Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

Ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός της φωτιάς που ξέσπασε εχθές στην παράνομη χωματερή στην θέση Γούβα – Μπατσί Σαλαμίνας ???

Η φωτιά που ξέσπασε εχθές στην παράνομη χωματερή του Δήμου Σαλαμίνας έφερε στο φως πολλά ερωτήματα .
Έχει περάσει ενάμισης χρόνος από τότε που ανάλαβε τα καθήκοντα του ο Δήμαρχος κ. Σοφράς , και σε όλο αυτό το διάστημα είχε ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατή στον χώρο αυτό τον οποίο ήταν και είναι για να γίνετε μεταφόρτωση από τα μικρά απορριματοφόρα σε μεγάλα φορτηγά τα οποία θα μετέφεραν τα απορρίμματα στο ΧΥΤΑ Λιοσίων .
Ο χώρος αυτός δηλαδή ήταν μόνο για μεταφόρτωση , όχι για να χρησιμοποιείται για χωματερή ,και ενώ είχε ενημερωθεί ότι ο χώρος αυτός δεν χωρούσε άλλα απορρίμματα δεν μερίμνησε να τον αδειάσει και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά δεχόταν ακόμα απορρίμματα .
Και ερωτώ εγώ ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός της φωτιάς που ξέσπασε εχθές στην χωματερή αυτή; και ενώ ο χώρος καιγόταν κάποιοι προσπάθησαν να μας πείσουν πώς η φωτιά ήταν στο δάσος και όχι στην χωματερή .

Θα ήθελα μια απάντηση κ. Δήμαρχε εγώ και όλοι αυτοί που έτρεχαν χθες να σώσουν τις περιουσίες τους και το δάσος του Μπατσί .
Από: papnik

Σχόλια:
ΜΠΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑRΤΗ SALAMIS?ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ,ΘΕΩΡΩ OTI
ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΜΙΚΡΑ Η ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΗΚΑΝ
ΑΠΟ Π Ρ Ω Η Ν Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Σ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ .
ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΥΡΚΑΙΕΣ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΩΣ?
ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΕΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ,ΟΠΩΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ...ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΚΕΡΔΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ...ΔΗΛΑΔΗ ,ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΕΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress