Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Θύμα παρεκκλησιαστικών δικτύων της Σαλαμίνας έχει πέσει και η Έφη Θώδη

salamispressΣυχνές επισκέψεις σε μοναστήρι στη Σαλαμίνα κάνει τον τελευταίο καιρό η Έφη Θώδη. Όπως καταγγέλλει ο αδελφός της, την έχει προσηλυτίσει (παλαιοημερολογίτης) ιερωμένος. Η οικογένεια της τραγουδίστριας θεωρεί ότι υπάρχουν άτομα που έχουν βάλει στο μάτι την περιουσία της.

Όπως καταγγέλλει ο αδελφός της Γιώργος Θώδης, ωστόσο, δεν είναι η δημοσιότητα που οδήγησε την Έφη Θώδη στην… παράκρουση, αλλά κάποιοι επιτήδειοι που είδαν στο πρόσωπό της την κότα με τα χρυσά αυγά. Συγκεκριμένα, παλαιοημερολογίτης ιερωμένος από τη Σαλαμίνα, γνωστός από το παρελθόν για τελετές εξορκισμού, έχει πείσει την Έφη Θώδη ότι ο Θεός της έχει δώσει ιδιαίτερες ικανότητες και ότι μπορεί να κάνει θαύματα, εποφθαλμιώντας φυσικά την μεγάλη περιουσία της τραγουδίστριας, την οποία απέκτησε από τις εμφανίσεις της στα πανηγύρια και τα νυχτερινά κέντρα όλα αυτά τα χρόνια .

Πριν από λίγες ημέρες, με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της Έφης Θώδη, Χρυσούλα, παρακαλούσε τους δημοσιογράφους πρωινής εκπομπής, από αυτές που συνέβαλαν στο να αναδειχθεί το «ταλέντο» της κόρης της - με το αζημίωτο φυσικά, να κάνουν κάτι να βοηθήσουν το παιδί της. Γιατί, όπως είπε η ηλικιωμένη γυναίκα, το παιδί της «δεν είναι καλά».
Απο: madata.gr
  • θύματα παρεκκλησιαστικών δικτύων στην Σαλαμίνα... Διαβάστε σας ενδιαφέρει

  • Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress