Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ.... Της 21-8-08 ΤΟΥ ‘’ΘΕΙΟΥ’’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΣΑΛΑΜΙΝΑ 21-8-08
Τελικά φαίνεται ότι οι κάθε είδους κουκουλοφόροι, που δεν έχουν μάθει να ζουν στο φως ενός υπεύθυνου και τεκμηριωμένου δημοκρατικού διαλόγου, νομίζουν ότι τα blogs αποτελούν ένα πρώτης τάξεως βήμα για να εκφράζουν την αυτοαποκαλούμενη ‘’καλοπροαίρετη ΄΄ κριτική τους. Την κριτική για την λειτουργία της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας αν και απόλυτα λαθεμένη και άδικη, την αντιπαρέρχομαι γιατί όποιος ασχολείται με τα κοινά είναι υποχρεωμένος να δέχεται κάθε είδους κριτική. Αυτό όμως που θεωρώ ανεπίτρεπτο είναι το απόλυτο ψεύδος και η συκοφαντία του ‘’θείου’’ που είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που γνωρίζει ότι η Ομοσπονδία μας παίρνει χρήματα από το κράτος για να τα δίνει στους συλλόγους. Δεν είναι υποχρεωτικό κάποιος να γνωρίζει την δράση μας για να μας κρίνει υπεύθυνα. Είναι απαραίτητο όμως η κριτική να στηρίζεται σε στοιχεία. Τα blogs δίνουν την δυνατότητα της κριτικής κατά πάντων μέσα από συνθήκες ανωνυμίας, αλλά για να μην υπονομεύεται η αναμφισβήτητη αναγκαιότητα ύπαρξής τους και το κύρος τους, θα πρέπει να γίνεται και παρουσίαση στοιχείων που να τεκμηριώνουν την οποιαδήποτε καταγγελία.
Η ΛΑΣΠΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
ΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ Πρόεδρος Ο.Ε.Ε.Σ.Σ.

Σχόλια:
Προέδρε όταν σχολιάζεται ένα κείμενο ωφείλεται να το σχολιάζεται εξολοκλήρου. Επομένως ωφείλεται να σχολιάσεται και την φράση ΄΄όχι να γίνεστε έρμαιο των κομμάτων΄΄.
Όσον αφορά για την έκφραση σας ΄΄κουκουλοφόροι΄΄, είναι παντελώς απαράδεκτη, γιατί μέσω των blogs έχει νομίμως ο κάθε πολίτης το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα και τεκμηριωμένα την άποψη του κρατώντας την ανωνυμία του.
 
o ka8enas ekfrazetai analoga me tis lekseis pou periexei to leksilogio tou kai analoga me tis gnoseis tou tis xrisimopoiei..tora ti gnoseis na exei o an8ropos peri texnologias kai ipologiston...kai pou diavazei to blog poli einai an to diavazei o idios fisika!!
 
Απο τα τέσσερα σημεία (γιά ένα θέμα) που αναφέρονται στήν ομοσπονδία ο κ. ισόβιος πρόεδρος αυτής διάλεξε να απαντήσει στο πιό ανώδυνο γι' αυτόν που τέθηκε εκ τών υστέρων.
Τα σημεία (γιά ένα θέμα) που έχουν αναρτηθεί σε αυτό το blog είναι συγκεκριμένα και γί'αυτά δέν ακούσαμε κουβέντα.
1)Η διεκδίκηση απο το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σαλαμίνας πολιτικής απόφασης για τη σύνδεση αυθαιρέτων κτισμάτων με τούς οργανισμούς κοινής ωφελείας (ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ) στά όρια του Δήμου με αναφορά σέ ένα νόμο (2003) η ισχύς του οποίου έχει λήξει
2)Η μη κοινοποίηση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου στόν περιφερειάρχη για προληπτικό έλεγχο νομιμότητας όπως υποχρεούται εκ τού νόμου νά πράξει ο Δήμος
3)Μυστική ψηφοφορία καί αποτέλεσμα ελεγχόμενο (φιαχτό) έτσι ώστε να υπάρχει μεν πλειοψηφία γιά το θέμα αλλά να υπάρχουν και δύο αρνήσεις για νά μή μπορεί ο εισαγγελέας να προσωποποιήσει τυχόν ποινικές ευθύνες (πρόταση ισόβιου προέδρου τής ομοσπονδίας ο οποίος κόπτεται για τη δεοντολογία και τή δημοκρατία)
4)Χρήση πρωτοκόλλων παρελθόντων ετών γιά τίς αιτήσεις τών ενδιαφερομένων καί όχι πρωτοκόλλων τρέχοντος έτους (2008) γιατί όπως είπαμε η ισχύς του νόμου έχει λήξει
Αυτά έχουν αναφερθεί σέ αυτό τό blog γιά τήν ομοσπονδία καί αποτελούν πραγματικά γεγονότα.
Ας αφήσει λοιπόν ο κ. ισόβιος πρόεδρος τα περί κουκουλοφόρων και ας απαντήσει αν το επιθυμεί.
Δέν μπορεί όμως να μάς αφαιρέσει και το λόγο διότι η ανοχή βλάπτει τη δημοκρατία καί μάλιστα πολύ σοβαρά.
Καί κάτι τελευταίο μαθήματα δεοντολογίας από επαγγελματίες της πολιτικής και ισόβιους προέδρους δέν γίνονται δεκτά.
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κο ΠΡΟΕΔΡΟ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κο ΠΡΟΕΔΡΟ

Κυριε Προεδρε, τελικα αυτο που σας ενοχλησε ηταν η γνωστοποιηση του θεματος οτι η καθε ομοσπονδια παιρνει οικονομικη βοηθεια απο το κρατος, ωστε να μπορει να λειτουργει. Πολυ συντομα ομως, θα θα αναρτησω τον νομο που υπαρχει. Κε προεδρε, ειλικρινα λυπαμε, που ο πρωτος χαρακτηρισμος σας στο προσωπο μου ηταν η λεξη '' ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ''. Οσοι την διαβασαν σας απαντησαν. Οσοι καταλαβαν καταλαβαν!! Οταν σας κανουν κριτικη η αντιδραση σας ειναι να βριζετε και να απειλειται εμμεσως. Πιστεψτε με, πως σαν προσωπο σας ειχα σε εκτιμηση,δυστυχως ομως μολις πεσατε στα ματια μου οπως και στων υπολοιπων που διαβασαν την ανακοινωση σας. Οσο αφορα το θεμα ισοβιου προεδρου,ειλικρινα εχω διαφορετικη αποψη. Αν καποιος θελει να γινει Προεδρος στην ομοσπονδια μπορει να κατεβει στις εκλογες και να διεκδικιση την προεδρια. Οποιος πιστευει οτι ειναι πιο αξιος ας το κανει. Ουτε καν μπηκατε στον κοπο να απαντησετε, σε στο θεμα συνεργασιας σας με τους Συλλογους του νησιου. Ποιους Συλλογους βοηθατε και για ποιον ''λογο''? Οσες φορες βρεθηκα,σε συνεδριαση της Ομοσπονδιας, μιλουσαν οι ιδιοι και οι ιδιοι και τα θεματα ηταν μονο γι αυτους τους συλλογους-περιοχες. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΡΙΟΙ
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress