Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

Καθαρίστε την Σαλαμίνα ….Καθημερινές Καταγγελίες από Δημότες & Υπαλλήλους Καθαριότητας

Καθημερινές Καταγγελίες από Δημότες & Υπαλλήλους Καθαριότητας δείχνουν την αδυναμία αυτής της Διοίκησης να ικανοποιήσει το χρόνιο αίτημα της Σαλαμινιώτικης κοινωνίας .
Ξέρουμε ότι ο τέως Υπεύθυνος Καθαριότητας κ. Αλαίσκας ικανοποιούσε ρουσφετολογικά πόλους ιδιώτες και ξέρουμε ότι τα φορτηγά και η υπάλληλη Καθαριότητας του Δήμου έχουν καταντήσει (χαμάληδες) του ρουσφετιού .
Ξέρουμε και ότι όταν τα φορτηγά και εργαλεία του Δήμου τρέχουν να καθαρίσουν την αυλή του (Χ) και το οικόπεδο του (Ψ) , δεν προλαβαίνουν να καθαρίσουν τους Δημοτικούς χώρους που έχουν υποχρέωση να καθαρίσουν .
Μάθαμε και από καταγγελία σε blog ότι δεν πληρώνουν της υπερωρίες στους υπάλληλους καθαριότητας .
ΜΠΡΑΒΟ κ. Δήμαρχε η υπόσχεση ότι θα καθαρίσεις το Νησί εννοούσες τις αυλές του Χ και Ψ ???

Υς. Θέλουμε και απάντηση σε ερώτημα που έχουμε θέσει από την προηγούμενη εβδομάδα , ( Καθημερινά 50.000 κυβικά μέτρα επεξεργασμένων λυμάτων επαναχρησιμοποιούνται και οδηγούνται με αγωγό στη Σαλαμίνα ) . που πάει αυτό το νερό που το χρησιμοποιούμε ???

Σχόλια:
την καταγγελία μπορείτε να την δείτε στο salamina-press.blogspot.com
 
Ton X kai ton Y na mas peite!!
 
O ( Χ) και ο (Ψ) είναι αυτοί που βλέπετε την μπουλντόζα και τα φορτηγά του Δήμου και δουλεύουν στο οικόπεδο τους , και μη μου πείτε ότι δεν τους βλέπετε , όπως βλέπετε και αυτούς που αδειάζουν τα βρομόνερα τους στους δρόμους , όπως βλέπετε και αυτούς που έχουν συνδέσει το βόθρο τους στο δίκτυο των όμβριων , όλοι τους βλέπουμε .
 
Εχτές το βράδυ πήγα να ψωνίσω κάτι στα goodys αργά το βράδυ.
Στο πλάι του ΟΤΕ έτρεχαν φουλ νερά στον κεντρικό δρόμο που πλημήρισαν και οι δύο λουρίδες και βρώμαγαν υπερβολικά. Επιτέλους να τελειώσει το δύκτιο αποχέτευσεις να ησιχάσουμε με αυτούς τους εξυπνοκουτοπόνηρους που έχουν συνδέσει τους βόθρους με τους αγωγούς τον ομβρίων που βουλώνουν από τα λύματα τρέχουν έξω στον δρόμο τα βρωμόνερα και μας έχει φάει η βρώμα.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress