Σάββατο 24 Μαΐου 2008

O Δήμος Σαλαμίνας επιτέλους απάντησε σε ΑΝΑΡΤΗΣΗ BLOG

Example Με μεγάλη μας χαρά είδαμε ότι ο Δήμος Σαλαμίνας επιτέλους απάντησε σε ΑΝΑΡΤΗΣΗ BLOG αν και όχι στο salamispress δεν μας πειράζει μόνο η φασολάδα πειράζει .
Όμως θα θέλαμε και εμείς απαντήσεις σε καυτά θέματα που έχουμε αναρτήσει στο παρελθόν , όπως ,τη θα κάνει με τα βρομόνερα που τρέχουν από ασυνείδητους δημότες μας στους δρόμους ???
Πότε θα ξεκινήσουν τη συντήρηση του Δημαρχιακού Μεγάρου ??? το στολίδι του Νησιού μας που πέφτουν κομμάτια του στα κεφάλια μας .
Περιμένουμε από τον κ. Δήμαρχο απαντήσεις ….. salamispress

Σχόλια:
Ρε παιδια ελεος με την ορθογραφια!!!
 
Δώστε παραπάνω πληροφορίες για να καταλάβουμε . Όσο για την ορθογραφία θέλει περισσότερο προσοχή!Δεν είναι το παν αλλά δίνει μια καλή εικόνα.
 
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας
Σχολιάζοντας την καταχώρησή σας που αφορά δημοσιεύματα της εφημερίδας «Ποντίκι» έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

1. Για όλα τα καταστήματα που άνοιξαν στον Άγιο Νικόλαο έχουν υποβληθεί στο Δήμο τα προβλεπόμενα από το Ν. δικαιολογητικά και η απόφαση για τη χορήγηση της άδειας λειτουργίας τους πάρθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι από τον κ. Δήμαρχο προσωπικά ή μόνο από τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας.

2. Ο συντάκτης του κειμένου που αφορά τον Αντιδήμαρχο κ. Αλαΐσκα και το συγγενικό του πρόσωπο, χάρη του οποίου δήθεν καθαρίστηκε το δάσος του Αγίου Νικολάου, πιστεύει άραγε ότι όπου κατοικούν ή δραστηριοποιούνται Δημοτικοί Σύμβουλοι ή συγγενικά τους πρόσωπα δεν πρέπει ο Δήμος να επεμβαίνει καθόλου;

21/5/08 12:50: σχολιο στο SALAMINA-PRESS
 
Μάθαμε ότι εδώ και αρκετό καιρό, μετά από τόσα χρόνια, βάλατε ψηφιακά
ρολόγια για να χτυπούν κάρτες οι εργαζόμενοι . Μήπως με αυτό τον τρόπο, καταφέρατε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό, κοντράροντας τους εργαζόμενους, με τον περιορισμό του ωραρίου και μαζί με την μεταφορά των απορριμμάτων στην χωματερή των άνω Λιοσίων με τα απορριμματοφόρα, να μένουν έτσι κάτω τα υπόλοιπα σκουπίδια που δεν προλαβαίνουν να μαζέψουν τώρα οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα .

1) Περιμένετε με αυτό τον τρόπο να βγάλετε την σεζόν του καλοκαιριού
χωρίς μηχανολογικό εξοπλισμό, χωρίς συντήρηση χωρίς πλύσιμο των υπάρχων
οχημάτων ( π.χ. απορριμματοφόρων) που βρωμάνε και δεν μπορούν να σταθούν ούτε και οι εργάτες πίσω από αυτά .

2) Να καλύψετε και άλλες εργασίες, μετά από τόνους σκουπίδι που έχουν φορτώσει στα απορριμματοφόρα με τα χέρια και την βρώμα που έχουν φάει οι εργάτες, που μπορούν να καλυφτούν κάλλιστα από τους εργαζόμενους ημι-απασχόλησης

3) Η; Να μην πληρώνεται υπερωρίες σε αυτούς που εργάζονται παραπάνω από το κανονικό ωράριο μαζί και Σαββατοκύριακα .

Υπάρχουν άραγε ντουζιέρες και ερμάρια για να μπορούν αυτοί οι εργάτες να μπορούν να πλυθούν και να αλλάξουν βάσει με τους κανόνες υγιεινής.
Αγανακτισμένος πολίτης
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress