Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Example Την προφορική δέσμευση του Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής για την άμεση επισκευή και εκβάθυνση του προβλήτα στη Φανερωμένη Σαλαμίνας, απέσπασε η Βουλευτής του ΛΑ.ΟΧ στη Β' Πειραιά, Δήμητρα Αράπογλου στη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, την Πέμπτη, 5 Ιουνίου, σχετικής επίκαιρης ερώτησης που υπέβαλλε.
Η κυρία Δήμητρα Αράπογλου ζήτησε από τον Υφυπουργό, κύριο Παναγιώτη Καμμένο να προχωρήσει στην άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων του προβλήτα της Φανερωμένης, και αν είναι δυνατό με γραπτή δέσμευση του, ώστε να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις, από και προς τη Σαλαμίνα, με τη Νέα Πέραμο.
Ο Υφυπουργός προσκάλεσε την κυρία Αράπογλου να επισκεφθούν μαζί τη Σαλαμίνα, και πιο συγκεκριμένα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας, εντός της εβδομάδας που ξεκινά τη Δευτέρα, 9 Ιουνίου για να επισπεύσουν τη διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών.
Η επίσημη διαδικασία απαιτεί τη νομιμοποίηση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, σύμφωνα με το Νόμο 2971/2001. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας έχει υποβάλλει αίτηση νομιμοποίησης στην Κτηματική Υπηρεσία της Νομαρχίας Πειραιά από τις 10 Απριλίου του 2008. Αυτό που απομένει είναι η αίτηση να εγκριθεί και να αποσταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.
Ο Υφυπουργός υποσχέθηκε στη Βουλευτή του ΛΑ,Ο.Σ, να ικανοποιήσει το χρόνιο αίτημα της Σαλαμινιώτικης κοινωνίας και σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να μην εξαντλήσει το «γράμμα» του νόμου αλλά να προχωρήσει σε προσωρινά έργα βελτίωσης των υπαρχουσών απαράδεκτων συνθηκών με ταχείες διαδικασίες, ώστε η μετάβαση επιβατών και εμπορευμάτων από τον προβλήτα της Φανερωμένης να γίνεται με ασφάλεια από τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

  • Προηγούμενες αναρτήσεις του salamispress σε αυτό το θέμα …..

  • 26 Μαρτίου 2008 κλικ εδω

  • 25 Απριλίου 2008 κλικ εδω

  • Σχόλια:
    Εμείς στέλνουμε τις ευχαριστίες μας στην κυρία Δήμητρα Αράπογλου και της ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία στο έργο που έχει αναλάβει .
    Και ευχόμαστε και άλλοι Βουλευτές να ακολουθήσουν το παράδειγμα της κυρίας Δήμητρας Αράπογλου .
    ο Λαός της Σαλαμίνας περιμένει κ. Βουλευτές μας !!!
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress