Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Σάββατο 12/7/08 η Σαλαμίνα θα χορέψει σε ρυθμούς ροκ και χαρντ ροκ... στην παραλία των Σεληνίων

salamispress Το μακρύ πολιτιστικό ταξίδι της Νομαρχίας Πειραιά συνεχίζεται, με επόμενους σταθμούς τη Δραπετσώνα, το Αγκίστρι και τα Αμπελάκια Σαλαμίνας και με τη μούσα της μουσικής να κρατά δυναμικά το τιμόνι.
Την Τετάρτη 9 Ιουλίου, στην Πλατεία Βάρναλη της Δραπετσώνας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Βασίλης Καζούλης, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, τέσσερις εξαίρετοι και μοναδικοί στο είδος τους καλλιτέχνες, συμπράττουν μουσικά και υπόσχονται ένα αξέχαστο βράδυ γεμάτο από δικές τους μελωδίες, αλλά και διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια, διανθισμένα πάντα από αρκετή δόση ανατρεπτικού χιούμορ.
Το Σάββατο 12/7/08 η Σαλαμίνα θα χορέψει σε ρυθμούς ροκ και χαρντ ροκ, με τα γνωστά και ιδιαίτερα αγαπητά στους νέους ελληνικά ροκ σχήματα «Ρίχτερ», «Έμμονο Γκρίζο» και «Άγρυπνοι Φρουροί», που θα δώσουν μια μοναδική live συναυλία στην παραλία των Σεληνίων (θέση Φλώρα).
Μόλις μάθαμε από το site του Δήμου Σαλαμίνας ότι την ίδια ώρα και ίδια μέρα στο Ευριπίδειο Θέατρο θα έχουμε ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ, Δημοτικό Τραγούδι με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΛΕΖΑ.
Συμμετέχει και το χορευτικό του Δήμου Αμπελακίων. Σάββατο 12 Ιουλίου 2008 και ώρα 9 μ.μ. ,Τιμή πρόσκλησης: 10 € , Κάτω των 14 ετών: Δωρεάν

Σχόλια:
Γνωστοί και αγαπητοί???
 
Εκει θα ειμαι, μονο που ειμαι 53 χρονων, ελπιζω να μην ειναι πιτσιρικοθαλασσα
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress