Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

salamispress Θέλουμε να ενημερώσουμε τους bloggers στο salamispress ότι , έχουμε ενεργοποιήσει τον αποκλεισμό (bar IP) από τα σχόλια σε έναν blogger που συνεχίζει να προκαλεί με ύβρις .
Και ενημερωτικά του λέμε ότι, ανάρτηση στο salamispress θα μπορεί να κάνει πλέων μόνο μέσου του e-mail: salamispress @ gmail.com .

Βλέπουμε ότι ο αποκλεισμος έχει φέρει καθυστερήσεις στις αναρτήσεις των σχολίων σας, το θέμα είναι τεχνικό και προσπαθούμε να το λύσουμε ζητάμε την κατανόηση και υπομονή σας .

Σας παρακαλούμε να κάνουμε διάλογο χωρίς χαρακτηρισμούς και ύβρις αλλά με επιχειρήματα για να κρατήσουμε κάποιο επίπεδο , αλλά και για να μην χρειαστεί να διαγράφουμε σχόλια .

Τελειώνοντας θα θέλαμε να σας θυμίσουμε τους στόχους του salamispress οι οποίοι είναι , ενημέρωση των συμπολιτών μας από τους συμπολίτες μας σε όλα τα (μικρά και μεγάλα) καθημερινά συμβάν.

Ο στόχος είναι να ξέρουμε τη γίνεται στην Σαλαμίνα, σας έκλεψαν σας κοροϊδεύουν …. δρόμοι και περιοχές με επικίνδυνα προβλήματα…. εκεί διακινούν ναρκωτικά , αυτοί διακινούν ναρκωτικά κλπ. και πολλά άλλα καθημερινά προβλήματα που ζούμε κάθε μέρα, αλλά και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και απόψεων του λαού της Σαλαμίνας με απώτερο στόχο την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του νησιού, και όχι την εξυπηρετήσει κάποιων (αποκλεισμένο) που νομίζουν ότι το salamispress θα εξυπηρετήσει τα μικροκομματικά η και προσωπικά τους συμφέροντα .
Συνεχίζουμε……. salamispress

Σχόλια:
ΠΡΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG

Πολύ σωστά γράφεται για το ποιά πρέπει να είναι η δουλειά του blog.
Εσείς οι ίδιοι όμως κύριοι, τηρήται τους κανόνες;
Υπάρχει ενας ορυμαγδός σχολίων με άγρια κοσμιτικά επίθετα σε όλα τα αναρτημένα θέματα, αλλά μόλις αναφέρθηκαν τα ονόματα ΠΑΝΤΑΓΙΑΣ και ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ, κατευθείαν διαγράψατε τα σχόλια. Για τον πρώτο δεν ξέρω τι έγραψαν, αλλά για τον κύριο ΒΟΥΔΟΥΡΗ, επειδή το έγραψα εγω σας ερωτώ: το βλάκας είναι μεγάλη βρισιά; το να πληρώσει το δασικό πρόστιμο που του έχει επιβληθεί είναι μεγάλη βρισιά; το να μιλάει στα συμβούλια που συμμετέχει είναι μεγάλη βρισιά; το ότι τον ρωτώ για τους σπόνσορες του είναι μεγάλη βρισιά;
Ωραία ιδέα για την ελευθεροτυπία και μάλιστα για την λειτουργία των blog έχετε.
Εδώ αφήνετε άλλα και άλλα , αυτά σας πείραξαν;
Αφήστε να μάθουν οι κουλουριώτες ποιός τους εκπροσωπεί στο Νομαρχιακό Συμβούλιο.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
Ελπίζω να ανεβάσετε το σχόλιο μου.

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
 
Προς: Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
Σας έχουμε ενημερώσει σε άλλα σχόλια ότι δεχόμαστε 130 με 180 σχόλια και e-mail ημερήσιος και δεν είναι δυνατών να μπορούμε να τα ελέγχουμε όλα την ώρα που αναρτιούνται , η διαγραφεί του δικού σας σχόλιου προφανώς συνέπεσε την ώρα που διαγράφαμε τα σχόλια που δεν τηρούν το επίπεδο που προσπαθούμε να διατηρήσουμε στο salamispress .

Μας γράφεται ότι υπάρχει ένας ορυμαγδός σχολίων με άγρια κοσμητικά επίθετα σε όλα τα αναρτημένα θέματα, αλλά μόλις αναφέρθηκαν τα ονόματα ΠΑΝΤΑΓΙΑΣ και ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ, κατευθείαν διαγράψατε τα σχόλια.

Σας απαντούμε ότι , τώρα δεν υπάρχουν τα διαγράψαμε, μαζί και το δικό σας !!!

Μας γράφεται ότι: Ωραία ιδέα για την ελευθεροτυπία και μάλιστα για την λειτουργία των blog έχετε.

Σας απαντούμε ότι : ελευθεροτυπία είναι να χρησιμοποιείς των χώρο που σε φιλοξενεί και μάλιστα με εθελοντική εργασία , για να εκτοξεύεις ύβρις ???

Και το σχόλιο , που αναρτήσατε , το διαγράφεται εγώ πάλι θα το αναρτήσω είναι σωστό από πλευρά σας .

Σας ενημερώνουμε και πάλι , σχόλια με ύβρις και κοσμητικά επίθετα θα διαγραφούν σε οιοδήποτε όνομα αναφέρονται !!!
salamispress
 
Παιδιά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Φτιάχτε σύντομα το΄'τεχνικό πρόβλημα'που λέτε γιατί δύνετε έτσι τροφή για κακόβουλα σχόλια εις βάρος σας.Εάν υπάρχουν σχόλια υβριστηκά και μάλιστα ονομαστικά προς οικογένειες και πρόσωπα, καλως και να μην αναρτήζονται.
Ηκριτική όσο αιχμηρή κι'αν είναι πρέπει να είναι καλοδεχούμενη.Καθημερινά δεν συζητάμε με τους φίλους μας στα καφενεία, στις καφετέριες για τα λαμόγια και τους πολιτικούς απατεώνες τους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ; Με αφορμή λοιπόν τον ανώνυμο που χρησιμοποίησε κάποιες ύβρεις, ε! να μη φτάσουμε στην αντιπέρα όχθη. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ας του δώσετε μια ευκαιρία να εκφράζετε,ίσως δεν γνώριζε τους κανόνες του παιχνιδιού.
ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3
 
Αγαπητέ ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗ. Γιά να βάλουμε τα πράγματα στην θέσητουςέχω να πω τα εξής 1)Δέν έχω κανένα σπίτι γιά να πληρώσω. Αυτός που το έχει πληρώνει.2)Δεν έχουν γίνειέργα απο την Νομαρχια στην Σαλαμίνα; (Ενα θα πω αποχέτευση κεντρικός αγωγός κ.λ.π}. 3)Η Νομαρχία δέν νομοθετή για να έχω σπόνσορες.4)Γιατί τόσο κακία άραγε;5)Δεν άπαντώ ξανά σε άνώνυμους έυχαριστώ.Βουδούρης Παναγιώτης Νομαρχιακός Σύμβουλος Πειραιά
 
Κύριε Βουδούρη το σπίτι που κατοικείτε αρκετά χρόνια τώρα έχει δασικό πρόστιμο και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης ;
Είσαστε ιδρυτικό και ενεργό μέλος του συλλόγου ( αντιπρόεδρος για πολλά έτη ) για την διαγραφεί των δασικών προστίμων ;
Η Νομαρχία που εκπροσωπείτε έχει ελεγκτικούς μηχανισμούς και επιβάλει πρόστιμα. Συμφωνείτε όσοι παρανομούν και τους επιβάλλονται χρηματικά πρόστιμα να τα διαγράφετε ;
Στην πολύχρονη πορεία σου στην Νομαρχία πόσο εισηγήσεις έχεις κάνει για το νησί ;
Για τα slops στον τύμβο, για το δάσος της Φανερωμένης , για το λατομείο ,τι θέσει πήρες για όλα αυτά μέσα στο νομαρχιακό συμβούλιο αλλά και έξω από αυτό .
Είσαι δημόσιο πρόσωπο και πρέπει να απαντήσεις σύντομα μιας και σου δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα να εκφραστείς δημόσια και με την βοήθεια των φίλων σου.
 
ΑΝΩΝΥΜΕ Νο3 καλωσόρισες , τι νέα από την Δημαρχία ;
 
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα,(είχα ένα μικρό πρόβλημα με το πόδι),σήμερα γύρισα απ'το νοσοκομείο.Απ'τη δημαρχία, έχω να περάσω από τότε που ήταν δήμαρχος ο Μακρής.Έχει τίποτα ενδιαφέρον;
ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress