Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ η ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ του ΠΑΚΟΕ ???

Στείλαμε e-mail στο ΠΑΚΟΕ, pakoe@tee.gr

Προς : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ
Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε το δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε σε blog της Σαλαμίνας , Δελτίο Τύπου 437/20-06-2008 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΝΕΡΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

Και με μεγάλη αγανάκτηση βλέπουμε ότι στην φωτογραφεία σας του Νησιού ο αριθμός που αντιστοιχεί στην ΠΛΑΖ ΖΕΦΥΡΟΣ που έχει βραβευτή με ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ δεν αντιστοιχεί στην πραγματική τοποθεσία της ΠΛΑΖ ΖΕΦΥΡΟΣ, η οποία βρίσκετε απέναντι από εκεί που την έχετε τοποθετήσει .

Λάθος είναι και οι τοποθεσίες στον Χάρτη σας ,ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ και ΑΛΥΚΗ , και ερωτούμε εμείς εκεί που είναι το νούμερο στον χάρτη έγιναν οι μετρήσεις η εκεί που πραγματικά βρίσκετε η κάθε παραλία ???

Παρακαλούμε να μας στείλετε διευκρινήσεις το συντομότερο δυνατόν και εάν πρόκειται για λάθος να επαναφέρατε την καλή εικόνα της Δημοτικής Πλαζ Ζέφυρος .

Περιμένουμε απάντηση , salamispress.blogspot.com
e-mail : salamispress@gmail.com

  • Διαβάσετε το δελτίο τύπου 20/06/2008 κλικ εδω
  • (Το δελτίο τύπου Διαγράφη)
  • Διαβάσετε το δελτίο τύπου 20/06/2008 κλικ εδω
  • (Το NEO δελτίο τύπου)
  • Διαβάσετε το δελτίο τύπου 03/07/2007 κλικ εδω

  • Σχόλια:
    Το σφάλμα το διαπιστώσαμε κι εμείς, ωστόσο ο Ζέφυρος έτσι κι αλλιώς δε χαρακτηρίζεται ακατάλληλος, άλλες παραλίες έχουν πρόβλημα.
    ΛΕΜΟΝΙ
     
    Αναρτήσαμε και το δελτίο τύπου του 2007 το οποίο έχει ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ την Πλαζ Ζέφυρος. Γιατί το συγκεκριμένο είναι αυτό που επικαλεστήκαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας και αναφέραμε ότι η Πλαζ Ζέφυρος δεν είχε ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ το 2007 .
    Κυριακή, 1 Ιουνιου 2008 , http://salamispress.blogspot.com/2008/06/blog-post_01.html

    Και βεβαίως διευκρινιστικέ και διαψεύστηκε με άλλες μετρήσεις άλλων Οργανισμών .
    Και ερωτούμε εμείς, εκεί που είναι το νούμερο στον χάρτη έγιναν και γίνονται οι μετρήσεις η εκεί που πραγματικά βρίσκετε η κάθε παραλία ???

    Ξέρουν η συνεργάτες του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ
    που βρίσκονται , είναι σωστά καταρτισμένοι επιστήμονες για να διενεργήσουν αυτές τις μετρήσεις και έρευνες ???
     
    Η επιστημονική επάρκεια του ΠΑ.Κ.Ο.Ε. είναι αναγνωρισμένη και στην Ελλάδα και διεθνώς. Στην ιστοσελίδα του υπάρχουν όλες οι σχετικές πληροφορίες. ("Τί είναι το ΠΑ.Κ.Ο.Ε.") Άν ήταν αναξιόπιστο δε θα κάναμε την ανάρτηση. Δυστυχώς φαίνεται πως οι θάλασσες του νησιού είναι επιβαρυμένες.
    salamina-press
     
    Είμαι αναγνώστης των blogs της Σαλαμίνας εδώ και καιρό, τα διαβάζω όλα, άλλωστε δεν είναι και πολλά. Τώρα τελευταία έχω διαπιστώσει ότι στο blog σας όταν αναφέρεστε σε ανάρτηση που έχει κάνει άλλο blog της Σαλαμίνας δεν το κατονομάζεται. Υπαρχή κάποια κόντρα μεταξύ των bloggers του νησιού που δεν το ξέρουμε εμείς οι αναγνώστες;
    Παιδιά χαλαρώστε, όσοι ασχολούμαστε με τα blogs της Σαλαμίνας, σας διαβάζουμε όλους.
    Δ.Σ
     
    Επιστημονική επάρκεια είναι να μην ξέρεις σε ποιά σημεία έκανες διεγματοληψία? Να μην δίνεις επίσημες τιμές μετρήσεων και δειγμάτων ανα παραλία?
    Σώστε μας από αυτούς που θέλουν να μας σώσουν!!
     
    Φίλε μας Δ.Σ. θα σας απαντήσουμε ευθέως μιας και μας δίνετε αυτήν την ευκαιρία .
    Το salamispress δημιουργήθηκε πρώτο , εννοούμε του στιλ ενημερωτικό και αν και δεν μας αρέσει η λέξη (ειδησεογραφικό ) .
    Ο σκοπός της ομάδας salamispress ήταν και πάντα θα είναι η ενημέρωση των συμπολιτών μας από τους ίδιους τους πολίτες της Σαλαμίνας.
    Δεν είμαστε δημοσιογράφοι και δεν ασχολούμαστε με των τοπικό τύπο των οποίο των θεωρούμε αναξιόπιστο και κατευθυνόμενο .
    Στις πρώτες μέρες των αναρτήσεων μας , ζητούσαμε από των Λαό της Σαλαμίνας να συμβάλει στην εξέλιξη αυτού του ΝΕΟΥ BLOG και συγχρόνως στείλαμε και e-mail σε τοπικούς παράγοντες και ιδιώτες και επαγγελματίες της Σαλαμίνας να τους ενημερώσουμε για το νέο αυτό εργαλείο που βρίσκετε σε εξέλιξη και τονίσαμε ότι η φωνή όλων μας μπορεί πλέων να ακουστεί και να μαθαίνουμε καθημερινά γεγονότα που συμβαίνουν στην γειτονιά μας και αν θέλεις να διαμαρτυρηθούμε και να καταγγείλουμε αυτό που μας ενοχλεί .
    Στα είδη υπάρχων blog στείλαμε e-mail η αναρτήσαμε στα σχόλια τους τις προθέσεις μας και τους δώσαμε την δυνατότητα να μπορούν να αναρτήσουν στο salamispress ότι ήθελαν .
    Μέχρι σήμερα και τώρα που σας γράφουμε δεν έχει αναρτήσει κανένα άλλο blog ούτε ένα θέμα στο salamispress .
    Το περίεργο είναι ότι των ίδιο μήνα της ενάρξεως του salamispress , πολλαπλασιαστικάν τα blog της Σαλαμίνας .
    Για εμάς ο πρώτος μας στόχος επιτευχθεί , διότι ο σκοπός μας ήταν να ενεργοποιήσουμε των Λαό της Σαλαμίνας και να συμβάλει ενεργά στα προβλήματα του Νησιού μας .
    Ο δεύτερος στόχος μας ήταν και είναι να ενώσουμε τους blogger της Σαλαμίνας για να υπάρχει ένας ενιαίος τόπος που θα μπορούν η συμπολίτες μας να ενημερώνονται , και για αυτό το λόγω στην επικεφαλίδα ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ μας , αναφέρουμε όλα τα blog της Σαλαμίνας .
    Οπότε από εμάς ούτε πρόθεση υπάρχει για κόντρα ούτε θα σταματήσουμε να αναρτούμε θέματα από άλλα blog εφόσον το κρίνουμε ενδιαφέρων .
    Και η πρόταση μας ισχύει , στείλτε μας τα θέματα σας εμείς θα τα αναρτήσουμε όλα .
    salamispress
     
    Παιδιά καλή η πρωτιά αλλά στην ορθογραφία είσαστε τελευταίοι! Έλεος πια αιποιτειδαις τω κανναιτε;
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress