Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Μας άναψε φωτιές η επιστολή του συμπατριώτη μας με θέμα το Λατομείο Σαλαμίνας

Η εν λόγω επιστολή που δημοσιεύτηκε στο salamina-press με τίτλο Ipokrisia , μας επιβεβαιώνει ότι οι καιροί άλλαξαν και μπαίνουμε σε μια νέα εποχή ενημέρωσης του πολίτη και δημότη του νησιού μας .
Τα blog είναι εδώ και θα καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε από τον κατευθυνόμενο τοπικό τύπο .

Ξέραμε ότι το Λατομείο άλλαξε διεύθυνση ( και μάλιστα με άκρα μυστικότητα άλλαξε χέρια ) αλλά που να ξέρουμε αυτά που μας γράφει ο αποστολέας της επιστολής .

Βλέπαμε και βλέπουμε τον τελευταίο καιρό αυξημένη κίνηση στα βαριά οχήματα του Λατομείου και το γεγονός ότι έχουν πολλαπλασιαστή και δημιουργούν συμφόρεση στο οδικό δίκτυο του Νησιού με τις ανάλογες συνέπειες .

Τώρα μαθαίνουμε ότι είναι παράνομη η εξαγωγή από το Νησί της πέτρας αυτής και η εταιρεία που διαχειρίζεται το δικαίωμα του Λατομείου παρανομεί .

Να της επιβληθούν κυρώσεις και να σταματήσει να εξάγει το υλικό αυτό από το Νησί .

  • Διαβάστε την επιστολή κλικ εδω

  • Σχόλια:
    Ενδιαφέροντα όσα έγραψε ο συμπολίτης μας. Αυτά που αναφέρει είναι σωστά. Η απορία μου είναι γιατί δεν κάνει κανείς τίποτα. Στα λατομεία σαλαμίνας παραβιάζονται εκτός του λατομικού κώδικα ακόμα και άρθρα του συντάγματος της Ελλάδος για τα οποία έχει πρόσφατα αποφανθεί το Συμβούλειο της Επικρατείας. Για περιπτώσεις άλλων λατομείων βέβαια. Εδώ στην Σαλαμίνα ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλειο κοιμάτε τον ύπνο του ΔΙΚΑΙΟΥ!!!!!
     
    Περιμένουμε και την δική σας παρέμβαση και στείλτε μας περισσότερες πληροφορίες για δημοσίευση να μάθουν οι πολίτες της Σαλαμίνας τη συμβαίνει και να ενημερωθούν για το λατομείο Σαλαμίνας και τα δικαιώματα τους .
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress