Κυριακή 25 Μαΐου 2008

Εκτροπα στις εσωκομματικές εκλογές , Α Πειραιά !

Στην καταμέτρηση των αποτελεσμάτων φάνηκε ότι κάποιοι έβαλαν το χεράκι τους, αφού, ενώ σε όλα τα άλλα τμήματα οι υποψήφιοι πήραν μέχρι εκατό ψήφους, στα Αμπελάκια και τη Σαλαμίνα τα ψηφοδέλτια ήταν πάνω από 350 συνολικά. Κάτι που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν μήπως και εδώ η κάλπη γέννησε…
Υποψήφιος στη Δραπετσώνα πήρε την κάλπη στο γραφείο του και παρουσίασε τα αποτελέσματα το... μεσημέρι της Δευτέρας.
Α Πειραιά! Οι εκσυγχρονιστές δεν κατέβασαν υποψήφιο και επέλεξαν το λευκό, που άγγιξε το 60%! Θέτουν τώρα θέμα εγκυρότητας της εκλογής, καθώς ο νέος γραμματέας έχει αποδοκιμαστεί από την πλειοψηφία των ψηφοφόρων.
Εμείς μαθαίνουμε ότι ο κ. Αλαισκας ετοιμάζεται να παραιτηθεί από Δημοτικός Σύμβουλος ,μετά τον κ. Τσαβαρη και ο κ. Αλαισκας αποχωρεί από το πεδίο της μάχης ???

Σχόλια:
Παλιές εποχές, τότε που άλλο ψήφιζες κι άλλο έβγαζε η κάλπη και ακόμη χειρότερα έγιναν στις εσωκομματικές εκλογές της περασμένης Κυριακής. Αλλοδαποί, οικονομικοί μετανάστες και τουρίστες ήταν οι κερδισμένοι: Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, με μια διαφορά όμως, προστέθηκαν Αλβανοί, Γερμανοί μέχρι και... Πακιστανοί. Η ταρίφα ήταν 20 ευρώ η ψήφος συν 5 ευρώ για να πληρώσουν τη συνδρομή ως... μέλη του Κινήματος.
papnik
 
Εγώ δεν καταλαβαίνω μετά από πόσα χρόνια θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι κ.Αλαίσκας,Παυλάκης & Σια πρέπει να αποχωρήσουν από το προσκήνιο???Ως πότε η Σαλαμίνα θα τους προσκυνάει??Έλεος ρε παιδιά είμαστε στο 2008!!Ξυπνήστε
Απελπισμένη ψηφοφόρος
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress