Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

Παραλιακή Λεωφόρος Σαλαμίνος

Θα θέλαμε και εμείς να προσθέσουμε στο πολύ καλό θέμα που έχει αναρτήσει, ο blogger apopseis-dimari και ερωτούμε τους υπεύθυνους :
Με ποια μελέτη κλείνουν το διάζωμα στη Λ. Σαλαμίνος ποιος συγκοινωνιολόγος μελέτησε της επιπτώσεις που φέρνει το κλείσιμο του διαζώματος σε αυτό το σημείο και σε άλλα ???
Εάν δεν υπάρχει μελέτη ποιος αποφασίζει να παίζει με τη ζωή των οδηγών και μοτοσικλετιστών που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το πέρασμα , και ποιος τους έκανε αυτούς ειδικούς σε αυτά τα θέματα .
Θέλουμε να πούμε και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους συντελεστές και υπεύθυνους που συνέβαλαν στο έργω του φωτισμού της παραλίας , και συγχαρητήρια στην επιλογή του υλικού που χρησιμοποιήθηκε είναι όλα πολύ όμορφα , τώρα τις άσπρες λωρίδες να δούμε σε αυτών το δρόμο και θα είναι τέλεια .

Και τέλος θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στον συμπαθέστατο τέως Βουλευτή κ. Γιώργο Βασιλείου με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο σας επειδή γνωρίζουμε την προσφορά σας στο νησί μας, αλλά υπάρχουν και άλλες περιοχές που χρειάζονται άσφαλτο και φωτισμό και άσπρες λωρίδες στην άσφαλτο όπως έγιναν αυτές τις ημέρες στο Μπατση και καλός έγιναν.

Σχόλια:
Σημαντικός παράγοντας που επιδρά αρνητικά στο κυκλοφοριακό χάος των μεγάλων δρόμων της Σαλαμίνας είναι η παντελής έλλειψη διαγράμμισης. Πιστεύουμε ότι η Σαλαμίνα ίσως είναι η μοναδική πόλη στον κόσμο χωρις διαγραμμίσεις.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο κάθε οδηγός να κινείται κατά βούληση.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress