Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΖΩΟΦΙΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Αγαπητοί συμπολίτες,
Επειδή εμείς δεν είμαστε από τους ανθρώπους που καθισμένοι σε μια καρέκλα ατέλειωτες ώρες μπροστά σ'εναν ηλεκτρονικό υπολογιστή όπως κάνει η gianna που ξαφνικά έγινε δημόσιος κατήγορος της Ομάδας μας ,επειδή εμείς βρισκόμαστε τις περισσότερες ώρες στους δρόμους ,όπου άλλωστε βρίσκονται και τα αδέσποτα σκυλιά κάνοντας ό,τι μπορούμε γι' αυτά, δεν αντιληφτήκαμε εγκαίρως όλες τις δημοσιεύσεις αυτού "του πόλεμου' που ειλικρινά αναρωτιώμαστε για ποιόν γίνεται. Μπορεί να πει η gianna πόσες φορές έτρεξε η ίδια στους δρόμους, πόσες φορές της προσφέραμε βοήθεια, βέβαια της αναγνωρίζουμε ότι έχει μαζέψει στην αυλή της 17 σκυλιά και σε ένα δωμάτιο 15 γάτες αλλά τι έχει προσφέρει στα άλλα των δρόμων. Κι ας μη επικαλεστεί ότι δεν έχει μεταφορικό μέσο γιατί όταν θέλεις πάντα υπάρχει τρόπος.Όμως ας επανέλθουμε στον "πόλεμο" .Θα αναφέρουμε μόνο ένα δείγμα της τακτικής και της" εντιμότητας" και βαθύτητας των "ερευνών" της. Στο τελευταίο δημοσίεμά της Ποιός παινεύει τη νύφη... παραθέτει μια φωτογραφία μιας ζωόφιλης κυρίας λέγοντας πως είναι φωτογραφία μπροστά στα δικαστήρια της Ανκόνα και από κάτω ο τίτλος παραπέμπει σε λαθρεμπόριο ζώων. Για κοιτάξτε καλύτερα τη φωτογραφία. Στο πλάι δεξιά διακρίνεται μια ταμπέλα που γράφει ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΑΩΝ για κοιτάξτε πίσω τα κτίρια δε σας θυμίζουν κάτι. Πρόκειται λοιπόν για μια φωτογραφία την εποχή που γινόταν στην Ελλάδα η Eurovision και έγινε από τους Έλληνες ζωόφιλους μια σιωπηλή διαμαρτυρία για τα αδέσποτα στη χώρα μας. Μπορείτε λοιπόν να αντιληφτείτε την εγκυρότητα των "ερευνών" της και θα καταλάβετε πως το πάθος της δεν είναι για τα αδέσποτα αλλά για κάποιους συμπολίτες της και η ίδια δήλωσε πως δεν την ενδιαφέριει καθόλου η Σαλαμίνα και η μόνη της επιθυμία είναι να φύγει από δω, το μίσος της λοιπόν για κάποιους από μας την έκανε να ξεκινήσει όλη αυτή τη συκοφαντική εκστρατεία κατά της ομάδας μας. Για τους λόγους αυτούς λοιπόν κι αφού της δώσαμε πολλά περιθώρια να επανορθώσει και επειδή έχει κάνει κατ' επανάληψη παράβαση του άρθρου 9Α παρ.1 και του άρθρου 19 του Ελληνικού Συντάγματος ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για ποινική δίωξη εναντίον της με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Σας παρακαλούμε επειδή εμείς δηλώνουμε ότι πράγματι αγάπάμε τη Σαλαμίναι και δεν το δηλώνουμε απλώς αλλά το αποδεικνύουμε και με πράξεις αν μπορείτε δημοσιεύσετε το κείμενο αυτό χωρίς παραπομπή καθώς κι αυτό που θα σας επισυνάψουμε .
Ευχαριστούμε Το Δ.Σ
  • Διαβάστε την επιστολή κλικ εδω

  • Περισσότερα και η συνέχεια κάντε κλικ στα σχόλια
  • Δείτε όλο το ιστορικό με θέμα το ΖΟΕΣ από της 15 Ιουνίου 2008 κλικ εδω

  • Σχόλια:
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Η ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΖΟΕΣ) ανακοινώνει πως δεν έχει καμία σχέση με λαθρεμπόριο ζώων, όπως θα αποδειχτεί και στο δικαστήριο , και κανένα από τα 102 σκυλιά της Ανκόνας δεν ανήκει στην ομάδα.

    Με εκτίμηση

    Το Δ.Σ.
     
    Αγαπητή salamispress είδαμε ότι αναρτήσατε μόνο το σχόλιο που ακολουθούσε το κυρίως κείμενο της ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΖΟΕΣ. Ίσως για λόγους τεχνικούς .Επανερχόμαστε λοιπόν και σας το ξαναστέλνουμε

    Ευχαριστούμε το Δ.Σ.
     
    Δεν καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο αντί να γίνει η πλήρης δημοσίευση της ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ κατεβάσατε και την μερική ανάρτηση που είχατε κάνει. Μπορείτε να μας πείτε το λόγο; Είστε ή δεν είστε όπως γράφετε στο επάνω μέρος σελίδας εφημερίδα των πολιτών της Σαλαμίνας ή δημοσιεύετε μόνο απόψεις που σας αρέσουν. Θεωρούμε τη διευκρίνηση απαραίτητη.

    Ευχαριστούμε
    ΖΟΕΣ
     
    Όταν καταλάβουμε πιο είναι το λάθος μας θα σας απαντήσουμε .
    salamispress
     
    Tί γίνεται ρε παιδιά στη Σαλαμίνα; Ποιές είναι αυτές οι κυράδες που κάνουνε και τις καμπόσες; Δεν βγήκε ο εισαγγελέας ακόμα να τις μαζέψει; Να στείλουμε τότε το μπόγια.
    Αντε στο καλό κι από το πεζοδρόμιο κυρίες μου και δρόμο από Σαλαμίνα. Δεν θα σας χωράει οτόπος σε λίγο.
    Άντε να βγουν και στις εφημερίδες αυτά.
    Σφακιανάκης
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress