Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - Αλλάζει χέρια ???

Example Ο πρόεδρος του Αία Τάσος Λουκάς με ανακοίνωση του διέψευσε ότι συζητά με άλλους ενδιαφερομένους, εκτός από τον Ζαχαρία Τσαλικόγλου, την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας της Σαλαμίνας έχει συμφωνήσει με τον κ. Τσαλικόγλου για την παραχώρηση των μετοχών έναντι 130.000 ευρώ και περιμένει την τήρηση των συμφωνηθέντων.
Σε περίπτωση που λήξει η προθεσμία καταβολής των χρημάτων για τις μετοχές τότε ο Τάσος Λουκάς τόνισε ότι θα συνεχίσει κανονικά στον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Απο: sportnet

Σχόλια:
Η ΡΟΔΟΣ - Μας πήρε τον τερματοφύλακα !!!
Η διοίκηση των «ελαφιών» παρουσιάζεται αρκετά αισιόδοξη για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην ομάδα, καθώς οι μεταγραφές που γίνονται σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι έχουν σκοπό να καταστήσουν τον σύλλογο πρωταγωνιστή. Χθες ανακοινώθηκε η συμφωνία με ακόμα ένα παίκτη.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Αντώνη Βούλγαρη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αία Σαλαμίνας και ο Δημήτρης Σπανός ζήτησε την απόκτηση του. Επίσης εξετάζεται η περίπτωση ενός Αργεντινού μέσου με κοινοτικό διαβατήριο.
 
Υπέγραψε στη Ρόδο και ο Ζαχαράτος , μας πήραν και τον Γιώργο!!! υπέγραψε την Πέμπτη (3/7) τριετές συμβόλαιο στη Ρόδο και θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας .
 
Ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών με την "ομάδα" Ζαχαρία Τσαλίκογλου κατέληξαν σε αδιέξοδο εξέδωσε η ΠΑΕ Αίας Σαλαμίνας.
"Ο Αίας έχει γράψει τη δίκη του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά της ομάδας πρέπει να γνωρίζουν, ότι απαιτείται σοβαρότητα και σεβασμός.

Ο Τάσος Λουκάς είναι ακόμη μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ και δεν ανέχεται από κανέναν να παίζει ''παιχνίδια'' στην πλάτη του Αίαντα. Οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών με την ''ομάδα'' Ζαχαρία Τσαλίκογλου κατέληξαν σε ''φιάσκο''. Δικαιολογίες, ψέματα, ασήμαντες αφορμές και γελοίες καταστάσεις συνέθεσαν το σκηνικό των συζητήσεων.

Επί της ουσίας η πρόταση ήταν ανύπαρκτη και ως εκ τούτου η ΠΑΕ Αίας δεν πρόκειται να ασχοληθεί εκ νέου με ''ερασιτέχνες-παράγοντες''. Οι φίλαθλοι της Σαλαμίνας έπρεπε να ενημερωθούν καθώς το νησί έχει γεμίσει πολλά ''παπαγαλάκια''. Ο Αίας εάν αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς, τότε θα καταλήξει σε ανθρώπους με όραμα, προοπτική και όνειρα."
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress