Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Ανακοίνωση ΠΑΕ Αίας με επικεφαλής τον Τάσο Λουκά

Από : aiassalaminas.blogspot.com
Ανακοίνωση κατά της προηγούμενης διοίκησης, του Βασίλη Ξενιάδη, εξέδωσε η ΠΑΕ Αίας με επικεφαλής τον Τάσο Λουκά:
"Η ΠΑΕ Αίας με πρόεδρο και επικεφαλής τον Τάσο Λουκά αλλάζει σελίδα και συνεχίζει το έργο της, με μοναδικό-ρεαλιστικό στόχο, την παραμονή της ομάδας στην Τρίτη εθνική κατηγορία. Οι ημέρες μιζέριας, διχόνοιας, κατηγοριών και «λάσπης» από τον Βασίλη Ξενιάδη ανήκουν στο παρελθόν, καθώς η απόφαση του δικαστηρίου, αλλά κυρίως η αγανάκτηση των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων του συλλόγου, έστειλαν την διοίκηση «μαϊμού» στη ζούγκλα της".
"Το νησί της Σαλαμίνας και η ομάδα, ο Αίας, είναι από τις πιο ιστορικές στην Ελλάδα, οι άνθρωποι της δεν εθελοτυφλούν και σε καμία περίπτωση δεν πείθονται με μεγάλα λόγια, όπως Μονακό, Σούπερ Λιγκ και γήπεδα παλάτια. Τα ψέματα τελείωσαν και οι ψεύτες είναι πλέον σπίτι τους".
"Με όραμα και προοπτική το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ συνεχίζει με σοβαρότητα, προκειμένου να δημιουργήσει τις βάσεις για μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια, έχοντας πάντα την συμπαράσταση των κατοίκων της Σαλαμίνας".
Ανακοίνωση-απάντηση του Βασίλη Ξενιάδη
Περισσότερα στο : aiassalaminas.blogspot.com

Σχόλια:
Νέα αλλαγή Προπονητή στον Αία - Παρελθόν ο Φυντάνης [ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ] Παρελθόν ο Ηλίας Φυντάνης για τον Αίαντα . Ο Νεκτάριος Σοκολάκης - βοηθός του Δημήτρη Σπανού - είναι ο νέος υπηρεσιακός προπονητής της ομάδα μας.
 
Ο Βαγγέλης Λαϊβεράς νέος προπονητής ???
περισσοτερα:aiassalaminas.blogspot.com
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress