Τρίτη, 7 Απριλίου 2009

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
τηλ.: 6976066458, 6944823318
email: idiotikoi_ypalliloi@hotmail.com

Δυναμώνουμε τον αγώνα για τα δικαιώματα μας
Συμμετέχουμε στην Πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση
στην Πλατεία Ηρώων, στην Ελευσίνα, στις 10.30 π.μ.

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής συμμετείχε δυναμικά, παρά το μικρό διάστημα ύπαρξης και λειτουργίας του, στη χθεσινή 24ωρη Πανεργατική Απεργία και Κινητοποίηση των εργαζομένων όλης της χώρας.
Θέλουμε να χαιρετίσουμε όλους τους συνάδελφους, Ιδιωτικούς Υπάλληλους και Εμποροϋπάλληλους της περιοχής, που απέργησαν καθώς και όλους όσους συμμετείχαν στην κινητοποίηση.

Το Σωματείο μας διαδήλωσε την αντίδρασή του, ενάντια στα αντεργατικά μέτρα μεγαλοεπιχειρηματιών, Κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης, που παίρνονται με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης. Συμμετείχε, μαζί με άλλα ταξικά σωματεία στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και στην πορεία που ακολούθησε με βασικά συνθήματα: ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ - ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ.

Στην απεργιακή συγκέντρωση, χαιρέτισε εκ μέρους του Σωματείου μας, ο συνάδελφος Ροδάκης Αργύρης, που κάλεσε όλους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους και εμποροϋπαλλήλους να συσπειρωθούν το σωματείο μας για να υπερασπιστούμε και να διευρύνουμε τα δικαιώματα μας.
Μετά την επιτυχία της χθεσινής απεργίας, συνεχίζουμε τον αγώνα μας με νέα ορμή. Συσπειρωνόμαστε στο Σωματείο μας. Ενημερώνουμε τους εργαζόμενους και προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγωνιστικό σταθμό, την απεργία της 1ης Μαη.

Αγωνιζόμαστε κόντρα στις πολιτικές και πρακτικές που επιχειρούν να φορτώσουν την κρίση στις δικές μας πλάτες. Κόντρα στα μέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κομμάτων που την στηρίζουν για μερική ανεργία και «ευέλικτη» απασχόληση. Κόντρα στη λογική της συναίνεσης και της υποταγής των εργαζομένων που καλλιεργούν οι πλειοψηφίες Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας και της Γ.Σ.Ε.Ε., που αφήνουν ανενόχλητους τους εργοδότες να εκβιάζουν και να απολύουν εργαζόμενους και ζητούν νέες επιδοτήσεις και προνόμια στους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Καλούμε όλους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους και εμποροϋπαλλήλους να γραφτούν στο Σωματείο. Να επικοινωνούν για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ως εργαζόμενοι, με την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή στα τηλέφωνα 6976066458 και 6944823318.

Διεκδικούμε:
o Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
o Καμιά απόλυση εργαζόμενου.
o 35ωρο, 5ημερο, 7ωρο.
o Κυριακή αργία.
o Ωράριο καταστημάτων μέχρι 48 ώρες την εβδομάδα.
o Ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς και μεροκάματα.
o Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία και Παιδεία.
Η Προσωρινή Διοίκηση του Σωματείου

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress