Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

Οι εικόνες της Ντροπής και της Απόλυτης Ξεφτίλας στις Εργατικές Κατοικίες Σαλαμίνας

salamispress Την τελευταία εβδομάδα οι Εργατικές Κατοικίες του Νησιού μας απέκτησαν τρεχούμενα νερά. Για την ακρίβεια πρόκειται για τρεχούμενα ...βοθρολύματα, τα οποία, αφού διασχίσουν το δρόμο, καταλήγουν χαρωπά δίπλα στους λουόμενους! Τί συμβαίνει? Έχει γεμίσει ο βόθρος και οι ιδιοκτήτες των κατοικιών περιμένουν να τον αδειάσει ο Δήμος. Ο οποίος αρνείται ότι έχει την υποχρέωση. Αρνούνται λοιπόν κι εκείνοι να αναλάβουν τη δαπάνη. Ποιος έχει δίκιο? Ποιος θα νικήσει? Ποιος θα αντέξει τη βρώμα? Πότε θα πάθουμε χολέρα?
salamispress Έχω την εντύπωση πως είναι καιρός ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν είναι δυνατόν σε έναν πολιτισμένο τόπο να εκτίθεται σε κίνδυνο η δημόσια υγεία, επειδή κάποιοι κάνουν πείσματα. Δε με ενδιαφέρει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Οι υπόλοιποι δε φταίμε σε τίποτα. Πρέπει να κάνουμε μήνυση για να επιληφθεί του θέματος κάποιος αρμόδιος και να βρεθεί λύση? Ελπίζουμε όχι και περιμένουμε μια απάντηση.Απο: salamina-press.blogspot.com

Πώς μπορεί κάποιος η Κάποιοι Συμπολίτες μας να διαπράττουν αυτό το έγκλημα μπροστά στα μάτια όλων και καμία υπηρεσία του κράτους να μας προστατεύει ???
salamispress

Σχόλια:
Το Υγειονομικό για αυτό υπάρχει, πρέπει άμεσα και χωρίς καθυστέρηση να το καλέσουν οι περίοικοι για να δώσει τέλος και να αποφευχθούν τα χειρότερα.
 
εκτος απο τα βοθρολυματα που τα εχουν μεσα και εξω απο τα σπιτια τους και δεν τους νοιαζει βαζοντας σε κινδυνο την υγεια τω ν παιδιων τους εχουν καθαρισει και περιποιηθει ποτε απο μόνοι τους την περιοχη τους και αυτο το πανεμορφο κηπαριο μπροστα απο τις εργατικες κατοικιες?ντροπη
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress