Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Επιστολή του Σκοπιανού Γκρούεφσκι στον Καραμανλή

salamispress
Εμείς από την Ιστορική Σαλαμίνα , νιώθουμε την ανάγκη να στείλουμε ένα μήνυμα στον Σκοπιανό Γκρούεφσκι .
Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέεεε... Σκοπιανέεεε... Σκοπιανέεεε....ε..ε..
Η Μακεδονία ήταν είναι και θα παραμείνει Ελληνική εάν δεν σου αρέσει , Μολών λαβέ !!!
  • Περισσοτερα κλικ εδω

  • Διαβάστε την επιστολή κλικ εδω

  • Σχόλια:
    Επιχειρηματολογία γηπέδου και προηγούμενης δεκαετίας, απέναντι σε επιστημονική προπαγάνδα των Σκοπιανών. Οι οποίοι παρεπιπτόντως ΔΕΝ θέλουν να γίνουν Έλληνες!
     
    Όταν κάποιος θέλει να λέγετε Μακεδόνας , εσύ τη λες δεν θέλει να είναι Έλληνας .
    Δηλαδή ο Πόντιος δεν είναι Έλληνας ο Κρητικός δεν είναι Έλληνας ο Ηπειρώτης ???
    Και για πια επιστημονική προπαγάνδα μας μιλάς , Ο Αλέξανδρος Και ο πατέρας του μήπως μίλαγαν και έγραφαν Γιουγκοσλάβικα η Σλάβικα .
     
    Во Македонка има многу убави и интересни градови и села. Веке знаете дека Скоще е на^олемиот град во Република Македони^а. Скоще не е само на^голем град, туку и главен град на зем]ата. Во Скоще живеат и разни националности како: Албанци, Турци, Власи, Роми и Срби. Лугето во Скопле зборуваат разни ]азици, на пример: македонски, албански, турски, влашки, ромски и српски. Низ градот минува голема, широка река - реката Вардар. На реката има неколку мостови, но на]познат и на^стар е Камениот мост. На левата страна од реката се наога постариот дел на градот. Таму е Старата чарши]а и Бит-пазар. Во чарши]ата има тесни улички, мали дукани и ресторани. На Бит- пазар можете да купите овопце и зеленчук. Има и други пазари во Скопле, но Бит-пазар е на] го л ем. На десната страна на реката има посовремени згради, а секаде има цркви, цамии, кафеани, трговски центри, книжарници и зеленило. Во близината на градот се наога планината Водно.
     
    Αυτή είναι η (Μακεδονική) γλώσσα Σκοπιανέ ???
    Στο μάθημα της παγκόσμιας Ιστορίας σε βαθμολογούμε με (0) .
    Το μήνυμα το αφήνουμε αναρτημένο παρόλο που δεν ξέρουμε τι γράφεις για να βλέπει ο κόσμος τα χάλια σας .
    Μόνο με επιχειρηματολογία γηπέδου μπορούμε να απαντήσουμε ……. Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέεεε... Σκοπιανέεεε... Σκοπιανέεεε....ε..ε..
     
    @20:28. Επειδή έγραψα και το πρώτο post, σε διαβεβαιώ ότι Σλαβικά ή βουλγαρικά ή ότι άλλο μιλούν οι Σκοπιανοί δε γνωρίζω! Άρα καμία σχέση με το 3ο post.
    Επίσης σου επαναλαμβάνω, οι Σκοπιανοί δεν θέλουν να γίνουν Έλληνες, αλλά να κατοχυρώσουν την δήθεν "μακεδονική" τους ταυτότητα. Έχει τεράστια διαφορά!
    Η δική μας άμυνα δε πρέπει να εξαντλείται σε ποδοσφαιρικά κλισέ συνθήματα, αλλά αγώνα σε διεθνείς οργανισμούς και πίεση εκεί που χρειάζεται, όπως πρόσφατα στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και μελλοντικά στην Ε.Ε. Μη πέφτεις στην εύκολη παγίδα που θέλουν να μας ρίξουν!
     
    Συμφωνούμε , όσον αφορά τους διεθνείς οργανισμούς και πίεση εκεί που χρειάζεται .
    Αλλά υπάρχει και η προσπάθεια των σκοπιανών πολιτών , (αυτό αφορά εμάς ) να αποσπάσουν το όνομα Μακεδονία από οτιδήποτε Ελληνικό .
    Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε , και ως Έλληνες πολίτες εμείς και Σκοπιανοί αυτοί , θα μας βρουν απέναντι .
    Δεν πρέπει να αφήσουμε την προπαγάνδα μέσο WEB η ΙΝΤΕΡΝΕΤ να ποτίσει τους νεότερους του WEB , εμείς επιμένουμε και ενημερώνουμε τους πάντες ότι η Ελλάδα και η Μακεδονία είναι ένα , ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ σημαίνει ΕΛΛΗΝΑΣ .
     
    όποιος ανακατεύεται με τον εθνικισμό τον τρώει η γελοιότητα, για να παραφράσουμε την γνωστή παροιμία. Διότι γελοιότητα είναι να αποκαλείτε τους κατοίκους της Π.Γ. Δημοκρατίας της Μακεδονίας "Σκοπιανούς". Είναι σαν να αποκαλείτε όλους τους Έλληνες "Αθηναίους", από το όνομα της πρωτεύουσας της χώρας....'Οπως είναι γελοίο, για σας που τα ξέρετε όλα- ιστορία,πολιτική- και διεκδικείτε την ελληνική ταυτότητα να μην ξέρετε ούτε ελληνικά να γράφετε. Η ορθογραφία πολλών αλλοδαπών μαθητών στην ελληνική γλώσσα δεν έχει τόσα λάθη όσα η δική σας γραφή...
     
    Πρώτον , εσύ ανακατεύεσαι με τον εθνικισμό , εμείς με την πατρίδα μας .
    Δεύτερον, ωσότου βρουν μια ονομασία για τη χώρα τους εμείς θα τους αποκαλούμε Σκοπιανούς .
    Τρίτον, την Ιστορία μας την ξέρουμε και έχουν θυσιαστεί οι πρόγονοι μας για αυτήν.
    Τέταρτον , δεν διεκδικούμε την Ελληνική ταυτότητα , είμαστε Έλληνες και σου αρέσει δεν σου αρέσει η γραφή μας δεν μας κάνει λιγότερο Έλληνες .
     
    επειδή επαναλαμβάνεις τετριμένες κοινοτοπίες, σαν κι αυτές που μας δίδασκαν στο δημοτικό πριν 40 χρόνια, μπορείς εσύ ΕΛΛΗΝΑ να μας δώσεις τον ορισμό του Ελληνα; Για πες τι σημαίνει Ελληνας;
     
    ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ "ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ" ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ......ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΛΕΜΕ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑΝΟ?????ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΣΑΣ???ΦΙΛΕ ΖΩ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ...ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΑ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ??? ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ......ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΜΑΣ.....ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΜΑΖΕ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΤΡΩΓΑΤΕ ΟΜΩ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΓΡΥΛΛΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΟΥΤΕ ΓΡΑΠΤΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ....ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ , Ο ΟΜΗΡΟΣ Ή Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΒΑΡΝΤΑΣΚΙΑΝΟΙ...
    ΗΡΕΜΗΣΤΕ...........................
     
    Ωστε Ελληνες είναι αυτοί των οποίων οι πρόγονοι πριν 2500 χρόνια δεν έτρωγαν ωμό κρέας; Επιβεβαιώνεις συνεχώς τα περί γελοιότητας που αναφέρει προηγούμενο σχόλιο. Περιμένουμε όμως ακόμα απάντηση. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ; Γνωρίζεις; Δεν βιαζόμαστε. Ψάξε, ρώτα, διάβασε, μάθε και πες μας αν μάθεις ποτέ...
    Υ.Γ. "Ωμό κρέας" είναι η σωστή ορθογραφία. Ρώτα και κανένα αριστούχο μαθητή...
     
    Κύριε καθηγητά, κρίμα που σας ενοχλούν σήμερα οι αιμοροϊδες σας και δεν προλάβατε να αρθρογραφήσετε υπέρ του Γρκούεσκι. Δεν πειράζει όμως. Σηκωθείτε γρήγορα-γρήγορα από την τουαλέτα και βουρ στο laptop. Μη χάνετε χρόνο. Οι ακροδεξιοί φασίστες φίλοι σας στα Σκόπια, σας χρειάζονται! Αντε, αρθρογραφήστε...
     
    Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων, κατά κανόνα καθηγητές πανεπιστημίου, που ενθουσιάζεται, με οτιδήποτε φαίνεται ή είναι απειλητικό για την Ελλάδα: οι ανθελληνολάγνοι.
    Και επειδή εμείς τους συμπονούμε, για την ψυχική διαταραχή, από την οποία πάσχουν, φροντίζουμε ως καλοί Σαμαρείτες, να τους κάνουμε τη ζωή, πιό εύκολη, πιό ξεκούραστη.
    Σ' αυτή μας την προσπάθεια και δεδομένου ότι έχουν και οι ίδιοι βαρεθεί να υπερασπίζονται τη "Δημοκρατία της Μακεδονίας", ερχόμαστε να τους δώσουμε μια νέα ιδέα: τη "Τουρκική Δημοκρατία της Κομοτηνής".
    Άντε, μη κάθεστε: αρχίστε να αρθρογραφείτε στα ΝΕΑ και στο ΒΗΜΑ για την ιστορική αναγκαιότητα, να ανγνωρίσει η μισητή σας πατρίδα Ελλάδα, την "Τουρκική Δημοκρατία της Γκιουμουλτζίνας". Θα βρείτε επιχειρήματα εσείς. Δεν σας φοβάμαι! Άντε καθηγητάδες, μην κάθεστε...τα αφεντικά σας, σας επιτηρούν...θα χάσετε την "επιδότηση"...
     
    Η είδηση για το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, για το οποίο οι Σκοπιανοί ζητούν να αλλάξει σε ΜΙΚΡΑ, που διαβάσατε πρώτοι στο taxalia.blogspot.com το πρωί, έγινε μέγα θέμα στα Σκοπιανά μέσα.
    Εννοείται, κύριε καθηγητά, ότι συμφωνείτε με την απαίτηση των Σκοπιανών, έτσι δεν είναι;

    Λογικό δεν βρίσκετε το αίτημά τους; Ε, αφού το ζητάνε οι Σκοπιανοί, λογικό θα είναι!

    Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση, είναι το γεγονός, ότι έχετε γράψει περίπου 345.765.459.234.578 άρθρα, σχετικά με τη βαρβαρότητα της Ελλάδας, που επιμένει να αλλάξει το όνομα της ΠΓΔΜ και να τη "βαφτίσει" η ίδια. Μας είπατε 927.343.768.456 φορές, ότι είναι φασιστικό να υποδεικνύουμε εμείς το όνομα της ΠΓΔΜ ή να της λέμε να επιστρέψει στο Βαρντάρσκα, που ήταν το παλιό της όνομα.

    Τώρα που οι Σκοπιανοί, μας υποδεικνύουν να αλλάξουμε όνομα σε ένα αεροδρόμιό μας και να επιστρέψουμε στο παλιό (Μίκρα), δεν θα γράψετε -1- ένα άρθρο;

    Ή σήμερα σας ενόχλησαν πολύ οι αιμορροϊδες και δεν μπορείτε να αρθρογραφήσετε;
     
    ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress