Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

H MAXH ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ # Αίας - Μεσσηνιακός 3 - 2

ExampleΝίκη - σωτηρία για τον Αίαντα στη Σαλαμίνα.
Στο Δημοτικό στάδιο του νησιού οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-2 του Μεσσηνιακού στο πλαίσιο 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στο 4ο λεπτό καλό σουτ του Ουρτάδο, η μπάλα κόρνερ μετά από απόκρουση του Κουτσόπουλου. Δοκάρι ο Μεσσηνιακός με τον Τσούκαλη-σουτ έξω από την περιοχή- στο 7ο λεπτό. Δεύτερο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 17ο λεπτό, με κεφαλιά του Τραορέ. Σουτ Ρόμαντσουκ η μπάλα άουτ στο 20ο λεπτό. Γκολ ο Μεσσηνιακός στο 21ο λεπτό από τον Τραορέ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Τσούκαλη. Ισοφάριση για τον Αίαντα στο 27ο λεπτό, συνδυασμός Κοκλιώτη-Ραπτόπουλου και ο τελευταίος με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, σημείωσε το 1-1. Ατομική προσπάθεια του Σκαρτσίλα από δεξιά, πάσα στον Κοκλιώτη, ο οποίος με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 2-1. Δεύτερο ημίχρονο, ισοφάριση στο 47ο λεπτό, φάουλ ο Σισμανίδης και μέσα από την περιοχή με πλασέ ο Κάρλος έκανε το 2-2 για τον Μεσσηνιακό. 3-2 με απ ευθείας χτύπημα φάουλ του Κοκολάκη, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Κισκαμπάνη και κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα Κουτσόπουλου στο 71ο λεπτό. Πολύ καλή ενέργεια και σουτ από τον Αθανασόπουλο μέσα από την περιοχή, απόκρουση ο Βουτσινάς στο 86ο λεπτό.Tελικό αποτέλεσμα Αίας-Μεσσηνιακός 3-2.
Aπο: www.aiasfc.gr

Σχόλια:
Facebook --> Aias Salaminas Group
Φίλοι/ες της ομάδας ένα group δημιουργήθηκε στο facebook.com για την ιστορική ομάδα μας, γίνετε όλοι μέλη για να ανταλλάσουμε ιδεές, πληροφορίες, απόψεις και media υλικό.
Aπο: aiassalaminas.blogspot.com
 
Σώθηκε ο Αίας
Την παραμονή του Αίαντα στη Γ’ Εθνική πανηγυρίζει από χθες το απόγευμα η Σαλαμίνα, μετά την πολύτιμη νίκη επί του Μεσσηνιακού με 3-2, έπειτα από ένα ματς ...goalday.gr
 
Τάσος Λουκάς: ''Μου έκαναν πόλεμο''
Πριν από 35 λεπτά
Ο Αίας εξασφάλισε την παραμονή του και εγώ ''φεύγω''. Οι πονηροί ας έρθουν τώρα να πάρουν την ομάδα, οι μετοχές μου είναι στη διάθεση τους. Εγώ τελείωσα. ...Contra.gr
 
Λουκά άι στο διάολο, την ομάδα τη πούλησες μια φορά στα λαμόγια και προσπάθησες να τη ξαναπουλησεις αλλά βρήκες εμάς τους φιλάθλους αντιμέτωπους. Στο καλό και να προσέχεις τι τρως...υπάρχουν πολλοί μαλάκες σαν και σένα!!!
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress