Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε, είναι τα προβλήματα της Σαλαμίνας ενωμένοι , ΟΧΙ στον διχασμό !!!

salamispress Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτηση
παιδιά νομίζω ότι όλοι ξένοι και ντόπιοι πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλό του νησιού. Σε όλες τις περιοχές από τις πιο πλούσιες εώς τις πιο φτωχές υπάρχουν άνθρωποι "επιπέδου" και άνθρωποι "δαπέδου", λυπάμαι που κάποιοι ανέφεραν ότι αυτό παρατηρείται ειδικά στη Σαλαμίνα. Επίσης, μια που είμαι από τη Νίκαια δε θεωρώ ότι όλες αυτές οι περιοχές είναι τόσο bass class. επειδή δηλαδή δεν είχαν οι γονείς μας λεφτά για να είναι κάτοικοι των Βορείων Προαστίων είμαστε παιδιά ενός κατώτερου θεού? Αυτά που λέτε είναι λόγια βαριά που δεν έχουν ως στόχο την ομόνοια αλλά το διχασμό. Όσον αφορά και κάτι άλλο που αναφέρεται στους ντόποιους ότι εμείς οι ξένοι τους δώσαμε τα λεφτά μας, θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Όπως σε όλες τις κοινωνίες μας έδωσαν και τους δώσαμε. Έτσι γίνονται αυτά τα πράγματα αιώνες τώρα. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε, νομίζω, είναι τα προβλήματα της Σαλαμίνας και πώς θα λυθούν. Γιατί δυστυχώς αυτοί που μας κυβερνούν δεν έχουν ιδιαίτερες ευαισθησίες: το λατομείο, το δάσος της Φανερωμένης που είναι μέσα στο σκουπίδι και αυτό ισχύει και για πολλές άλλες απομονωμένες αλλες πράσινες περιοχές. Αυτές οι περιοχές δε θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν κάπως? Για παράδειγμα ποδηλατικοί αγώνες, κατσκηνώσεις και άλλα πολλά. τα λύμματα των βόθρων που τρελάθηκα όταν έμαθα ότι πολλοί άνθρωποι τα πετάνε στο δρόμο, το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο. τα αδέσποτα που είναι παρατημένα στο νησί και πολλοί τα σκοτώνουν χωρίς ενδοιασμούς, τα κυνηγούν και γενικά τα βασανίζουν και τα κακοποιούν. Το ανεξέλεγκτο κτίσιμο πολυκατοικιών έτσι όπως πάει σε λίγα χρόνια δυστυχώς φοβάμαι ότι η σαλαμίνα δε θα διαφέρει από αυτές τις περιοχές από τις οποίες ήρθαμε για να ξεφύγουμε από την πολυκατοικία. Είναι τόσα πολλά τα προβλήματα που πρεπει να λυθουν για να παραμείνει η σαλαμινα όμορφη και αν είναι δυνατον να γινει πιο όμορφη που με τις διαμάχες δεν κάνουμε δουλειά.
Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτηση

Σχόλια:
Φιλε μου εχεις απολυτα δικιο.Τι θα πει ντοπιος και ξενος;Ειμαστε απο μια χωρα που λεγετε ΕΛΛΑΔΑ και εμεις ΕΛΛΗΝΕΣ.Ομως χριαζετε λιγο προσοχη και σεβασμος στον τοπο που σε΄φιλοξενει΄ στα ηθη και εθιμα που βρισκεις μπροστα σου .
 
Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

Συμφωνώ απολύτως και με τους δύο προλαλήσαντες.
Αντί να τρώγονται μεταξύ τους , ας στρωθούν στη δουλειά μπας και σώσουμε τίποτα.

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
 
Γριμπιλακου,Αναστασιου,Δημητριου κλπ ειναι οφθαλμιατροι της Κουλουρης.Γιατι δεν πατε ρε μαγκες να σας εξετασουν;Μπορει να γλιτωσετε την γκαβομαρα.Δεν εχετε να πειτε κατι που ολη η Σαλαμινα σκαβετε;Και που μεσα στο εργο της αποχετευσης υπαρχει αλλο εργο,αυτο το φτιαξιμο των δρομων παλι απο την αρχη;Προς πεισμα καποιων ρουφιανων και λαμογιων.
Ρε θελετε,δε θελετε, η ιστορια του τοπου θα γραψει δυο ονοματα.
Βαγγελης Αγαπιου και Σπυρος Σοφρας.
Να δυο προβληματα του Δημου που λυνονται.
 
ΠΡΟΣ 5/4/09 13.13

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

Φίλε προφανώς είσαι νέος επισκέπτης του blog. Έχω γράψει σχετικό άρθρο και για τα δύο.
Άρα την επίσκεψη στον οφθαλμίατρο την χρειάζεσαι μάλλον εσύ.

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
 
Βρε καλως τονΒΕΛΕΡΕ-ΦΑΝΤΗ σε εχασα ρε φιλε και ψαχνομουν.
Τσαμπα παρεξιγηθηκες, το σχολιο δεν ηταν για σενα, αλλα για αυτους που δεν θελουν να δουν.Εγω ξερω οτι βλεπεις.Εκτος και αν επαθες κανενα ατυχημα τελευταια,Θεος φυλαξει.

Μαθουσαλας

ΥΓ.Παρεμπιπτοντως μην πιεις νερο απο την βρυση.
 
ΠΡΟΣ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑ

Στο έγραψα και σε άλλο σχόλιο παρακάτω. Κάνεις λάθος και με μπερδεύεις με κάποιον άλλο γνωστό σου. Λυπάμαι αλλά δεν είμαι αυτός που νομίζεις. Και δόξα το θεό , ακόμα δεν είχα κανένα ατύχημα. Αν υπονοείς κάτι, δηλαδή , αν χρειάζεται να προσέχω ιδιαίτερα τα ατυχήματα, μπορείς να το πεις. Χωρίς καμία παρεξήγηση.

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
 
Προς ΒΕΛΕΡΕ-ΦΑΝΤΗ

Κριμα και νομιζα πως εισαι σαινι.
Υπονοω οτι μπορει να πασχεις απο ηθελημενη μυωπια.
δεν απαντησες στα ερωτηματα που σου ειχα θεσει γιατι;;;;
 
ΠΡΟΣ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑ

Όλο ερωτήματα είσαι. Στο έγραψα και παρακάτω, απέτυχες παταγωδώς.
Άσε να κάνει το μεντιουμ κανένας άλλος.

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
 
Οταν εκείνοι που ήρθαν στη Σαλαμίνα πάψουν να βρίζουν το νησί και τους Κουλουριώτες,όταν καταλάβουν ότι ήρθαν εδώ και είναι φιλοξενούμενοι και όχι ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ,όταν πάψουν να λένε ότι ήρθαν στην Κούλουρη και μας έκαναν ανθρώπους,επειδή ορισμένοι τους πούλησαν με 100δρχ. το μήνα την άγια τουτη γη και σεβαστούν την κουλτούρα,τον πολιτισμό ,τα ήθη και τα έθιμα,και τους κατοίκους που ζουν οι οικογένειές τους αιώνες στον τόπο αυτό και δεν είναι άτομα που δεν ξέρουν που κρατάει η σκούφια τους,ΤΟΤΕ θα μπορέσουμε όλοι να ζήσουμε μαζί!
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress