Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ… Μπράβο Δήμαρχε!!! πέτα κλαδιά στην Κυνοσούρα , και κανένα στρώμα , γιατί δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά .

23-5-08 , Στο Δημοτικό συμβούλιο που έγινε , ο Δήμαρχος Αμπελακίων κ. Μάριος Τραυλός σε θέμα εκτός ημερησίας διάταξης , υποστήριξε πως, ο Δήμος είχε άδεια από την Αρχαιολογική υπηρεσία και τον ΟΛΠ να πετά κλαδιά στην Κυνοσούρα.
Εκεί παραδέχτηκε πως αν έχουν πετάξει και κανένα στρώμα είναι γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά. Άφησε να εννοηθεί πως ο Χ. Μαντούβαλος πρόεδρος των Σεληνίων, ο Γ. Σγουρομύτης και η Γ. Γκαβογιάννη, συνεργάζονται και δεν θέλουν το καλό της περιοχής γι΄ αυτό και βάζουν θέμα διαχείρισης σκουπιδιών.
Ο ίδιος, υποστήριξε πως δεν μπορούσε τις ημέρες του Πάσχα να αφήσει το Αμπελάκι και τα Σελήνια να βρωμίσουν σε βάρος της Δημόσιας υγείας.
Έτσι εμμέσως και πλην σαφώς παραδέχθηκε πως ο ρυπαίνων τον αρχαιολογικό χώρο είναι και ο Δήμος Αμπελακίων.
Μπράβο Δήμαρχε!!! Έτσι φαίνεται σε όλο του το μεγαλείο το χρονικό ενός εγκλήματος.

Γιώργος Π.

Σχόλια:
Τετάρτη, 23 Απρίλιος 2008 αναρτήσαμε post με το θέμα της κυνοσουρας:http://salamina-press.blogspot.com/2008/04/2008.html μπορεις αν θες να βάλεις και τις φωτογραφιές. Το προβλημα ειναι οτι στο αμπελάκι ο δήμος μοιάζει με ερημη πόλη χρυσου σαν και αυτες που βλέπαμε στα σπαγγετι γουέστερν δεν βλέπουν και δεν ακούν τίποτα πρεπει να τους ταρακουνήσουμε
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress