Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Προς: Υπευ. Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Αλαίσκα και Δήμαρχο κ. Σοφρά .

Ως πότε θα κρατήσετε έναν ανάξιο υπάλληλο καθαριότητας στη θέση του προϊσταμένου καθαριότητας ???
Δεν βλέπετε ότι είναι η πρώτη φορά που η Σαλαμίνα πέρασε τις γιορτές του Πάσχα μέσα στα σκουπίδια, εκτός βέβαια από της περιοχές που επιλεκτικά ο κ. Μπούτσης επιλέγει να καθαρίσει καθημερινός πχ. Μουλκη , Αγ.Γιωργης και Μπατση , για ευνόητους λόγους .
Στα Βασιλικά και στην Άγ. Παρασκευή έχουν δυο Μήνες να δουν Απορριματοφόρα .
Θα επανέλθουμε στους ευνόητους λόγους σε επόμενη ανάρτηση …. salamispress

(ρεπορτάζ από ξένο blog )ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
(Οι εικόνες σοκάρουν! Το δάσος της Φανερωμένης τεινει-οπως θα δειτε-να γίνει ανεξέλεγκτη χωματερή! Ανάμεσα στα πεύκα κείτονται μπάζα,ξύλα,ελλενιτ,στρωματά,λεκάνες τουαλέτας,ρούχα και πολλά άλλα μέχρι ψόφια αρνιά και το κερασάκι στην τούρτα: Ένας ψόφιος τράγος! Θαυμάστε τα χάλια που επικρατούν εκεί: Στρωματα και σουμιεδες και ειναι μονο η αρχη....)
  • Οι εικόνες σοκάρουν κλικ εδω

  • κ. Δήμαρχε Σαλαμίνας δεν τα λέμε μόνο εμείς , τα βλέπουν και επισκέπτες του Νησιού μας, επιτέλους κάνε κάτι !!! ...salamispress
    ======================================================
    Δήμαρχε σε παλαιότερη συνέντευξη τύπου που δώσατε σε τοπική εφημερίδα, αναφέρατε ότι θα προσληφτούν υπάλληλοι καθαριότητας με σύμβαση ημι-απασχόλησης και θα ξαναδούμε τα καροτσάκια να καθαρίζουν τους δρόμους . Έγιναν όντως προσλήψεις με 18 μηνες συμβάσεις, αλλά έγιναν και προσλήψεις μετά από λίγες ημέρες και 8 μηνες συμβάσεις κανονικής απασχόλησης. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι κοπέλες που προσλήφθηκαν με την μοριοδότηση σε 8 μηνες συμβάσεις κανονικής απασχόλησης βρίσκονται στα καροτσάκια να καθαρίζουν τους δρόμους και οι υπάλληλοι ημι- απασχόλησης να εργάζονται στα απορριμματοφόρα και με περισσότερες ώρες από το ωράριο τους.
    Είναι Νόμιμο οι εργαζόμενοι με σύμβαση ημι- απασχόλησης που προσλαμβάνονται για την κάλυψη αναγκών που αποσκοπούν στην παροχή υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα ( π.χ.): Η κατ’ οίκον κοινωνική μέριμνα και φροντίδα, η φύλαξη σχολικών κτιρίων οδική ασφάλεια των μαθητών, η κοινωνική ενσωμάτωση των μεταναστών, οι έκτακτες ανάγκες πολιτικής προστασίας, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, η αντιμετώπιση ειδικών περιβαλλοντικών αναγκών, η ενημέρωση και πληροφόρηση πολιτών, καθώς και τα προγράμματα κοινωνικού χαρακτήρα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, να εργάζονται στα απορριμματοφόρα…???
    ημι-απασχολούμενος

    Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress