Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

Ο καπνός από τα καμένα σκουπίδια της χωματερής έχει κάνει την ατμόσφαιρα στην Σαλαμίνα αποπνικτική !!!

Συνεχίζει για πέμπτη μέρα και καίγεται η παράνομη χωματερή του Δήμου και δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε .
Μόλις νυχτώνει κλείνουμε πόρτες και παράθυρα γιατί δεν αντέχουμε να αναπνέουμε τη βρομιά που μας έρχεται από τα καμένα σκουπίδια .
Μετά από επαναλαμβανόμενα τηλεφωνήματα στην πυροσβεστική ο αξιωματικός με ενημέρωσε ότι σιγώ καίνε τα σκουπίδια εσωτερικά και μπορεί και να καπνίζει και ένα μήνα , μόλις το άκουσα αυτό απελπίστηκα .
Ελπίζω να είναι ευχαριστημένη η δημοτική αρχή με αυτήν την κατάσταση που μας δημιούργησε φέτος και όλα αυτά γιατί , για να γλιτώσουν μερικά χιλιάδες ευρώ που θα στοίχιζε να πληρώνανε τα φορτηγά να περνάνε τα σκουπίδια και να αδειάζανε αυτό το χώρο .
θέλω να φωνάξω βοήθεια αλλά ποιος θα με ακούσει;
ΑΝΝΑ Δ.
  • Δείτε όλες τις αναρτήσεις του συντάκτη: ΑΝΝΑ Δ.

  • Σχόλια:
    οντος η ατμοσφαιρα ειναι αποπνικτικη.το βραδυ ειδικα με το βορεια η βρομα φτανει μεχρι τα σεληνια.απελπιστικη κατασταση.ντροπη!
     
    kai poy na deite oi ergates ka8ariotitas se ti syn8ikes ergasias doyleyoyn sto xoro ayto poy xreisimopoioite gia sta8mo metafortosis mesa ston kapno stis toxikes myrodies kai tin anamoni na perimenoyn tis ntalikes gia na adeiasoyn ta ohimata toys.
     
    ego pou meno sta paloukia sxedon ka8e vradi pnigomaste apo tin apaisia mirodia...ti 8a kanoume?gia alli mia fora anenergoi polites 8a eimaste?
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress