Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

..δελτίο τύπου 'φωτιά' της "Επιτροπείας Μεγαρέων Θεαγένης"

Σημαντική παρέμβαση στην υπόθεση του υγροβιοτόπου του Βουρκαρίου κάνει με δημόσια επιστολή του η "Επιτροπεία Μεγαρέων ο Θεαγένης".
Στην ανακοίνωσή της η "Επιτροπεία Μεγαρέων ο Θεαγένης", αναφέρεται στις απίστευτες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου για το Βουρκάρι που γνωμοδότησε υπέρ της εγκατάστασης και άλλης βιομηχανικής μονάδας στην ευρύτερη περιοχή του υγροβιοτόπου...Η επιστολή εκτός από την οξεία κριτική που επιφυλάσσει για τέτοιου είδους αποφάσεις, θέτει και ένα εξαιρετικά σημαντικό ερώτημα: ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ; Γιατί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να συμμετέχει στις συζητήσεις και στις σχετικές αποφάσεις!

Στην περίπτωση που αποκαλυφθεί κάτι τέτοιο φυσικά θα εγερθεί τεράστιο ηθικό και πολιτικό πρόβλημα και φυσικά , σύμφωνα με τον νόμο, θα ΘΕΩΡΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΚΥΡΗ.

Εμείς περιμένουμε πλέον με ενδιαφέρον την επίσημη απάντηση του Δήμου Μεγαρέων
διαβάστε το δελτίο τύπου στο... http://vourkari.blogspot.com/2009/04/blog-post_09.html

Σχόλια:
ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΧΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΝΟΥ ΥΓΕΙΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΝΤΡΑΠΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΙΔΙΑΣΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ (ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ) ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΞΕΡΟΧΟΡΤΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΡΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ,ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ,ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΚΤΗΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΣΕΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΡΤΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ (ΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ!!!
ΑΠΕΥΘΗΝΩΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,
ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ.
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;
ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
(ΣΩΚΡΑΤΗΣ)
 
Διαπιστωνω για αλλη μια φορα την
(συγγενεια)του πυρινα της ομαδας Τσαβαρη με της ομαδας του (συχορεμενου)του Μακρη.Μπολιασμενες με μισος,με κακια,με αισχροτητα,αλλα θα μου πει κανεις ποιος απο ολους αυτους εχει παιδεια.Τα διπλωματα και τα παπλωματα δεν σου δινουν παιδεια,
αυτην την κουβαλας απο το σπιτι σου.Δυστυχως κλαιω τα κακομοιρα τα παιδια τους που δεν ειναι υπευθινα για τους γονεις που εχουν
και θα τους κουβαλουν μια ζωη στην πλατη τους.Α..να χαθειτε γκαζοντενεκεδες που η κακομοιρια
και η λοβητουρα θα σας φαει.
Κατα τα αλλα εσεις λεγοσαστε
bloggers;;;;;;
o salamispress τι αποψη εχει; Η μηπως ταυτιζοσαστε με αυτη την ελευθερια λογου,η οποια ειναι ασυδοσια;;;
 
Ο salamispress AKOYEI;;;;;;;
Κυριοι πως θελετε το blogg ;;;
Το καταντημα δεν το βλεπετε να τα διαγραψετε;
Εσεις που διαχειριζεστε τη σελιδα και εσεις οι σχολιαστες που κοπτεστε για αντικειμενικοτητα
και βριζετε ολο τον κοσμο ανωνυμα,
αυτο ειναι για εσας ενημερωση;;
ποιων το παιχνιδι παιζετε τελικα;;;;
 
Εδώ και λίγο καιρό, οι όψιμοι χρήστες του διαδικτύου ανακάλυψαν όλο χαρά και ενθουσιασμό ότι υπάρχει το λεγόμενο blogging και ότι (εδώ και κανα χρόνο) υπάρχουν και blogs σχετικά με την Σαλαμίνα όπως το συγκεκριμένο. Οφείλουν λοιπόν αυτοί οι κύριοι, αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας και προβληματισμού να μην τον καταστρέψουν είτε με το χαμηλό επίπεδο σχολιασμού, είτε με τις ύβρεις, είτε με το ανόητο spam στο οποίο επιδίδονται! Ασφαλώς και τα blogs δεν μπορούν να ξεφύγουν από την ιδιοτέλεια, την παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα των παραδοσιακών μέσων και απαιτείται μεγάλη προσοχή και διασταύρωση όλων των στοιχείων που παρατίθενται. Δεν παύει όμως να είναι μια νέα μορφή επικοινωνίας, κριτικής και στοχασμού στον οποίο μπορούμε ελεύθερα και ανώνυμα να παραθέσουμε τις απόψεις μας. Αγαπητοί φίλοι του salamina-press, υπάρχουν και τεχνολογικά μέσα να γλιτώσετε την καφρίλα και την βλακεία που αρχίζει να ενδημεί στο ενδιαφέρον blog σας. Επειδή δε οι εκλογές πλησιάζουν και η πολιτική αντιπαράθεση θα αρχίσει να φουντώνει, είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε ένα λογικό επίπεδο συννενόησης στο blog αυτό που μην ξεχνάτε ότι είναι δικό σας. Για τους υπόλοιπους που ενοχλούνται είναι πολύ απλό, η Google παρέχει απλά και κατανοητά σε όλους εργαλεία για να φτιάξουν το δικό τους blog.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress