Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Πρόστιμα τώρα ,στους εξυπνοκουτοπόνηρους που έχουν συνδέσει τους βόθρους με τους αγωγούς των ομβρίων, τώρα δεν πάει άλλο !!!

Εχτές το βράδυ πήγα να ψωνίσω κάτι στα goodys αργά το βράδυ.
Στο πλάι του ΟΤΕ έτρεχαν φουλ νερά στον κεντρικό δρόμο που πλημήρισαν και οι δύο λουρίδες και βρώμαγαν υπερβολικά. Επιτέλους να τελειώσει το δίκτυο αποχέτευσης να ησυχάσουμε με αυτούς τους εξυπνοκουτοπόνηρους που έχουν συνδέσει τους βόθρους με τους αγωγούς τον ομβρίων που βουλώνουν από τα λύματα και τρέχουν έξω στον δρόμο τα βρομόνερα και μας έχει φάει η βρώμα.
ΑΝΟΝΥΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Δεν έπρεπε όμως ο Δήμος να τους Μηνήσει για αυτήν τους την πράξη και να πληρώσουν πρόστιμο που ρυπαίνουν το περιβάλλον και προκαλούν κίνδυνο στην Δημόσια Υγεία ??? salamispress

Σχόλια:
Ποιός Δήμος? Αυτός που δεν μπορεί να μαζέψει τα σκουπίδια? Που χρωστάει στους εργαζόμενους στην καθαριότητα? Ο ίδιος που έχει εγκαινιάσει 2-3 φορές την αποχέτευση? Αυτός που καθάρισε τον Αγ.Νικόλαο για να κάνουν επέκταση οι καφετέριες??
Μην είστε τόσο απαιτητικοί!!
 
ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ Η ΕΞΥΠΝΟΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Ο ΥΠΟΝΟΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ, ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ,ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

ΛΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ( ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ )ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΚΡΟΘΑΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
 
Καποιοι παλιογυφτοι κουλουριωτες εξακολουθουν να ριχνουν τα σκατονερα. Οσες φορες περασα απο τα goodies σιχαθηκα τον εαυτο μου. Ο Δημος τι σκατα κανει; Στην παραλια του Αγ.Νικολαου καθαρισαν τα πευκα για τις καφετεριες . Σα να μην εφτανε αυτο, το ''αρωμα'' εβγαλε καρεκλες και στην παραλια, γιατι εχουν συγγενη Δημοτικο συμβουλο. Σε λιγο θα μας ζητησουν να στησουμε και κολο.
 
ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΝΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 400ευρω,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΛΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΙΛΟΥ ΠΙΔΗΜΑ
 
ΓΙΑΥΤΟ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΝΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΠΑΝΙΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΣΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΑΔΕΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ?
 
Προτείνω οι Ενώσεις Καταναλωτών να κάνουν μια οργανωμένη αποχή από οποιαδήποτε σχέση, υποστήριξη κλπ στο Συνασπισμό, μέχρις ότου ο ωραίος Πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας ευαρεστηθεί να μας διευκρινίσει τις απόψεις του:
- Για την Ευρώπη,
- Για το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τα κοινωνικά δικαιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν κατοχυρωθεί με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ για την απαγόρευση διακρίσεων με βάση την ηλικία, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την υγεία, τις πεποιθήσεις, τη φυλετική καταγωγή) και με σχετικές αποφάσεις υπέρ των πολιτών στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
- Αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ποτέ καταθέσει ερώτηση, επερώτηση, αναφορά στη Βουλή για παραβίαση δικαιωμάτων του πολίτη που κατοχυρώνονται με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ);
- Αν αληθεύει το γεγονός ότι κάποιος υπάλληλος ικέτευε τους βουλευτές του Συνασπισμού για την εφαρμογή της παραπάνω κοινοτικής οδηγίας και την αποφυγή πρόωρης συνταξιοδότησής του στο 60ο έτος της ηλικίας του, το 2ο εξάμηνο του 2006 και ο Συνασπισμός εκώφευσε στην κυριολεξία στο αίτημά του για αναφορά στη Βουλή και άφησε την κυβέρνηση ανενόχλητη να τελέσει αυτό το ανοσιούργημα και να εκκρεμεί η υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης; (ευτυχώς βέβαια που υπήρξαν 2 έντιμοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν τέτοιες αναφορές στη Βουλή, έστω και κατόπιν εορτής).
- Μήπως ο κ. Τσίπρας, που έχει χαλυβδωθεί από την εμπειρία του σε μαθητικές καταλήψεις σχολείων, πιστεύει ότι πρέπει να παραιτηθούμε από όποιο κοινοτικό δικαίωμα έχουμε αποκτήσει και να καταφεύγουμε μόνο σε καταλήψεις σχολείων, απεργίας πείνας, καταλήψεις εργοστασίων κλπ, και όχι σε θεμελιωμένα δικαιώματα και δικαστικά προηγούμενα του ευρωπαϊκού διαστηρίου.
- Κάντε τον κ. Τσίπρα να μιλήσει. Κάντε αποχή, και ίσως αποκαλύψει ενδιαφέρονται στοιχεία για τις απόψεις του ως προς τα κεκτημένα κοινωνικά δικαιώματα της ευρωπαϊκής ένωσης. Αλλοιώς θα βλέπουν το πρόσωπό του και θα λένε “Να ένας άξιος πολιτικός!” Δεν εξετάζουμε τίποτα άλλο!
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress