνει.
Όλα αυτά τα έχει καταθέσει στον Εισαγγελέα κ. Καστάνη και στον αρχηγό του ΓΕΝ αντιναύαρχο κ. Καραμαλίκη.
Στην επιστολή ο κ. Πανώτας γράφει ότι «δεσμεύομαι ως εκπρόσωπος του μοναδικού κατασκευαστή των SONAR ότι το κοστολόγιο θα πέσει πιο κάτω από τα 21.000.000 ευρώ και ότι όλη η δουλειά θα γίνει στην Ελλάδα». Και σε άλλο σημείο καταγγέλλει ότι «λίγο πριν εκδώσει την εισαγγελική του διάταξη ο Εισαγγελέας κ. Καστάνης τον μεταθέτουν και προφανώς τον παροπλίζουν για να μην εκδώσει τη διάταξη, η οποία θα έβαζε μια τάξη στο μπάχαλο».
Η καταγγελία είναι ενυπόγραφη, τα λεφτά που μπορεί να εξοικονομηθούν πάρα πολλά, επομένως αξίζει να γίνει δικαστική έρευνα, με εντολή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έρευνα.
Το περιμένουμε.
Απο: Το Παρον

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress