Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

"ΖΟΕΣ" Σύλλογος της Σαλαμίνας , Φιλοζωϊκός η trafficking των ζώων ???

ΣΟΣ. Σώστε τα από μαρτυρικό θάνατο!
Γιά μένα η αρχή γιά ν' ασχοληθώ με το λαθρεμπόριο αδέσποτων ζώων, ήταν κάποια αναπάντητα ερωτηματικά. Κάποιες ασύμβατες εικόνες, κινήσεις και πράξεις φιλόζωων κυριών που δεν έβγαζαν νόημα.
Κι αναρωτιόμουν, πώς άτομα με ελάχιστη ή καθόλου σχέση με ζώα μέχρι τα 40 και 50 τους χρόνια, ξαφνικά έγιναν ειδήμονες?
Πώς τους έπιασε τόση ξαφνική αγάπη, που οι χθεσινοί αδιάφοροι και αδαείς, μετετράπηκαν σε χρόνο ρεκόρ σε υπερδραστήρια, μονίμως με τα ζώα απασχολούμενα άτομα?
Από που ξεφύτρωσαν τόσοι κτηνίατροι γιά το "λυκάκι" που θα πήγαινα γιά εξέταση και γιατί τόση απογοήτευση και καταφρόνια στο ζώο, επειδή ήταν ημίαιμο?
Γιατί κουβαλήθηκε κτηνίατρος από τόσο μακριά, γιά να παραλάβει γιά υιοθεσία το "πομεράνιαν" (έτσι βάφτησαν την Ελληνική Αλωπεκή), που ύστερα άρχισε να του ξυνίζει?
Αυτά τα ερωτήματα στην αρχή. Μετά άλλα... Κι οι εξηγήσεις γεννούσαν νέα... Και τα πιό πρόσφατα:
Γιατί κατηγορούν την Πρόεδρο πως παραφύλαξε κι έκλεψε σκυλί μέσα από σπίτι?
Γιατί πήρε σκυλάκι από κτηνιατρείο -με τη συγκατάθεση της κτηνιάτρου- γιά να το στείλει στο εξωτερικό κι αρνήθηκε να το δώσει στην ιδιοκτήτρια του?
* Έχουμε δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση να ρωτήσουμε: πού πάνε αυτά τα ζώα; Και απαντάμε: Πιστεύουμε ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα σε βιομηχανίες καλλυντικών και φαρμάκων, κτηνιατρικές κλινικές, κτηνιατρικές σχολές, κλινικές πλαστικής χειρουργικής, μικρές μονάδες παραγωγής καλλυντικών εκτός εμπορίου που δουλεύουν μέσω Διαδικτύου, και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμη. Πιστεύουμε ότι μόνον πάμπλουτοι χρηματοδότες μπορούν να πληρώσουν για την προετοιμασία και το ταξίδι κάθε σκυλιού από 200 έως 600 ευρώ (70.000 έως 200.000 δραχμές). Μόνον μικρές ή μεγάλες εταιρείες καλλυντικών που κάνουν χρυσές δουλειές με το εξαιρετικής ποιότητας κολλαγόνο των κουταβιών, ή επιχορηγούμενα εργαστήρια γενετικής και κλωνοποίησης μπορούν να συντηρούν ολόκληρο δίκτυο από αλλοδαπές και Ελληνίδες μεσίτριες που ταξιδεύουν αεροπορικά στις χώρες που αναφέραμε κάθε μήνα με φορτώματα σκύλων.
Απο : yiannas.pblogs.gr
*Eίναι κείμενο της δημοσιογράφου κ. Μαρίας Τσάτσου με τίτλο:
"Μα που πάνε όλα αυτά τα σκυλιά" και που αναφέρεται στο λαθρεμπόριο αδέσποτων.

Σχόλια:
Θα ήθελα να επισημάνω πως η τελευταία παράγραφος του κειμένου που αναρτήσατε, δεν είναι από την συγκεκριμένη μου εγγραφή.
Παρακαλώ ή αφαιρέστη την, ή αναφέρετε ακριβώς από που είναι, γιά να μην συγχέονται τα θέματα και δίνονται λάθος εντυπώσεις.
Όσο γιά τη Διαμαρτυρία του ΖΟΕΣ στο πρόσωπο μου, και την Δίωξη Νομικά εις βάρος μου, θα σας απαντήσω πολύ σύντομα.
Σας ευχαριστώ πολύ γιά την φιλοξενεία.
yiannas galanou.
 
Δεν καταλάβαμε , για πια παράγραφος μας γράφετε παρακαλώ διευκρινίστε ???
salamispress
 
Xαίρετε!
Αναφέρομαι στο κείμενο:
ΣΟΣ! Σώστε τα από μαρτυρικό θάνατο!
Η τελευταία παράγραφος: " Έχουμε δικαίωμα , αλλά και υποχρέωση να ρωτήσουμε που πάνε αυτά τα ζώα..... μέχρι και το τέλος, δεν είναι δικό μου κείμενο, ούτε από το συγκεκριμένο θέμα, μα παρουσιάστηκαν στο blog μου, το ένα μετά το άλλο και ίσως γι' αυτό, έγινε μπέρδεμα με το copy and paste.
Eίναι κείμενο της δημοσιογράφου κ. Μαρίας Τσάτσου με τίτλο:
"Μα που πάνε όλα αυτά τα σκυλιά" και που αναφέρεται στο λαθρεμπόριο αδέσποτων.
Δεν έχω καμμία αντίρρηση να χρησιμοποιηθεί, απλά αν είναι δυνατόν να διαχωρισθεί από το προηγούμενο κείμενο και να μπει το όνομα της δημοσιογράφου.
Αυτά γιά λόγους δεοντολογίας, γιά να μην κατηγορηθώ πως υπογράφω ένα ξένο κείμενο και γιά να μην θεωρηθεί επίσης, πως κάνω αβάσιμες καταγγελίες.
Σας ευχαριστώ και πάλι γιά τη φιλοξενεία.
yiannas galanou.
 
Σας ευχαριστώ πολύ γιά τη συμπλήρωση στο κείμενο.
yiannas galanou.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress