Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

Συντήρηση Παιδικής Χαράς στην πλατεία του flamigo

Διαβάζοντας στην σελίδα σας για την κακή συντήρηση των δημόσιων χώρων του νησιού μας θα ήθελα να γίνω συγκεκριμένος για την παιδική χαρά που βρίσκετε στην κεντρική πλατεία (flamigo) δίπλα στο δημαρχείο.
Η κατάσταση τους είναι τριτοκοσμική, αποτελεί εστία κινδύνου για τα παιδάκια. Πρέπει να έχουν να συντηρηθούν χρόνια. Πριν από 8 μήνες επισκευασα μόνος μου μία κούνια για να μην σκοτωθεί κάνα παιδάκι. Κάθε φορά που πηγαίνω με την κόρη μου βλέπω ότι κανείς δεν έχει περάσει από εκεί. Η κούνια λειτουργεί με την δική μου πατέντα.
Θεωρώ το γεγονός ΘΛΙΒΕΡΟ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ. Πιστεύω οτι πρέπει εμείς να κάνουμε κάτι.Εμείς που εκθέτουμε τα παιδιά μας σε κίνδυνο πηγαίνοντας τα να παίξουν εκεί. Πόσο κόστος έχουν για τον δήμο και την τεχνική υπηρεσία του άραγε η αντικατάσταση των οξειδωμένων βιδών και παξιμαδιών? Η τοποθέτηση καλύτερων σκαλοπατιών στις τσουλήθρες για να μην κάνουμε τον σταυρό μας όταν τα παιδιά μας τα ανεβαίνουν? Τι αξία έχουν τα χρήματα απέναντι στην σωματική ακεραιότητα μικρών παιδιών?
Αν είναι να τα φτιάξουμε εμείς ποιος ο λόγος ύπαρξης της τοπικής αυτοδιοίκησης? Καλά ο Δήμαρχος δεν έχει περάσει ποτέ από εκεί?
Με εκτίμηση, Κυριάκος Δ.

Σχόλια:
Εδω ο κοσμος χανεται ..............
Κουνια που σε κουναγε..............
Κ Υ Ρ Ι Α Κ Ο Σ....................
Κ Λ Π.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress