Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Ημέρα περιβάλλοντος και Πράσινα Άλογα !!!

Σήμερα υποτίθεται ότι είναι ημέρα περιβάλλοντος , εμείς δεν θα ασχοληθούμε με της αμέτρητες ενώσεις οικολογικές και περιβαλλοντικές που υπάρχουν μόνο για να υπάρχουν πρόεδροι και γραμματείς .

Το θέμα μας είναι το περιβάλλον , Σωστά !!!

Εμείς πετάμε τα βοθρονερα στο Βουρκάρι , ναι Βουρκάρι , γιατί μετά από τόσα εκατομμύρια που ξοδέψαμε ακόμα Βουρκάρις είναι , και εφόσον δεν σταματήσουμε εμείς , όχι άλλος εμείς , να ρίχνουμε τα βοθρονερα στο δίκτυο ομβρίων δεν θα αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ!!!

Βέβαια λέω εμείς αλλά εννοώ τους προνομιούχους μερικόυς που και στην περιοχή του Αρτοποιείου Μπεγνή και στην παλιά πόλη της Κούλουρις έχουν συνδέσει τους βόθρους τους παρανόμως με το δίκτυο ομβρίων με την ανοχή της κάθε δημοτικής παράταξης .

Εμείς ήμαστε η ηθική αυτουργοί της κατάστασης που επικρατή στο Δάσος της Φανερωμένης , Άνω Βασιλικά , Κανάκια , Κυνόσουρα , Κακή Βιγλας εμείς όχι άλλος , εμείς , είτε δεν μας βολεύει είτε δεν βαριέσαι είτε πλήρωσε κανένα γύφτο να τα πάρει , είτε δεν είδα δεν άκουσα , εμείς !!!. και ο Δήμαρχος Αμπελακίων .

Εμείς που δεν παίρνουμε ένα σκουπόξυλο να κυνηγήσουμε αυτούς που με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής , αδειάζουν τα βρομόνερα τους στους κεντρικούς δρόμους της Σαλαμίνας , και μη μου πείτε ότι δεν ξέρουμε ποιοι είναι , γιατί όλοι ξέρουμε !!!

Εμείς κάνουμε εκδηλώσεις και ομιλίες ειδικών και ο πρόεδρος τάδε του τάδε οργανισμού και όμορφες πράσινες φωτογραφίες και πράσινα άλογα .

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress