Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

salamispress ΣΑΛΑΜΙΝΑ - 16/3/09 - ∆ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΕΕΣΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΡΘΜΕΙΟΥ
Τις τελευταίες ημέρες δεχόμαστε έντονα ερωτήματα γιατί δεν συμμετείχαμε στην επιτροπή Αυτοδιοίκησης και φορέων της Σαλαμίνας που επισκέφτηκε την Τετάρτη 11.3.09 τον Δήμαρχο Περάματος για το γνωστό θέμα του αποκλεισμού του πορθμείου.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους υπεύθυνα, ότι η ΟΕΕΣΣ δεν ενημερώθηκε και δεν προσκλήθηκε από κανένα για να συμμετάσχει στη συνάντηση αυτή.
Θεωρούμε ότι η απάντηση στα ερωτήματα αυτά μπορεί και πρέπει να δοθεί από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Σοφρά, και την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας το οποίο αποφάσισε στις 6.3.09 την συγκρότηση της επιτροπής.
Σίγουρα η ευθύνη δεν ανήκει στην ΟΕΕΣΣ. Περιμένουμε και εμείς μαζί με όλους αυτούς που μας ρωτούν να μάθουμε τον λόγο του αποκλεισμού μας από την επιτροπή αυτή.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Η Ομοσπονδία μας καταδικάζει την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του Δημοτικού Συμβούλου Σαλαμίνας και στελέχους της Ομοσπονδίας μας κ. Γιάννη Τσαβαρή.
Τέτοιες ενέργειες που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην πολιτική ζωή της Σαλαμίνας αποτελούν απόδειξη ότι αρχίζουν και εισάγονται νέα ήθη, έθιμα και νοοτροπίες στην καθημερινή μας ζωή. Είναι σίγουρο ότι κάποιοι κύκλοι διακατεχόμενοι από φασιστική νοοτροπία, μην έχοντας άλλη μορφή επιχειρημάτων, αισθάνονται ότι θίγονται σοβαρά τα συμφέροντά τους από την κριτική τοποθέτηση του Γιάννη Τσαβαρή και από το κίνημα των πολιτών που συγκροτείται σε διάφορα επίπεδα για την αντιμετώπιση κάθε είδους προβλήματος που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Σαλαμίνας.
Προχώρησαν σε αυτή την τρομοκρατική ενέργεια όχι μόνο για να ανακόψουν την δυναμική και ασυμβίβαστη πορεία του Γιάννη Τσαβαρή, αλλά και να στείλουν μήνυμα σε κάθε ενεργό πολίτη της Σαλαμίνας, με στόχο να φιμώσουν κάθε ενοχλητική φωνή για να συνεχίσουν την δραστηριότητά τους χωρίς καμία αντίδραση, σε μια τρομοκρατημένη και σιωπηλή τοπική κοινωνία.
Καλούμε τους φορείς της Σαλαμίνας και όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τις επιλογές του, να καταδικάσουν την άθλια και αντιδημοκρατική ενέργεια των μπράβων κάθε συμφερόντων, που έχουν βάλει στο στόχαστρο όσες φωνές αντιστέκονται.
Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση του Γιάννη Τσαβαρή από την βάρβαρη αυτή επίθεση και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει εντονότερα τους αγώνες του.
Από το Γραφείο Τύπου της ΟΕΕΣΣ

Σχόλια:
Σε προηγούμενα ποστ αναφέρθηκε ως απόπειρα δολοφονίας, τώρα εσείς το συνεχίζετε και γράφετε "τρομοκρατική" επίθεση! Άλλο λίγο και θα γράψετε ότι είναι επίθεση αντίστοιχη με την δολοφονία του Λαμπράκη!! Οκ, δεν είσαστε δημοσιογράφοι και δεν έχετε υποχρέωση να τηρείται κάποια δεοντολογία αλλά μια στοιχειώδης μετριοπάθεια επιβάλλεται. Προφανώς και είναι μια πράξη καταρχήν ποινικά κολασιμη, καταδικαστέα ηθικά και κοινωνικά, που στρέφεται εναντίον ενός ανθρώπου που έχει ανοιχτά ταχθεί ενάντια σε επιχειρηματικά συμφέροντα που αγνοούν τον σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά οι υπερβολές βλάπτουν.
 
Ο ΟΕΕΣΣ είναι μαζί με τον δήμαρχο οι διοικούντες αυτού του τόπου; Ποιες είναι οι αρμοδιότητες αυτής της ομοσπονδίας και γιατί είναι τόσο παράδοξο ο δήμαρχος να κάνει κάποια ενέργεια χωρίς την παρουσία τους;
 
@ 16¨48. Απόλυτα σωστός είσαι! Είναι οι γνωστές ομοσπονδίες των αυθαιρετούντων που έχουν λόγο για τα πάντα και την παράλογη απαίτηση να τους καλούν οι δήμαρχοι στις συναντήσεις τους!! Η θρασύτητα και η αλαζονεία σε όλο το μεγαλείο! Αυτοί οι αυτόκλητοι τύποι, χωρίς καμία δημοκρατική αντιπροσώπευση έχουν καταστήσει εαυτόν ισότιμο συνομηλιτή με τον εκάστοτε εκλεγμένο δήμαρχο, τον οποίον, τι ειρωνία, ουσιαστικά εγκαλούν γιατί δεν τους πήρε μαζί του;; Για απαντήστε μας ρε παιδιά, πόθεν πήρατε το δικαίωμα να μας εκφράζετε;; Βέβαια αφού ήταν μαζί και άλλοι φορείς ( εμπορικοί και εργατοϋπαλληλικοίσύλλογοι), θέλουν και αυτοί να εξομοιωθούν!
 
Αφήστε τα πασόκια να φαγωθούν μόνοι τους. Πάντως προεκλογικά ο Δήμαρχος είχε υποστηριχτεί από την εν λόγω ομοσπονδία... έτσι για να μην ξεχνιώμαστε.
 
Swstooooooos
 
προβληματιζομε και θελω να θεσω καποιες αποριες για την ΟΕΕΣΣ μηπως ετσι και καταλαβω, γιατι ειναι γνωστω πως ειμαι τελειος βλαξ.1,Ποιος ειναι ο ρολος της.2,Ποσους συλλογους εχει ολη η Σαλαμινα.3,Ποσοι συλλογοι απαρτιζουν την ομοσπονδια.4,Στον προεδρο της ποιος του κληροδοτησε την ΟΕΕΣΣ και ειναι συνεχως προεδρος.5,Τοσα χρονια λειτουργιας δεν εχει βρεθει καποιος αλλος,καποιος πιθανον καλυτερος.6,Στη χωρα της αυθαιρεσιας οι αυθαιρετουντες εχουν περισσοτερα δικαιωματα απο τους νομιμους.7,Εαν οδημαρχος επερνε για γενικο γραμματεα τον κ.Ευθιμιου θα κραταγε τετια σταση η ΟΕΕΣΣ απεναντη στον δημαρχο κ.Σοφρα,σταση αντιπολητευτικη.Και τελος παντων αντι να συνυπαρχουμε,ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα;Θα μου απαντηση κανεις σε αυτες τις αποριες ενος δεδηλωμενου βλακα;
 
ta pasokakia trogonte ki o agapiou iou-iou-iou malako dejie ploytizi ke bgazi karabakia poy metaferoyn ilika apo to latomio sti mili kai einai aytos o axrios poy ta ekane plakakia me to sofra gia na moirastoyn ti miza tis apoxeteysis na toys xerosaste aytoys toys neodimokrates.
 
Βρε καραγκιοζακο και αχαριστε ο Αγαπιου που σε πειραξε.Επειδη εφερε την αποχετευση και δεν θα πετας τις ακαθαρισιες σου στον δρομο;Επειδη προσπαθησε να σε εκπολητισει;Η επειδη εισαι σουργελο και δεν καταλαβενεις απο αξιες.Αλλα δεν φτες εσυ, φτεει ο διαχειριστης που αλλου διαγραφει σχολια η απειλει και εσενα σε αφηνει να συκοφαντης ανωνυμα. Οσο για το καραβι που εκανε μονο ενα δρομολογιο,στο λαιμο να σας κατσει.
 
Η υποκρισία στο μεγαλείο της. Ο κ. Αγαπίου έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο κι όταν του θέτου θέμα ότι έχει συγγένεια με άτομο που έχει πάρε δώσε με τις εργασίες του κ. Αγγέλου δηλώνει έκπληκτος. Ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα μπορούσε αυτό το γεγονός να τεθεί εμπόδιο στο να συμμετέχει στο συμβούλιο για το συγκεκριμένο θέμα. Στη συνέχεια όμως κάνει μια ωραία τούμπα και εμφανίζει χαρτιά που δηλώνει ότι ο γιος του το έχει πάρει το βαποράκι με δάνειο κλπ. Λοιπόν κ. Αγαπίου ή δεν γνώριζες και έμεινες όντως έκπληκτος με το βέτο που άσκησαν οι συνάδελφοι σου ή γνώριζες κι είχες τα χαρτιά μαζί σου για να απαντήσεις. Αυτά για να μην κοροιδεύετε τους συμπολίτες μας.
 
απαντηση στον ''δηλωμενο βλακα''. 1) ειμαι απο αυτους( δες τις αναρτησεις μου) που στο θεμα ρολλοι της ομοσπονδιας,εχω απορησει με τους τροπους που λειτουργει.2) αν καποιος θελει να γινει προεδρος της ...υπαρχουν οι εκλογες.3) απ οσο μπορω να γνωριζω οι συλλογοι στο νησι ειναι γυρω στους 90-100.Απο αυτους ομως η ομοσπονδια εχει σχεση μονο με αυτους που εχουν ''ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ'' μαζι της.κοινως αυτοι που γλυφουν!! 4) πως ζητας να ''συνυπαρχουν'' οι οικιστες μαζι σου , οταν τους ονομαζεις αυθαιρετους? αυτοι οι αυθαιρετοι εχουν κανει το νησι απο παραγκουπολη σε υπολογισιμη δυναμη. ας αφησουμε τα κομματικα στην ακρη και να απαντησουμε σε αυτους που ανεβηκαν στους θρονους την μερα των εκλογων. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
 
Ως βλαξ δεν καταλαβα ποιες εκλογες ενοεις.Συμφωνω μαζι σου για τις λαμογιες και τα λαμογια.Τοσοι ειναι οι συλλογοι στο νησι αλλα μελλη της ομοσπονδιας ουτε το ενα τεταρτο αυτου.Δεν μιλω για κομματα και παραταξεις,αυτοι εχουν περιχαρακωθει και εχουν σηκωσει τοιχους.Η ομοσπονδια δεν ειναι επαξια του ονοματος της,αλλα λειτουργει ως κλαμπ,που εκει κανει παιχνιδι ως γνωστων ο κ.Ευθιμιου.Επιμενω και επιβαλετε να συνυπαρχουμε γιατι δεν ειμαστε 2 φυλες στη ζουγκλα που πολεμουν για το ποια θα επικρατισει.Οταν μιλησα για αυθεραιτους και αυθερεσια μιλησα για τους λαμογιεν αυθερετουντες,αυτους που φορουν την μπουργκα της παρθενας και μας κανουν μαθηματα ηθικης και δημοκρατιας. ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΙΟ με σεβασμο.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress