Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Χιλιάδες κατοικίες και επιχειρήσεις στην Σαλαμίνα… ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ

salamispress Από το Σάββατο το πρωί προσπαθεί συνεργείο της ΕΥΔΑΠ να διόρθωση μια βλάβη στην παραλία Σαλαμίνας με αποτέλεσμα σε πολλές οικίες και επιχειρήσεις να έχει διακοπεί η παροχή νερού από το Σάββατο το πρωί .

Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατή μπορεί μόνο να χαρακτηριστεί τριτοκοσμική .
Πως είναι δυνατών στο 2009 να χρειάζεται η ΕΥΔΑΠ δυο μέρες (και βλέπουμε) να διόρθωση μια βλάβη σε έναν κεντρικό αγωγό που εξυπηρετεί χιλιάδες κατοικίες και επιχειρήσεις .

Αδιαφορία των υπευθύνων η ελλείψεις προσωπικού και υλικών ???

Ενημερώνουμε τις Δημοτικές Αρχές ότι , οι κάτοικοι των περιοχών που τους έχει διακοπεί η παροχή νερού μας ζητάνε με e-mail πληροφορίες που να πάνε να γεμίσουν παγούρια και βαρέλια με νερό .
Σας μεταφέρουμε επίσης και το αίτημα τους να τοποθετήσουν οι Δήμοι σε κάποιο σημείο τα Δημοτικά υδροφόρα οχήματα να προμηθευτούν νερό , κάτι που έπρεπε να είχε γίνει ήδη αλλά δεν έγινε ακόμα .
salamispress

Σχόλια:
Επιτελους ξυπνηστε πια!!
Το δυκτιο ειναι πεπαλαιομενο.Δεν εχετε παρατηριση οτι καθε δευτερη ημερα σχεδον σπανε σωληνες;;;;;
Δεν σας εξωργιζει οτι η ΕΥΔΑΠ μας ποτιζει ΘΑΝΑΤΟ;;;;;
Ξερετε το γιατι;;;;
εαν το ξερετε γιατι δεν επαναστατητε;;;;
Εσπασε ο κεντρικος αγωγος και σε αλλα δυο σημεια στην Κουλουρη.
Το θεμα δεν ειναι που δεν εχουμε νερο καποια στιγμη θα ερθει.Τοζητημα ειναι τι ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΝΕΡΟ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ.
Παρτε ενα δειγμα νερου να το πατε για αναλυση και εκει θα δειτε γιατι στη Σαλαμινα εχουμε αυξιμενους θανατους απο ΚΑΡΚΙΝΟ
εκτος αυτου,υπαρχουν και βοθρολυματα στο δυκτιο.
Η ΕΥΔΑΠ βλεπει το θεμα εντελως υλικα, εμεις πως θα προστατεψουμε τα παιδια μας και τους εαυτους μας;;;;
ΥΓ

ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ
ΠΡΙΤΙΜΗΣΤΕ ΕΜΦΙΑΛΟΜΕΝΟ
 
Δεν ειναι και λυση εφοσον πληρωνουμε την ΕΥΔΑΠ να πινουμε εμφιαλομενο.
Ειναι υποχρεωση της αλλα και των Δημων του νησιου να τακτοποιησουν το θεμα.
Υπαρχει επισημη ανακοινωση σχετικα με την υπαρξη αμιαντου στις σωληνωσεις ή απλα κανουν ολοι το κοροιδο;
Οι Τοπικοι αρχοντες και οι οικογενειες τους δεν πινουν απο το ιδιο νερο;
 
Τί πρέπει να κάνουμε με το θέμα της ΕΥΔΑΠ?Αφού ο Δήμος δεν κάνει κάτι, εμείς σαν πολίτες τί μπορούμε να κάνουμε??Να λάβουμε εμείς μέτρα για να προστατευτούμε..
 
και που το ξερεις ρε επαναστατη του καναπε οτι ο δημος δεν κανει τιποτα; ζητησες να ενημερωθης ποτε ; διαβασες ποτε σου μια εφημεριδα; η τωρα που εχεις εσυ το προβλημα προσπαθης ακομη μια φορα να μεταθεσεις της ευθηνες σου αλου.
 
Βλεπει κανεις στα Δελτια Τυπου της σελιδας του Δήμου ανακοινωση για το θεμα με τον αμιαντο;Εγω προσωπικα απο ενα φιλο το ακουσα που το εγραψε μια εποχη μια εφημεριδα της Σαλαμινας.Δηλαδη οσοι δεν πηραν εκεινη την περιοδο στα χερια τους το δημοσιευμα πρεπει να πεθανουν απο καρκινο;
Οι Δημοι τι κανουν ;;;;Δεν πρεπει να ενημερωσει καποιος τον κοσμο;;;
Συμφωνω με το φιλο παραπανω.Καποιος πρεπει να κανει κατι γι αυτο το θεμα.
Τι να κανει ο λαος;Να τους αρχισει στις κλωτσιες;
 
Και βέβαια να τους αρχίσει στις κλωτσιές.Να ξεκινήσει απ'τους υπεύθυνους πρώτα. Κυβέρνηση-ΕΥΔΑΠ-και σια. Ο Λαός έχει το ισχυρότερο όπλο τη ΨΗΦΟ του.Δεν μας κάνεις κύριος,αυτά που έταξες στον ελληνικό Λαό;ΑΛΛΟΣ-και ξανά άλλος, μέχρι το ΚΚΕ και ακόμα πιό πέρα.
 
Δείτε αυτό για την Ψυττάλεια: Υπεγράφη την προηγούμενη εβδομάδα, μεταξύ της ΕΥΔΑΠ [EYDr.AT] και της κοινοπραξίας των εταιρειών ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ - ΑΘΗΝΑ ΑΤΕ - Γ. & Κ. Γκολιόπουλος ΑΤΕ, η σύμβαση για τη λειτουργία και συντήρηση του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυττάλειας (ΚΕΛΨ).

Το οικονομικό αντικείμενο της σύμβασης ανέρχεται σε περίπου 118 εκατ. ευρώ, περιλαμβανομένων του ΦΠΑ και της εκτιμώμενης αναθεώρησης, η δε διάρκειά της ορίζεται σε 60 μήνες, με ημερομηνία έναρξης την 2.4.2009.

Ο προϋπολογισμός του έργου, το οποίο αποτέλεσε αντικείμενο διεθνούς μειοδοτικού διαγωνισμού, ανέρχεται στο ποσό των 200 εκατ. ευρώ, περιλαμβανομένων του ΦΠΑ και της αναθεώρησης. Δηλαδή, το έργο κατακυρώθηκε στον ανάδοχο με έκπτωση 41%.
πηγή: www.naftemporiki.gr

Εμάς μας ενημέρωσε κανείς??
 
Ειναι υποχρεωμενη η ΕΥΔΑΠ να αλλαξει το παιπαλαιομενο δυκτιο,οταν μαλιστα αυτο αποτελειται στο μεγαλητερο μερος του απο αμιαντοσωληνες που χρονολογουντε απο το 1959.Ο αμιαντος εχει απαγορευτει ηχριση και η κατασκευη του στις ΗΠΑ Ευρωπη κτλ.
Μην ριχνουμε τις ευθινες τις δικες μας σε αλλους ετσι δικαιολογουμε τον εαυτο μας.Η ΕΥΔΑΠ μας βλεπει σαν νουμερα και εσοδα.Ο Δημος εχει κανει προσπαθειες αλλα δεν εισακουγετε,και να σταματησουν οι κυριοι που βρικαν την ευκαιρια να κανουν αντιπολητευση σε ενα τοσο σοβαρο θεμα οπως η ποιοτητα νερου που πινουμε η υγεια μας δηλαδη.Αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να ξεσηκοθουμε ολοι μας. Ειδατε τι εγινε με το περαμα;
Μονο αν δουν αγανακτησμενο κοσμο ερθουν καναλια και παρει εκταση το θεμα μπορει να γινει κατι.Μπορουμε να σωσουμε τα παιδια μας απο τον καρκινο και ολα τα συνεπακολουθα.
Μπορουμε να συντονιστουμε και να κανουμε ομαδικες αγωγες στην ΕΥΔΑΠ
δεν θα μπορει να σηκωσει το οικονομικο βαρος,ειναι ενα μετρο πιεσεις που τελικα νικητες θα βγουμε εμεις.
 
Προς τον διαχειριστη

γιατι διαγραφετε;
εγραψα για την ΕΥΔΑΠ και δεν το αναρτησατε γιατι;;;;;;;
 
Αν μπει στην μέση ο φίλος του δημάρχου από Μάνδρα ορμώμενος τότε αμέσως θα αποφασιστεί να γίνει το έργο της ΕΥΔΑΠ. Το γελοίο είναι όπου θέλουν τον δήμο τον εμφανίζουν ισχυρό κι όπου θέλουν τον υποβαθμίζουν σε ανίκανο. Με το λατομείο που είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος δεν έγινε τίποτα και τώρα ζητάνε να ξεσηκωθούμε για την ΕΥΔΑΠ. Για σφαλιάρες είστε όλοι εκεί μέσα στην οδό Καραμανλή.
 
Παιδια του Τζαβαρη οπως λεμε παιδια της Σαμαρινας,καλα κανετε και τα λετε αυτα ετσι δειχνετε το πραγματικο σας προσωπο.Εσας σας ενδιαφερει να κανετε αντιπολητευση σε βαρος της υγειας μας.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ
ΗΛΙΘΙΟΙ;;;;;;;;
Εαν ο αρχηγος σας εχει προβλημα με τον Σοφρα να παει να το λυσει!
Οταν ξυλοφορτοσανε τονΤσαβαρη ξεσηκοθηκατε ολοι και καλα κανατε γιατι δεν ειναι τροπος αυτος να λυνει καποιος τις διαφορες του.
Γιατι τωρα που προκειται για χιλιαδες ζωες και ιδιεταιρα μικρων παιδιων κρατατε αυτη τη σταση;
επειδη δεν εξυπηρετει τα μικροπολιτιλα σας συμφεροντα;
Να το θυμαστε αυτο οταν ερθετε για ψηφους.Μεχρι τοτε στο καβουκισας ,γιατι αυτο που κανετε ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ.Φοβαστε μηπως θυμοσουν τα φιλαρακια του αρχηγου σας στην ΕΥΔΑΠ;;;
Ημηπως χαλασει η συντεχνεια ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΑΚΡΗ αυτη εχει δεσει καλα απο τοτε με τα δικαστηρια θυμαστε ε;;;Η να σας θυμησω;;;;;
Για το νταμαρι της ΤΟΥΡΛΑΣ δεν μας εχετε πει τιποτα και ανησιχω μηπως εχετε παθει ανοια.
Ποιος κοσμος ξεσηκωθηκε μωρεεεεε.
Εχετε το θρασος να μας κοροιδευετε κιολας;;;;;;
ΟΙ οικολογοι σαν τον μελησοκομο ,του ΣΕΙΡΙΖΑ τα αστερια,και του Τζαβαρη τα τσιρακια.Ολοι μαζι δηλαδη καμια πενηνταρια ατομα.
ΚΑΙ ειναι το ιδιο μωρε,νταμαρι με το νερο που πινουμε;;;;;;
 
Προς τον τελευταίο φίλο: τί γίνεται στο νταμάρι της Τούρλας;;
 
δεν μασ χεζισ ρε νταλαρα
 
Κατερίνα άργησες που ήσουνα ; τώρα ξύπνησες ;
 
δεν μας χεζεις ρε νταλαρα
 
δεν παει αλλο ρε!!!!! πηξαμε με το (θα)...............
 
Έχεις δίκιο δεν είναι το ίδιο γιατί το νερό το πίνουμε ενώ το λατομείο το εισπνέουμε. Έχεις δίκιο ότι θυμόμαστε πολύ καλά ποιος κυβερνά το νησί αυτά τα 4 χρόνια και θα έρθετε κι εσείς για ψηφουλάκια. Οι οικολόγοι που βρίζεις σήμερα έχουν το 8 % κι όσο εσύ υποτιμάς το περιβάλλον τόσο θα μένεις μόνος στο κουφάρι της Λ. Αιαντείου.
 
H katerina eponimo den exei?
 
Γιά κάντε κράτει ρε μάγκες. Εμάς τα λαμόγια δεν μας έχετε πουθενά; Τι είμαστε εμείς, δεν είμαστε εμείς οικολόγοι;Εμείς ρε πάνω απ'ολα βαζουμε την πάρτυ μας γίνεται να μη θέλουμε ένα περιβάλλον υγειινο για να μπορέσουμε να ζήσουμε πολλά χρόνια για να τρώμε αυτά που με τόσες κομπίνες αποκτήσαμε; Και πούσε μεγάλε.Με την πρώτη θα βγούμε ,αφού τα λαμόγια έχουμε το 38%,συν 8% σείς οι οικολόγοι πόσο μας κάνει; Ετσι βγαίνουν τα ποσοστά μάγκες μου κι'οχι τα γκάλλοπ που βγάζουν πρώτο τον Σοφρά.
 
δεν ξερουμε τι πεινουμε....μας ποτιζουν καλα.
 
Καλα κανει και σας τα κοπαναει απο την εφημεριδα της,ειναι η μονη εφημεριδα που δεν τα [πιανει] ειναι η μονη εφημεριδα που ολα τα λαμογια την τρεμετε για αυτο το λογο εχετε εξαπολυσει τα σκυλια σας και της κοβουνε διαφημισεις για να μην μπορει να εκδωθει.
Μπορειτε να γραψετε επωνυμα;;;;;
Να το παρει ειδηση η Κεφαλονητισα να δω μετα τι θα λετε

Και για τον φιλο που αναρωτιετε
ενοουν την Κατερινα Μπακαουκα και την εφημεριδα της [ Πολιτης με Δικαιωμα]


ΥΓ Τουλαχιστον αυτη φοραει παντελονια και βαζει την υπογραφη της, και καλυπτει τους συνεργατες της περνοντας στην πλατη της τα δικαστηρια σαν και αυτο που της εκανε ο αρχηγος σου ο Τσαβαρης.
 
Προς τον διαχειριστη.
Σας εστειλα ενα σχολιο και αναφερωμουν στην εφημεριδα πολιτης με δικαιωμα.
μου λετε γιατι δεν το αναρτησατε για να ξερω τι θα γραφω αλλη φορα;;;;
 
Προς: Ο/Η Ανώνυμος 6/4/09 20:43
Τα σχόλια σας δεν τα αναρτούμε εμείς αυτό γίνετε αυτόματα .

Σας ενημερώνουμε ότι, υπάρχουν καθυστερήσεις στις αναρτήσεις των σχολίων σας, το θέμα είναι τεχνικό και προσπαθούμε να το λύσουμε ζητάμε την κατανόηση και υπομονή σας .
salamispress
 
Ωραία δημοσιογράφο βρήκες να μου πεις ότι δεν τα πιάνει. Την έχω δει να τρέχει πίσω από παυλάκηδες και λοιπά κομματόσκυλα να τους βγάλει καμία φώτο. Για το εφέ είναι και αυτή. Κάποια πράγματα που της έχουν πει για το λατομείο τα έχει κάνει γαργάρα γιατί έτσουζαν. Κατερίνα και πράσινα άλογα.
 
gia sa re maga ke ela na mas sfaliarishs.
xeretismous sto Gianh sas.
 
Προς τον Ανώνυμο 23:08.
Εάν ρε φίλε τα έπιανε, θα έβγαζε την εφημερίδα κάθε μήνα όπως κάνουν τα άλλα λαμόγια. Ξέρεις ότι η εφημερίδα της, έχει να βγεί από τα Χριστούγεννα; Και αυτό λόγω οικονομικών δυσχεριών. Βλέπετε ότι και αυτή δέχετε πόλεμο και λασπολογία γιατί τα γράφει έξω από τα δόντια και δεν φοβάται κανέναν. Έτσι τα λαμόγια προσπαθούν να της κόψουν τις διαφημήσεις για να μην μπορεί να τυπώσει την εφημερίδα. Επίσης επειδή έχει καλούς συνεργάτες που γράφουν άρθρα για την ιστορία του νησιού μας είναι ακόμα ένας λόγος για να της κάνουν πόλεμο. Ξέρετε ότι προσπάθησαν κάποιοι να της αποσπάσουν τους συνεργάτες της; Αλλά μάταια. Η ομάδα έχει πολύ καλή συνοχή και είναι όλοι μεταξύ τους πολύ καλοί φίλοι. Έτσι κυκλοφορεί μια καθώς πρέπει εφημερίδα που εκπροσωπεί επάξια το νησί μας εντός και εκτός με πάρα πολύ καλές κριτικές.
Ευτυχώς η εφημερίδα εντός των ημερών επανέρχετε δρυμήτερη, με πολλά καυτά σχόλια που αφορούν τα τελευταία γεγονότα του νησιού μας και φυσικά όπως πάντα με αρκετά πλούσια ύλη. Όπως βλέπετε ο καλός θεούλης μπορεί να αγαπά τα λαμόγια, αλλά αγαπά και την Κατερίνα. Γαιτί ο κόσμος διαβάζει και κρίνει τις καλές φυλλάδες από τις κακιές. Αυτοί τη φορά τα λαμόγια πέτυχαν ακριβώς το αντίθετο. Η εφημερίδα όπως θα δείτε έχει αρκετές διαφημήσεις έτσι θα μπορεί να σταθεί και πάλι στις επάλξεις. Τι να κάνουμε οι αλήθειες είναι πάντα πικρές. Και ενοχλούν αρκετούς. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι απλοί άνθρωποι, οι λίγοι και οι καλοί που την υποστηρίζουν και έτσι θα βγαίνει πάντα προς τα έξω. Τώρα όσον αφορά κάποιους που εσεις αποκαλείτε κοματόσκυλα, έχω να σας πω τούτο. Η Κατερίνα είναι ένα άτομο με άριστες δημόσιες σχέσεις και έτσι έχει πολύ καλούς φίλους που ανήκουν σε διάφορες παρατάξεις. Δεν βλέπω αυτό γιατί να ενοχλεί κάποιους; Εάν μπορούν ας το κάνουν κι' αυτοί. Αυτά τα ολίγα, προς το παρόν.
 
Κακεντρέχεια το λιγότερο λέγετε αυτό.Δεν ξέρεται γιατί άτομο μιλάται όταν αναφέρεσται για την Κατερίνα.Την έχω φίλη και γνωρίζω.
 
καλά κάνε ακόμα τις γαργάρες σου και μετά κάνε μας μαθήματα για το ήθος και την ανεξαρτησία της εφημερίδας.΄Όταν κάνεις δημόσιες σχέσεις τότε αδυνατείς την εφημερίδα σου. Έλα δεν το ξερες;
 
Αγαπητέ ανώνυμε μου φαίνεται ότι από δημόσιες σχέσεις έχεις μεσάνυχτα. Η Κατερίνα λόγω των καλών σχέσεών της, έχει όλους αυτούς τους αξιόλογους συνέργάτες.
Γι' αυτό και η εφημερίδα της είναι ότι το καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο νησί. Που είδες εσύ την αδυναμία; Είναι μια εφημερίδα ανεξάρτητη, που λέει πολλές αλήθειες, άσχετα αν αυτές πειράζουν κάποιους και της κάνουν μηνύσεις. Αυτή όμως εκεί προχωρεί ακάθεκτη και έτσι πρέπει, μπας και ξεστραβοθούμε όλοι μας. Οι άλλοι τι κάνουν; Απλώς γλύφουν, τα πέρνουν και στη συνέχεια γράφουν. Αλλά τι γράφουν; Ότι θέλει αυτός, από τον οποίον τα έχουν αρπάξει. Έχετε δει εσείς να έχει μηνυθεί άλλος εφημεριδάς; Όχι. Και ούτε θα το δείτε. Αυτό δεν σας έχει κάνει εντύπωσει; Επίσης η εφημερίδα της έχει ιστορία, λαογραφία, βιογραφίες και διάφορα άλλα που αφορούν καθαρά τον κάθε Σαλαμίνιο.
Είναι μια εφημερίδα που για να την διαβάσεις πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο ενώ άλλες τις διαβάζεις σε μισή το πολύ ώρα, και άλλες σε ένα τέταρτο και τις πετάς στα σκουπίδια. Ενώ την συγκεκριμένη εφημερίδα την φυλάς αρχείο γιατί μπορεί να χρησιμεύσει σε διάφορες εργασίες κυρίως μαθητών αλλά και ερευνητών. Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Μακάρι τέτοιους συνεργάτες να είχαν και οι άλλες εφημερίδες. Σε κάποιες υπάρχουν αλλά είναι μονάδες. Μακάρι όλοι αυτοί να γίνουν παράδειγμα προς μίμιση.
 
Ti egine re paidia? Ehei fan club i Bakaouka??? Telos pandon, ta pairnei den ta pairnei sta @@ mas, etsi kanoun oi koulouriotes politikoi... Kakos omos den kykloforei tin efimerida tis, borei apo eidiseis na einai hesta alla apo stihakia kai satira einai foveri! Tha tis proteina ena satiriko entipo giati exei talento sto "vrizein dia tis satiras"!
 
Τι εννοείς ρε φίλε ότι από ειδήσεις είναι χέστα. Εχεί ειδήσης οι οποίες είναι με ντοκουμέντα, έχει ιστορικά και λαογραφικά κείμενα έχει πολιτιστικές ειδήσεις.
Εκτός εάν εσύ θεωρείς ειδήσεις, ποιος έφαγε με ποιον; ποιος χόρεψε με ποιον και τέτοια. Κους - κους δηλαδή όπως κάνουν οι άλλες εφημερίδες που δεν έχουν ύλη και βρίσκουν αυτόν τον τρόπο για να γεμίσουν τις σελίδες τους. Σε πληροφορώ φίλε μου ότι αυτή η εφημερίδα έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές στους Αθηναϊκούς κύκλους και την διαβάζουν αρκετοί άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών.
 
Τι εννοείς ρε φίλε ότι από ειδήσεις είναι χέστα. Εχεί ειδήσης οι οποίες είναι με ντοκουμέντα, έχει ιστορικά και λαογραφικά κείμενα έχει πολιτιστικές ειδήσεις.
Εκτός εάν εσύ θεωρείς ειδήσεις, ποιος έφαγε με ποιον; ποιος χόρεψε με ποιον και τέτοια. Κους - κους δηλαδή όπως κάνουν οι άλλες εφημερίδες που δεν έχουν ύλη και βρίσκουν αυτόν τον τρόπο για να γεμίσουν τις σελίδες τους. Σε πληροφορώ φίλε μου ότι αυτή η εφημερίδα έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές στους Αθηναϊκούς κύκλους και την διαβάζουν αρκετοί άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών.
 
Tous Athinaikous kyklous???? Gia poious Athinaikous kyklous milas? Akou katalavaino oti prepei na yperaspisteis tin efimerida alla kane ligo krati, de 8a xaseis kai tipota! Istorika kai laografika keimena exoun oles oi topikes efimerides alla re paidia efimerida einai oxi filologiko periodiko ok?
 
Θα ειθελα εσενα και οσους αλλους γραφουν με ξενους χαρακτιρες να σας πω οτι αυτο που κανετε ειναι εγγλημα στην ελληνικη γλωσα,γραψτε ελληνικα ετω και ανορθογρφα,οπως εγω.Μην σου φενετε παραξενο οτι η εφημεριδα αυτη κυκλοφορει στους Αθηναικους κυκλους ,ειναι γεγωνος.Δικαιωμα σου αν το πιστευεις η οχι,δεν εχεις παρα να δεις τους συνεργατες που εχει και αν εισαι εξυπνος θα καταλαβεις
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress