Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Προέκυψε θέμα με τα 10 ευρώ της πρόσκλησης στη ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ

salamispress Για πρώτη φορά στα χρονικά των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Σαλαμίνας , μας ζητούν να πληρώσουμε εισιτήριο για ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ .
Ντροπή σε αυτούς που προσπαθούν να ωφεληθούν οικονομικά στην μνήμη του μεγάλου αυτού Σαλαμίνιου Δημοτικού Τραγουδιστή .
Δεν θα μας πείραζε εάν μας έλεγαν ότι αυτά τα λεφτά θα πάνε για το τάδε κοινωφελές ίδρυμα η για κάποιο παρόμοιο σκοπό τέλος πάντων.
Από πληροφορίες που μας έρχονται μάθαμε και ότι τα μέλη των οικογενειών και του χορευτικού του Δήμου Αμπελακίων υποχρεώνονται να πληρώσουν πρόσκληση για να δουν τα παιδιά τους που θα χορέψουν αφιλοκερδώς στο Δημοτικό Θέατρο .
Απαράδεκτο να μην μπορεί η ΔΕΠΑΣ και ο Δήμος Σαλαμίνος να καλύψει αυτά τα έξοδα εάν για έξοδα πρόκειται .
Σαν πολίτες απαιτούμε οι Δημοτικές Αρχές του Νησιού μας να αναδεικνύουν και να προστατεύουν τον πολιτισμό μας και να ενισχύουν οικονομικά αυτές τις εκδηλώσεις .
salamispress

Σχόλια:
Αδειο θα ειναι, μονο οι φιλοι και οι οικογενειες τους θα πανε, εγω παντως εκεινι το βραδυ παω στη συναυλια ροκ στα σεληνια, σαν 53αχρονος ροκας νομιζω η επιλογη ειναι αριστη και....

δωρεαν.
 
Από την στιγμή που ο Δήμος Σαλαμίνος είναι ανίκανος να καλύψει τα έξοδα της πολιτιστικής εκδήλωσης, η οποία γίνεται προς τιμή του αείμνηστου δημοτικού τραγουδιστή μας Γιώργου Παπασίδερη, εμείς αναγκαστικά σαν γνήσιοι Κουλουριώτες θα πληρώσουμε από την τσέπη μας το ποσό των 10 ευρώ, ώστε να παρακολουθήσουμε την εκδήλωση.
Το γεγονός αυτο ωφείλεται στην ανικανότητα του δημάρχου να αναλάβει πρωτοβουλία και να στηρίξει οικονομικά αυτή την εκδήλωση.
Γ.Λ.
 
Μπραβο γνησιε Κουλουριωτη, αντε και του χρονου 20e και του παραχρονου 50e
 
Φίλε taki η ιστορία και η παράδοση του νησιού μας αναφέρει τον Γιώργο Παπασίδερη. Δεν αναφέρει ροκάδες ούτε τυχάρπαστους δημάρχους σαν τον σημερινό. Η παγκόσμια αξία του Γιώργου Παπασίδερη είναι υπεράνω χρημάτων. Η αποψη μου όπως προανάφερα είναι ότι η εκδήλωση πρέπει να γίνει με δωρεάν είσοδο, προς τιμήν του αείμνηστου τραγουδιστή. Όμως όσοι θέλουμε να παρακολουθήσουμε την εκδήλωση αναγκαστικά θέλοντας και μη θα πληρώσουμε το αντίτιμο εισόδου.
Γ.Λ.
 
Τον ξερω τον κυριο, εχω και ενα cd που λεει ενα τραγουδι, στο ιδιο cd ειναι και ο παππους μου (Γ. Ασικης) που ηταν της ιδιας σχολης αλλα σταματησε να βγαζει δισκους μετα τον εμφυλιο, βλεπεις ηταν κουμουνιστης και τον βαλανε στη μαυρη λιστα οι εταιριες, αλλα εγραψε παρα πολλα και τα πουλαγε στους μεγαλους μεχρι που πεθανε οταν ειμουν 12 χρονων, τον θυμαμαι να γραφει στιχους και μουσικη μαζι, στο ντιβανι, με το ουτι...

το cd που ειναι μαζι ειναι αυτο..
http://www.musical.gr/cddetails.php?gui_language=1&CD_code=5204833008249
 
στο ντιβανι ειπα, αλλα το λεγανε "μιντέρι"
 
Επομένως φίλε μου και προς τιμήν του παππού σου, θεωρώ πρέπον να παραβρίσκεσαι και εσύ στην εκδήλωση.
Τα παλαιά μαύρα χρόνια έχουν περάσει και εγώ προσωπικά θεωρώ ολους τους πολίτες σε μια κοινωνία ίσους μεταξύ τους και ισότιμους απέναντι στον νόμο.
Σου εύχομαι σε όποια εκδήλωση και αν παραβρεθείς να περάσεις ευχάριστα.
Γ.Λ.
 
Μπραβο Γ.Λ!! Εισαι ενθερμος υποστηρικτης της δημοτικης μας παραδοσης....Π.Π.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
 
ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΟΥΜΕ….
1ΟΝ. Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 'ΑΠΟΛΛΩΝ'.
2ΟΝ. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ.
3ΟΝ. Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑ ΜΟΣΧΟΠΛΗΡΩΘΗΚΕ (ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ).
4ΟΝ. Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.
5ΟΝ. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ .

ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 10 ΕΥΡΩ...
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΨΟΓΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ , ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΠΟ. Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΨΟΓΗ ΣΕ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΤΗ ΜΑΕΣΤΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ (ΚΑ ΛΑΜΠΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ) ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ…………..ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ…
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟ. ΒΙΛΛΙΩΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ….
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΟ. ΣΟΦΡΑ ΣΠΥΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Δ.Ε.Π.Α.Σ. ΚΑ. ΤΖΕΝΗ ΑΛΑΙΣΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ , ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ 40 ΚΥΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ – ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ‘ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ’ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ…..ΕΣΚΙΖΑΝ ΑΦΙΣΕΣ , ΥΠΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ , ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ… ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ….ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ……ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ…………
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΟΜΩΣ …. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Η ΦΙΛΗ……ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕΣ….
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ .
ΜΑΚΑΡΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ…..
 
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ....ΕΓΩ ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΙΣ 10:00 ΠΕΡΙΠΟΥ...
Ο ΛΑΛΕΖΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΑΝ...ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ salamisculture.blogspot.com/.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΄΄ΜΙΚΡΟΙ΄΄ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ....ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ???
ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ....
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΣΕΨΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.
ΟΛΗ Η ΣΑΛΆΜΙΝΑ ΕΙΧΕ ΑΦΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ...ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 25-26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΔΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ....
 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ....ΑΡΙΣΤΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ..........

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ...ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΄΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ΄΄ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ...
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΣΕ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΝΩΝΟΥΝ ....ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ...........
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress