Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟ ΑΠΟ 18.000 ΕΩΣ ΚΑΙ 21.000 €, ΝΕΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΗΛΙΚΙΑΣ 22-32 ΕΤΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΝΕΟΙ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»
Το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών, ηλικίας 22 – 32 ετών, του ΟΑΕΔ, τέθηκε σε ισχύ από την 1η Αυγούστου 2008. Σχετικά με το πρόγραμμα σας ενημερώνουμε ότι δύναται να επιδοτηθούν άνεργοι ηλικίας 22 έως και 32 ετών, ενδιαφερόμενοι να δημιουργήσουν τη δική τους μικρή επιχείρηση.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
1) Ίδρυση της Εταιρείας, από κάτοχο Δελτίου Ανεργίας και υποχρεωτικά μετά τη διαδικασία της εξατομικευμένης παρέμβασης και την παρακολούθηση του σεμιναρίου επιχειρηματικότητας σε ΚΠΑ του ΟΑΕΔ.
2) Υποβολή «αίτησης υπαγωγής στο πρόγραμμα – υπεύθυνης δήλωσης», η οποία περιλαμβάνει περιγραφή του επιχειρηματικού σχεδίου του ΝΕΕ, στην αρμόδια οικεία της έδρας υπηρεσία του Ο.Α.Ε.Δ. (ΚΠΑ) και στο πλαίσιο της οποίας ελέγχονται οι κατωτέρω προϋποθέσεις:
• Η ολοκλήρωση προγράμματος συμβουλευτικής του ΟΑΕΔ, στην ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, πριν την έναρξη επιτηδεύματος.
• Η εξατομικευμένη παρέμβαση και η ιδιότητα του άνεργου και η ισχύς του Δελτίου Ανεργίας μέχρι την ημερομηνία έναρξης της δραστηριότητάς τους. •Η Ελληνική υπηκοότητα ή η υπηκοότητα άλλου Κράτους-Μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας.
• Η κατοχή αριθμού φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ) και η εκπλήρωση ή η νόμιμη απαλλαγή από τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
Aπο: Γραφειο Τυπου ΟΑΕΔ

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress