Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

Διώκομαι από ΖΟΕΣ, με αναζητά Αστυνομία, Εισαγγελέας... απο yiannas galanou

Και επειδή "ο χρόνος ήγγικεν" - όπως λένε κι οι λαθρέμποροι αδέσποτων, όταν μαζεύουν ψήφους- και τ' αστεία δεν μου τελείωσαν, μα θα τ' αφήσω για την ώρα, γιατί:
- Ενημερώθηκα πως με ψάχνει ο Εισαγγελέας (αναρωτιέμαι ποιός)...
- Πως με ψάχνει η Αστυνομία (αναρωτιέμαι γιατί)...
- Πως μου έγινε μήνυση ( δεν τα γνωρίζω τα νομικά, θα σας γελάσω )...
- Δεν ενημερώθηκα όμως γιά την τελευταία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Ζωοφιλικής Ομάδας ΖΟΕΣ - απαξιούν πιά να μου στέλνουν τα σχετικά, όπως απαξιούν πιά και να υπογράφουν - και αναγκάστηκα να την αλλιεύσω από τη SALAMINA-PRESS.
- Και γιά να βοηθήσω να καταλάβουν οι κάτοικοι της Σαλαμίνας, οι φίλοι και φίλες και οι Φιλόζωοι γενικά, γιατί ένα τόσο "επικίνδυνο" άτομο - όπως εγώ - διώκεται από τις Αρχές, γιατί λένε, πως έβλαψε κάτι καλές Κυρίες που αγαπούν τη Σαλαμίνα και τα ζωάκια...
Θα σας παραθέσω κάποια από τα στοιχεία και το ιστορικό της υπόθεσης - συν μερικά νέα γιά ποικιλία - με έναν μικρό σχολιασμό, γιά να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
  • Δείτε την απάντηση της Yiannas Galanou κλικ εδω

  • Σχόλια:
    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, που παρουσιάζετε και τη δική μου θέση επάνω στην υπόθεση.
    Καλημέρα σας!
    yiannas galanou.
     
    N'απαντήσει ο Δήμαρχος. Γιατί αργεί; Πόσο καιρό θέλει να ψάξει μερικά έγγραφα στο πρωτόκολο; Δηλαδή τί θέλει να πιστέψουμε; Πως τους καλύπτει όλους; Πώς έκανε στραβά μάτια; Αυτός να τους κάνει μήνυση.
    Κι όχι να βγαίνουν να κάνουν και τις κυρίες και να κυνηγάνε τα σκυλιά να τα στείλουνε ποιός ξέρει σε ποιά σφαγή;
    Οι κυρίες δεν γίνονται με τα ψέμματα. Αντί να ζητήσουνε από τον κόσμο συγνώμη, κάνουνε και μηνύσεις. Ντροπή.
    Δανάη Γ.
     
    Καλά τον Δήμαρχο το είδαμε και με το πως φέρθηκε στους εργαζόμενους. Σιγά μην πει αν πουλάγανε τα σκυλιά που μαζέυανε απ' τους δρόμους. Κι οι άλλες τώρα τί να πούνε κι αυτές; Πως σας κοροιδεύαμε και τώρα γίναμε καλές; Πιός θα τις πιστέψει;
    Πως μ' άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε θα πουνε, γιά να συνεχίσουνε τη δουλειά τους. Θα βάλουνε τους δικηγόρους να τα γυρίσουνε και να κυνηγάνε πάλι την κοπέλα που τόλμησε να τους πάει κόντρα. Τα ξέρουμε. Άμα υπάρχει το χρήμα, χάνεται το δίκιο.
    Κουλουριώτης
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress