Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Έργα Ομβρίων και Αντιπλημμυρικά θα δούμε ποτέ στην Σαλαμίνα από (ΥΠΕΧΩΔΕ) ???

Η αρμοδιότητα κατασκευής έργων ομβρίων υπάγεται στην Νομαρχία, οι εγκρίσεις της αναγκαιότητας κατασκευής αγωγών ομβρίων στο λεκανοπέδιο της Αττικής υπάγεται αποκλειστικά στον Υπουργό ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. η χρηματοδότηση τέτοιων έργων υπερβαίνει τους διαθέσιμους ίδιους πόρους του Δήμου, οπότε είναι αναγκαία η ένταξη των έργων αυτών σε χρηματοδοτικά προγράμματα είτε της Περιφέρειας Αττικής (από πόρους των Κοινοτικών Πλαισίων Στήριξης), είτε στην Νομαρχία (από πόρους του Νομαρχιακού Προγράμματος Αντιπλημμυρικών Έργων).

Εξ αιτίας των ανωτέρω λόγων, είναι προφανές ότι οι προσπάθειες του Δήμου για την αντιπλημμυρική προστασία της πόλης πρέπει να είναι διαρκείς και έντονες κ. Σόφρα.
Οι εκάστοτε εγκρίσεις από το ΥΠΕΧΩΔΕ απαιτούν τεράστιες προσπάθειες από τις Διοικήσεις του Δήμου κ. Σόφρα και την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, με την συνεχή υποβολή υπομνημάτων, προτάσεων, μελετών .

Ποτέ θα δούμε μια ολοκληρωμένη πρόταση από εσάς κ. Σόφρα (;) .

Σαν κάτοικοι της Σαλαμίνας και Αττικής και φορολογούμενοι πολίτες απαιτούμε από τον Υπουργό ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. από τους φόρους που πληρώνουμε να χρηματοδοτηθεί και η Σαλαμίνα .

Ναι κ. Υπουργέ, Σαλαμίνα !!! το Νησί που είναι απέναντι από τον Πειραιά , ανοίξετε τον χάρτη και θα το δείτε , η Σαλαμίνα που τόσα χρόνια δεν τη Ξέρετε, είναι εδώ και οι σαράντα χιλιάδες ψηφοφόροι της, και οι εκατό χιλιάδες παραθεριστές της, ψηφίσουνε και πληρώνουν φόρους κ. Υπουργέ όπως και άλλοι στην Αττική .

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress