Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Ας μιλήσουμε για τιμές Καυσίμων στη Σαλαμίνα

Αν σταματήσετε να αγοράσετε βενζίνη στα πρατήρια της SHELL στην Σαλαμίνα , προσοχή εάν δεν ζητήσετε απλή αμόλυβδη , αυτόματα ο υπάλληλος θα σας φουλάρι με σούπερ αμόλυβδη και με την ανάλογη τιμή , μάθαμε ότι είναι η πολιτική της εταιρίας .
Ε,,, η δική μας πολιτική είναι να μην ξανά ψωνίσουμε εκεί !!! salamispress
Τώρα πάμε στις τιμές , βλέπουμε κάποιοι από μας , που πηγαίνω ερχόμαστε συνέχεια Πειραιά , ότι υπάρχει μεγάλη απόκλιση των τιμών, θα μου πείτε πληρώνουν εισιτήρια φερυ ,ναι συμφωνούμε, όταν όμως το εισιτήριο είναι €50,00 η και € 80,00 και το φορτηγό μεταφέρει 20 χιλιάδες λίτρα καύσιμα κάντε το λογαριασμό και πείτε μου δικαιολογεί την διαφορά τιμών???
Εάν δεν μάθουμε μονοί μας να ψωνίζουμε στο πρατήριο που μας προσφέρει την καλύτερη τιμή και να καταγγείλουμε το πρατήριο που μας « κλέβει » έτσι και χειρότερα θα είναι η κατάσταση των τιμών στην Σαλαμίνα .

Σχόλια:
Σαν πολίτες έχουμε δύναμη να επηρεάζουμε τα πράγματα δύο φορές:
Όταν ψηφίζουμε και όταν ψωνίζουμε. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε δύναμη κάθε 4 χρόνια και στην δεύτερη καθημερινά.
Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας και να γίνουμε πιο συνειδητοποιημένοι. Ας προτιμήσουμε τα πρατήρια καυσίμων που είναι φθηνά και ας αποφύγουμε αυτά που έχουν τιμωρηθεί επειδή κερδοσκοπούσαν εις βάρος μας.
Οι καταναλωτές-οδηγοί έχουμε δηλαδή τη δύναμη να επηρεάζουμε τις καταστάσεις μέσω των καταναλωτικών μας συνηθειών.
Παναγιώτης Γ.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress