Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Το ΠΑΚΟΕ διόρθωσε τα λάθη στον χάρτη του Δελτίου Τύπου Αποτελέσματα Αναλύσεων Σαλαμίνας , ΑΛΛΑ !!!

Το δελτίο τύπου 437 20-6-08 Διαγράφθη και στη θέση του εμφανίζετε νέο δελτίο τύπου με διορθωμένα κάποια νούμερα στον Χάρτη αλλά όχι όλα .(το νούμερο 9 ΨΙΛΗ ΑΜΟΣ)

Το ΠΑΚΟΕ δεν μας έστειλε απάντηση (ακόμα) ίσος μας θεωρεί ασήμαντους να ασχοληθεί μαζί μας , και άλλωστε ποιοι ήμαστε εμείς να διορθώνουμε η να παρατηρούμε τους Επιστήμονες του ΠΑΚΟΕ .

Εμείς όμως θα επιμείνουμε και ξαναστείλαμε το e-mail και περιμένουμε να απαντήσει !!!
Και ερωτούμε, εκεί που είναι το νούμερο στον χάρτη έγιναν οι μετρήσεις η εκεί που πραγματικά βρίσκετε η κάθε παραλία ???
Και γιατί δεν μας δίνετε τις μετρήσεις των άλλων 5 παραλιών αλλά και τις πραγματικές μετρήσεις των 5 ακατάλληλων παραλιών ???

Σχόλια:
e-mail προς: ΠΑΚΟΕ
Προς : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

Διορθώσατε τα λάθη στον χάρτη του Δελτίου Τύπου Αποτελέσματα Αναλύσεων Σαλαμίνας , ΑΛΛΑ !!!

Αλλά , λάθος είναι η τοποθεσία στον Χάρτη ,ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ .
Αλλά , δεν μας απαντήσατε στο ερώτημα μας, εκεί που είναι το νούμερο στον χάρτη έγιναν οι μετρήσεις η εκεί που πραγματικά βρίσκετε η κάθε παραλία ???
Αλλά , γιατί δεν μας δίνετε τις μετρήσεις των άλλων 5 παραλιών αλλά και τις πραγματικές μετρήσεις των 5 ακατάλληλων παραλιών ???

Παρακαλούμε να μας στείλετε διευκρινήσεις το συντομότερο δυνατόν .
Περιμένουμε απάντηση , www.salamispress.blogspot.com
e-mail : salamispress@gmail.com
 
Eίδα πως περάσατε κείμενο μου γιά την περίπτωση με τα 102 σκυλιά της Ανκόνα που κάποια προέρχονται από Σαλαμίνα. Παρακαλώ αν θέλετε παρουσιάστε και αυτό το κείμενο γιά να γνωστοποιηθεί η περίεργη εξέλιξη που δρομολογείται.

Τί γίνεται στην Ανκόνα?
Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2008

Ancona%20Osimo%20dogs%203.jpg

lΤί γίνεται στην Ανκόνα της Ιταλίας με τα 102 σκυλιά από την Ελλάδα που κατασχέθηκαν από τις Ιταλικές Αρχές?

Καιρό προσπαθώ να μάθω. Και ξαφνικά πληροφορούμαι από την Ελληνική πρεσβεία της Ρώμης, πως τα 59 από αυτά αποδόθηκαν ή θ' αποδοθούν στους "κατόχους" τους.

Ιδού η επιστολή που έλαβα σχετικά.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητή κα Γαλανού,

Σε συνέχεια και της σημερινής τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, σας γνωρίζω τα ακόλουθα :

Όπως μας γνωρίσετε το Επίτιμο Προξενείο της Αγκώνας, η Εισαγγελία Ανκώνας, με σχετικό διάταγμα από 24.6.2008 αποδέσμευσε 59 σκύλους, γεγονός για το οποίο ενημέρωσε του ιδιοκτήτες τους.

Το Διάταγμα της Εισαγγελίας αναφέρει ότι, μετά την έρευνα που έγινε στην Ελλάδα, αποδείχθηκε η γνησιότητα των διαβατηρίων και των microchips που έφεραν πάνω τους τα συγκεκριμένα σκυλιά.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε το Επίτιμο Προξενείο Ανκώνας στα τηλέφωνα : 0039071-2410816, 00393287687115 και στο ΦΑΧ 0039 07156260.

Μαρία Θεοδώρου Σύμβουλος Πρεσβείας Α

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και ερωτώ. Γιατί άτομα που ασχολούνται με την υπόθεση, είχαν πλήρη άγνοια του γεγονότος?

Γιατί τόση μυστικότης?

Γιατί αποδόθησαν τα 59 σκυλιά τη στιγμή που το Υπουργείο Γεωργίας έστειλε νέα έγγραφα και στοιχεία?

Μήπως άργησαν να φτάσουν τα έγγραφα αυτά στον προορισμό τους, λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών?

Στάλθηκαν μέσω του Προξενείου της Ανκόνα? Απεδόθησαν εγκαίρως?

Γιατί ενώ ο Ελληνικός Νόμος απαγορεύει την εξαγωγή αδέσποτων προς ξένους Φιλοζωϊκούς Συλλόγους, τα σκυλιά "αποδίδονται" στους ιδιοκτήτες τους?

Πολύ περισσότερο δε σε Συλλόγους όπως ο Σύλλογος " Die Arche", μετά το περιστατικό της εύρεσης των 71 μισοπεθαμένων σκυλιών σε κυνοκομείο τους? (Βλέπε το "Να που πάνε τα σκυλιά της Ελλάδας")!

Ποιοί Δήμαρχοι βρέθηκαν να υπογράψουν εκ των υστέρων, χαρτιά που νομιμοποιούν εξαγωγή και υιοθεσίες, τη στιγμή που ως γνωστόν δεν υπάρχουν παρά σε ελάχιστους Δήμους - κι αν υπάρχουν - φάκελοι αδέσποτων και έγγραφα υιοθεσιών?

Ποιοί Νομοκτηνίατροι βρέθηκαν να βάλουν εκ των υστέρων υπογραφές σε έγγραφα που "καίνε", γιατί η υπόθεση ήταν ήδη γνωστή?

Ή μήπως τελικά δεν βρέθηκαν Νομοκτηνίατροι να υπογράψουν και τα έγγραφα ήταν ελλειπή?

Ποιές ενέργειες κάνει τώρα το Υπουργείο γι' αυτήν την υπόθεση?

Πληροφοριακά προσθέτω μέρος δήλωσης της κυρίας Γκαραγκούνη, προέδρου της ομοσπονδίας Φιλοζωϊκών Σωματείων, που έχω ήδη παρουσιάσει παλιότερα και αφορά το συγκεκριμένο θέμα ...

"Επειδή, για άλλη μια φορά ρεζιλευτήκαμε διεθνώς μετά τη σύλληψη από τις Λιμενικές Αρχές της Ανκόνα, Ιταλίας, ενός, από τις χιλιάδες των διακινουμένων παράνομων φορτίων, με 102 σκυλιά, μετά από δική μας καταγγελία, και αφού προηγουμένως, παρά την ειδοποίηση προς το Λιμεναρχείο και τον Εισαγγελέα Ηγουμενίτσας, το φορτίο είχε αφεθή ελεύθερο να συνεχίσει το ταξίδι προς Γερμανία,

Επειδή οι εξαγωγείς έχουν βάλει τα «μεγάλα μέσα» προς τους αρμοδίους και πιέζουν , με αποτέλεσμα στέλεχος του Υπουργείου Εξωτερικών, όπως οι ίδιοι αναφέρουν στα επισυναπτόμενα έγγραφα , να παρέμβει ώστε η κ. Σπυριδούλα Κροκίδη , πρόξενος επί τιμή της Ελλάδος στην Ανκόνα, αγνοώντας τις αντίθετες οδηγίες του αρμόδιου Υπουργείου, να ζητήσει επίσημα από το Δικαστήριο της Ανκόνα την απόδοση των κατασχεθέντων ζώων στους εξαγωγείς, κατά παράβαση του Ν.3170/2003 και του Ευρ.Κανον.998/2003,"...

Εν αναμονή των απαντήσεων, αυτές οι πρώτες ερωτήσεις, εν αρχή...

Ευχαριστώ πολύ.
http://yiannas.pblogs.gr/
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress