Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Ντροπή και Απελπισία στην περιοχή του Αρτοποιείου Μπεγνή Σαλαμίνα

Είναι απαράδεκτο να επιτρέπουμε σε επιχειρήσεις και ιδιώτες να ρυπαίνουν το περιβάλλον και εμείς να περνάμε από την περιοχή και να βουλώνουμε την μύτη μας .
Ντροπή σε μια από της μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Σαλαμίνας να μην έχει περιβαλλοντική συνείδηση και ντροπή σε εμάς και τον Δήμο Σαλαμίνας που επιτρέπουμε η ακαθαρσίες του κάθε παρανόμου συμπολίτη μας να καταλήγουν στα φρεάτια και στο Λιμάνι της Παραλίας .

Επιτέλους μιλήστε , «παραπονεθείτε» δεν πρέπει να τους αφήσουμε να παρανομούν εις βάρος των υπολοίπων πολιτών και επισκεπτών του Νησιού μας .
Τι κοινωνία είμαστε εμείς που επιτρέπουμε σε δέκα ?????? να αμαυρώνουν την εικόνα του Νησιού μας και τον πολιτισμό μας .
Απο: ΑΝΝΑ Δ.

Σχόλια:
Μακαρι να ηταν μονο αυτη η επιχειρηση το προβλημα....
 
Πες μας συγκεκριμένα, με στοιχεία και αποδείξεις τι συμβαίνει. Και όχι να ρίχνεις λάσπη σε ένα άνθρωπο θρέφει τόσες οικογένειες!!!
 
Χθες όλη αυτή η περιοχή, μέχρι σχεδόν την Eurobank ήταν χάλια και εσυ υποστηρίζεις ότι ήταν μόνο από τον Μπεγνή? Μου φαίνεται δύσκολο ένα αρτοποιείο να έχει τόσα βοθρολύματα! Έχω την εντύπωση ότι ήταν βλάβη. Τα ίδια πρόβλημα υπήρχε έντονο και στα Παλούκια λίγο μετά τα φέρυ.
 
Δεν θέλω να πιστέψετε εμένα , πιστέψετε στα μάτια σας και κοιτάξετε από το πίσω μέρος της επιχειρήσεις , τα μπαλώματα στην άσφαλτο από και προς το φρεάτιο που πάνε ;
Ρωτήστε και αυτούς τους κακόμοιρους τους εργάτες υπαλλήλους του Δήμου Σαλαμίνας που πληρώνονται από εμάς τους δημότες, και τους τηλεφωνούν οι παρανομούντες «να ξεβουλώσουν τα φρεάτια κοντά στα σπίτια τους και τα καταστήματα τους, γιατί ούτε οι ίδιοι δεν αντέχουν την βρομιά τους» ρωτήστε τους τι βλέπουν τα μάτια τους και τι ακαθαρσίες βγάζουν από τα φρεάτια όταν τους καλούν να τα ξεβουλώσουν (χαρτιά και φύλλα νομίζετε ότι βγάζουν) .
Όχι τίποτα άλω αλλά έχουν το θράσος να παραπονιούνται και από πάνω ότι βουλώσανε πάλι τα φρεάτια.
Και δεν εννοώ μόνο την περιοχή Μπεγνή , αλλά και την περιοχή της παραλίας στο τέλος της οδού Αγ.Μινά αλλά και στην περιοχή του Μπόσκου Λ. Φανερωμένης, και μην μου πείτε ότι το ποτάμι του προηγούμενου μήνα στην Λ. Φανερωμένης ήταν βλάβη από νερά της ΕΥΔΑΠ γιατί ακόμα και σήμερα η Λεωφόρος βρομάει από τότε .
ANNA Δ.
 
Δεν ειναι του Μπεγνη που βρομάνε. Η βρωμα ηταν και απο πριν ενωθη ο Μπεγνης.
Οχι οτι δεν εχει συνδεθει η τον υποστηριζω, αλλά δεν πιστευω να έχει οικονομικό πρόβλημα και να πεταει βοθρολιματα, λατζα πρεπει να ρίχνει.
Η βρωμα ερχεται απο την γωνια που ειναι τα αγγλικα της Γραμματικου απεναντι απο το βιβλιοπολειο στο φρεάτιο, εκεί εχουν ενωσει βοθρο απο διπλανο σπιτι. οποιος θελει ας στασματησει στο φρεατιο και θα σκασει απο την μποχα.
Και οπως ανεφερε και η κ. Αννα Δ.τι τραβουν οι εργάτες του Δήμου Σαλαμίνας που καθαρίζουν τα φεατια ειδικα το συγκεκριμενο οταν τους δειτε ρωτηστε τους.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress