Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

Oι δημόσιες υπηρεσίες «νεκρώνουν» σήμερα στον Πειραιά και στους όμορους δήμους λόγω της παμπειραϊκής απεργιακής κινητοποίησης με αφορμή το τραγικό....

salamispress «Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στους νεκρούς συναδέλφους» αναφέρει η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωση-κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία, ενώ τονίζεται η αναγκαιότητα για λήψη άμεσων μέτρων προκειμένου να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Με τρίωρη στάση εργασίας από τις 11 π.μ. ως τις 2 μ.μ. συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση και οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά σε ένδειξη πένθους για τα θύματα του εργατικού δυστυχήματος.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κλείσιμο της Νομαρχίας Πειραιά
Συμβολική πράξη αντίστασης και κάλεσμα αγώνα για να σταματήσει η αιματοχυσία στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Το νέο εργατικό δυστύχημα, στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη που στοίχισε τη ζωή σε οκτώ συνανθρώπους μας, μας συγκλόνισε όλους. Στην Νομαρχία Πειραιά κλείσαμε σήμερα, τέσσερις ώρες νωρίτερα, τις υπηρεσίες μας μαζί με τους Δήμους Πειραιά, Νικαίας, Περάματος, Κορυδαλλού, Δραπετσώνας, Κερατσινίου, Σαλαμίνας, Αμπελακίων, που ανταποκρίθηκαν στο αγωνιστικό μας κάλεσμα, σε ένδειξη: ? αλληλεγγύης στις οικογένειες των θυμάτων που δοκιμάζονται σκληρά ? διαμαρτυρίας για τα «κατά συρροή» εγκλήματα που συντελούνται στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, με την ανοχή και την συνενοχή της Πολιτείας ?

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress